SB-Recruitment & Services sprl

Particuliere bedrijvencommunicatie • SB-Recruitment & Services sprl
Private companiesCommunications • SB-Recruitment & Services sprl

Contactgegevens SB-Recruitment & Services sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SB-Recruitment & Services sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

SB-Recruitment & Services sprl

Regio (region): Brussel (Watermaal-Bosvoorde), België

Adres (address): Middelburgstraat 64A,1170, België

Telefoon (phone): 02 663 05 50 02 663 05 50

Fax (fax): 02 673 08 69 02 673 08 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SB-Recruitment & Services sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SB-Recruitment & Services sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SB-Recruitment & Services sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SB-Recruitment & Services sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SB-Recruitment & Services sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SB-Recruitment & Services sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SB-Recruitment & Services sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SB-Recruitment & Services sprl
Products information SB-Recruitment & Services sprl

BTW identificatienummer (tax): BE06121551513
Ondernemingsnummer: 5523620605
Hoofdstad (capital): 846,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 271,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in SB-Recruitment & Services sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SB-Recruitment & Services sprl
(Get full report from official database of BE for SB-Recruitment & Services sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor SB-Recruitment & Services sprl
Addition kinds of activities for SB-Recruitment & Services sprl

2045. Bereide bloemmengsels en deegjes | Prepared flour mixes and doughs
243102. Ramen en ramen delen en afwerking, hout | Windows and window parts and trim, wood
346902. Huishoudelijke kook- en keukengerei, porselein geëmailleerd | Household cooking and kitchen utensils, porcelain enameled
349900. Metaalproducten vervaardigd, anders | Fabricated metal products, nec
824400. Bedrijfs- en secretariële scholen | Business and secretarial schools
14590302. Nepheline syenietgroeve | Nepheline syenite quarrying
55510101. Binnenboten | Inboard boats
57349900. Computer en software winkels, nec | Computer and software stores, nec
67260000. Beleggingsbureaus, niet inbegrepen | Investment offices, nec
78190401. Uitrusting verhuur, film | Equipment rental, motion picture

Werken bij SB-Recruitment & Services sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SB-Recruitment & Services sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SB-Recruitment & Services sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SB-Recruitment & Services sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider asfalt/wegenwerken (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider in de asfalt/wegenbouw ben je verantwoordelijk voor de organisatie en de coördinatie van 1 of meerdere werven afhankelijk van de omvang van het project. ?Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van een bouwplaats materieel en je leidt de werkkrachten. ?Je houdt rekening met de financiële middelen. ?Je inspecteert de werken rekening houdend met het opgemaakte bestek. ?Je controleert de kwaliteit van het afgeleverde werk met behulp van meetinstrumenten zoals meetlint waterpas. ?Je bent verantwoordelijk voor een gedeelte van de werkzaamheden of voor het geheel. ?Je hou toezicht op de werf ter plaatse en voor de administratieve taken werk je vanuit het kantoor.. ?Je brengt dagelijks de nodige administratie in orde zoals mankracht en materieel berekenen vorderingsstaten of werkstaten opmaken bouwplaats vergaderingen voorbereiden bijhouden van het werfdagboek enz. ?Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder van het bedrijf. ?Je werkuren zijn doorgaans regelmatig met uitzonderingen omwille van technische redenen en deadlines.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Studenten slachthuis (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Als student kan je volgende taken uitvoeren: - stempels plaatsen op varkens - etiketten plakken - ruggenmerg uitkuisen - meehelpen in de frigo Je kan werken in de vakanties en op zaterdagvoormiddag (starten 6u 's morgens)

  • student medewerker verkoop m/v (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een Hobbycenter in de regio zijn we op zoek naar een student om wekelijks op zaterdag volgende taken uit te voeren: Kassawerk, aanvullen van de winkelrekken en onderhoud van de zaak

  • Bijverdienste/studentenjob - afwasser gezocht tijdens weekdagen! (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Studentenjob

    Bij grote drukte in het restaurant spring je bij aan de afwas. Het gaat om een industriële vaatwas. Eentje met een mand die je er in- en uit kan rollen. We zoeken mensen in de vroege en/of late shift: 8u - 12u en/of 18u - 23u. Af en toe is er ook een shift van 16u tot 23u.

  • Lesgevers naschoolse sport (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Sporty Sportief vzw zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week naschoolse activiteiten (bouwen met LEGO, veilig leren fietsen, circus...) of sport (omnisport, dansen, ...) te begeleiden aan kinderen van de lagere school of kleuters.

  • Werfleider klasse 7 bouwbedrijf (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    - Controle over de uitvoering van bouwprojecten vanaf start werf tem definitieve oplevering - Overleg met de interne studiedienst - Opvolging ter plaatse : leiding geven aan eigen metsers en bekisters en coördineren werken onderaannemers - Bijwonen werfvergaderingen - Oplossen technische problemen in samenwerking met technisch coördinator - Rapporteren aan technisch coördinator - Budgettering van werf (controle en opvolging) - Afroepen bestellingen - Opvolging, opmaak vorderingsstaten en verrekening meerwerken - … op termijn als volwaardig werfleider autonoom projecten van a tot z opvolgen

  • E-Commerce Specialist (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JBC

    Type: Vaste Job

    Als E-commerce Specialist sta je samen met de E-commerce coördinator in voor de goede (technische) werking van het omnichannel platform. Hierbij fungeer je als aanspreekpunt voor vragen omtrent inrichting en exploitatie van de omnichannel applicaties (E-commerce Engine, CMS, CRM, OMS, PIM, DAM…). Je vertaalt indien nodig de business requirements naar technische requirements. Verder onderhoud je contacten met relevante leveranciers (payment providers, logistieke partners, …) Daarnaast neem je deel aan het change proces met betrekking tot UX verbeteringen door tickets aan te maken, op te volgen en grondig te testen alvorens deze online te plaatsen. In samenspraak met onze e-commerce en IT- afdeling, behandel je vragen en incidenten die betrekking hebben op de volledige omnichannel omgeving.

