KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL

Contactgegevens KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Louizalaan 523,1050, België

Telefoon (phone): 02 640 32 40 02 640 32 40

Fax (fax): 02 640 83 82 02 640 83 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL
Products information KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE02069793701
Ondernemingsnummer: 3546081542
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 749,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL

32990102. Mica producten, opgebouwde of laken | Mica products, built-up or sheet
38229910. IJsmaker controleert | Ice maker controls
39310406. Trompetten en delen | Trumpets and parts
86219901. Accountantsvereniging | Accounting association
87319902. Medisch onderzoek, commercieel | Medical research, commercial

Werken bij KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur van chocolade machines (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur sta je in voor de machinebouw, voornamelijk op vlak van elektriciteit. Ook  assembleren van allerhande onderdelen, mechanisch, behoort tot je takenpakket.

  • Chaufeur C dagritten (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportfirma in Diepenbeek zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Je krijgt een vaste regio toegewezen met als doel een goede klantenrelatie op te bouwen. Je staat in voor het vervoer van goederen naar Antwerpen vanuit Genk. Je belevert zelfstandig de goederen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

  • Sales Assistant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: Actief meewerken, beheren en opvolgen van verkoopkansen. Begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces: specifieke behoeften van een klant, juiste oplossing voor klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant . Aanmaken en onderhouden van klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie . Garanderen van een goede samenwerking met de verkopers en een belangrijke interface zijn naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Commercieel ondersteunen van verkopers bij alle voorkomende telefonische en administratieve werkzaamheden Optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en meewerken aan verbetertrajecten Ondersteunen promotieacties en organiseren product demo’s Je profiel:

  • Assistent(e) winkelverantwoordelijke bouwmaterialen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vakhandel voor professionals gespecialiseerd in bouwmaterialen en gereedschappen zijn we op zoe naar een assistent- winkelverantwoordelijke. Heb je een grote affiniteit met de bouwsector dan is dit miscchien wel iets voor jou! Wat houdt je functie in? Je staat de winkelverantwoordelijke bij in alle commerciële en operationele taken. Je bent bij afwezigheid van de verantwoordelijke het aanspreekpunt voor medewerkers en klanten. Je springt bij in de winkel waar nodig. Je ondersteunt de initiatieven tot naamsbekendheid van de zaak.

  • HEFTRUCKER / REACHTRUCKER (BAS-WARNETON)

    Regio: BAS-WARNETON

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Komen-Waasten zijn we op zoek naar een heftrucker / reachtrucker. Je bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpkkingsmachines voor de grondstoffen ( karton, lijm, folie,... )

  • Carrosseriebouwer (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een carrosseriebouwer. We zoeken iemand met ervaring.

  • Huishoudhulp Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MIDDELKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag huishoudelijke taken bij particulieren willen uitvoeren. Zowel klanten te Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort, Leffinge, Lombardsijde, Westende, Mariakerke, Bredene, Slijpe, .... Natuurlijk afhankelijk van jouw vervoermiddel. Een wagen is niet vereist, maar wel een pluspunt! Taken onder andere: stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt zelfstandig in particuliere woningen. https://dedankbaarstejob.be/

  • Jobstudent (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Sales Manager Oost- en West VL (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als Sales Manager sta je in voor het adviseren in de meest ruime zin van het woord. Je inventariseert onze klanten hun behoeften en biedt hen de beste op maat gemaakte oplossingen aan. Taken en verantwoordelijkheden: Je behartigt prijsaanvragen, waarbij je steeds op zoek gaat naar de beste oplossing voor de klant in functie van materiaalkeuze en logistieke mogelijkheden Je verzamelt marktinformatie die een belangrijke input vormt bij het bepalen en bijsturen van onze marktstrategie Je inventariseert kansen en ontwikkelingen in de markt Je draagt zorg voor het actueel bijhouden van informatie in het interne klantopvolgingssysteem Je beheert je administratie nauwgezet zodat je ten allen tijde correcte en transparante informatie kan verstrekken Je beheert het klantenbestand en relaties en bouwt je netwerk verder uit: betonsector, aannemers, groothandelaars bouwmaterialen Je volgt klachten op, zorgt voor goede communicatie en accurate afhandeling Je werkt samen als team met de andere afdelingen binnen de organisatie en speelt hierin een trekkersrol In deze functie rapporteer je aan de Commercieel Directeur, met wie je continu overlegt over de marktbenadering en klantopvolging.

  • Account manager Sales (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Brandfarmers

    Type: Vaste Job

    Hoe je dit aanpakt Je benadert (potentiële) klanten via telefoon of mail voor de verkoop van websites en onze marketingpakketten. Hierbij voorzie je de klant van een zo goed mogelijk advies. Het advies vertaal je in een offerte op maat, rekening houdend met alle verkregen informatie. Je gebruikt daarvoor je uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden om tot een maximaal resultaat te komen.

  • Tweetalig commercieel vastgoedtalent regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de groei van ons Dewaele kantoor in Brussel zijn we op zoek naar een enthousiaste vastgoedmakelaar om het team te vervoegen. Is dit jouw droomjob? Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Brussel: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669944-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

Zoek naar antwoorden van KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL. KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL. Leave a respond for KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL. KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL
Location of KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL: AXS Systems Technology BVBA | Rambo | Superplastic | Bauknecht Center Kempeneers | Sinex B.V.B.A.

Other related companies as KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL: AXS Systems Technology BVBA | Rambo | Superplastic | Bauknecht Center Kempeneers | Sinex B.V.B.A.

KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02069793701. Het bedrijf KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: Louizalaan 523,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 749,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL is a company, that was registered 2007 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE02069793701. The company KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL is located at the address: Louizalaan 523,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 749,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL were not found.
The main activity of KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL, open positions, location of KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL, employees, financial statistics.