  • Kinesitherapeut (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ANNELEEN DRIESEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht gemotiveerde collega Kinesitherapeut M/V op zelfstandige basis voor Praktijk te Achel.

  • Gumption - SAP Consultants (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company   Ask anyone at Thevaluechain why he or she likes working for the company and the answer will be: because of the great atmosphere and the professionalism. You can let your hair down every now and again. Correction, you must :-).  Watch the Red Devils together. Have a drink in the evening. Colleagues you like hanging out with in your spare time are a rare commodity, but not at Thevaluechain.     Your profile A good overview of the complete SAP for Logistics or Utilities solution. Familiar with one or more of the following SAP domains (SAP SD, SAP MM, SAP PM, SAP PP, SAP PS, SAP WM, ...) Strong interest in S/4 Hana A solid technical and/or functional knowledge of SAP  Good knowledge of French, English and/or Dutch   Our offer   It's impossible to define 'a great atmosphere'. You can't Google it. Ask someone what they mean, and you get the usual responses. We have a close team. Everyone is very open. There's lots of personal contact.  When you walk around for a day at Thevaluechain offices you will see it. You will understand what our consultants mean. They like working. They are proud of their company. Of their profession. They'll happily tell you all about the family feel. Lifelong learning is one of the cornerstones of Thevaluechain. With the Solution Evenings where the consultants refine their expertise. Or the workgroups on the latest technologies. Or the coaching sessions personal skills to leadership.     About Thevaluechain   Thevaluechain helps companies to speed up and increase the business value of SAP. As a trusted partner, we aim for the total approach with smart innovation, simplification and sustainability. We go beyond simple: with functional and technical expertise and an unconditional commitment we convert the implementation into a unique differentiator. The 200 consultants of Thevaluechain are a colourful bunch. As is normal in any healthy business. A mix of specialists and generalists, techies and lateral thinkers, out-and-out experts and sharp sales staff, newbies and veterans. What do they share? Their drive. They are professional without being rigid. Independent yet sociable.     Would you like to add value to our team?   As Thevaluechain is growing fast - with new offices in Belgium (Wavre), The Netherlands, Luxembourg and Switzerland. We are looking for SAP consultants from all seniority levels.  And we are eager to get them on board as soon as possible!    Our promise to you: You'll be respected, your initiative will be encouraged, your career and professional development will be our top priorities, you'll be remunerated based on merit and performance, you'll constantly learn, no matter how experienced you are.     Interested?   Thevaluechain looks forward to receiving your application! 

  • Flexijob kelner (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een gemotiveerde kelner of kelnerin die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken op drukke momenten!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van SB-Recruitment & Services sprl in sociale netwerken
Look for responds of SB-Recruitment & Services sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor SB-Recruitment & Services sprl. Laat een reactie achter voor SB-Recruitment & Services sprl. SB-Recruitment & Services sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SB-Recruitment & Services sprl. Leave a respond for SB-Recruitment & Services sprl. SB-Recruitment & Services sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SB-Recruitment & Services sprl op de google maps. Adres en contacten SB-Recruitment & Services sprl
Location of SB-Recruitment & Services sprl on the google maps. Address and contacts of SB-Recruitment & Services sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come SB-Recruitment & Services sprl SB-Recruitment & Services sprl: Van Houts NV | Mercatron Communication NV | Comexair B.V.B.A. | Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle | cd

Other related companies as SB-Recruitment & Services sprl: Van Houts NV | Mercatron Communication NV | Comexair B.V.B.A. | Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle | cd

SB-Recruitment & Services sprl is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Brussel (Watermaal-Bosvoorde), België. De volledige naam van het bedrijf is SB-Recruitment & Services sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06121551513. Het bedrijf SB-Recruitment & Services sprl bevindt zich op het adres: Middelburgstraat 64A,1170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 846,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 271,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in SB-Recruitment & Services sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SB-Recruitment & Services sprl is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SB-Recruitment & Services sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SB-Recruitment & Services sprl, openstaande posities, locatie van SB-Recruitment & Services sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SB-Recruitment & Services sprl is a company, that was registered 1999 in Brussel (Watermaal-Bosvoorde) region, Belgium. Full name of company is SB-Recruitment & Services sprl, company assigned to the tax number BE06121551513. The company SB-Recruitment & Services sprl is located at the address: Middelburgstraat 64A,1170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 846,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 271,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in SB-Recruitment & Services sprl were not found.
The main activity of SB-Recruitment & Services sprl is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SB-Recruitment & Services sprl is not available. You also can look at reviews of SB-Recruitment & Services sprl, open positions, location of SB-Recruitment & Services sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SB-Recruitment & Services sprl, Brussel (Watermaal-Bosvoorde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SB-Recruitment & Services sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SB-Recruitment & Services sprl, Brussel (Watermaal-Bosvoorde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SB-Recruitment & Services sprl, employees, financial statistics.