Rambo

Contactgegevens Rambo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rambo: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rambo

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Ten Eekhovelei 43,2100, België

Telefoon (phone): 03 327 98 88 03 327 98 88

Fax (fax): 03 327 97 77 03 327 97 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rambo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rambo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rambo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rambo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rambo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rambo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rambo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rambo
Products information Rambo

BTW identificatienummer (tax): BE08499542236
Ondernemingsnummer: 7622558593
Hoofdstad (capital): 164,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 152,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Rambo zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rambo
(Get full report from official database of BE for Rambo)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rambo
Addition kinds of activities for Rambo

8092. Nierdialyse centra | Kidney dialysis centers
147999. Chemische en meststoffenmijn, nec, nec | Chemical and fertilizer mining, nec, nec
13810000. Boorolie- en gasputten | Drilling oil and gas wells
28330101. Anesthetica, in bulkvorm | Anesthetics, in bulk form
28360503. virussen | Viruses
34430105. Cyclonen, industrieel: metalen plaat | Cyclones, industrial: metal plate
34430903. standpijpen | Standpipes
34849901. Carbines, 30 mm. | Carbines, 30 mm. and below
38610210. Wassen, fotografische druk en film | Washers, photographic print and film

Werken bij Rambo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rambo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rambo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rambo. Looking for open vacancies in other companies

  • Textielbedrijf zoekt medewerkers (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit bedrijf is een gevestigde waarde in het hartje van Dendermonde. Hun goede reputatie onder de eigen medewerkers zorgt voor stabiliteit en werkzekerheid. In de productie werk je in ploegen. Starten doe je met een opleiding zodat jij deze machines perfect kan beheren. Deze onderneming ziet jouw inspanningen en stelt jou als medewerker centraal. Ook jij wordt bevoorraad met extra vitamines, wekelijks kan je proeven van diverse soorten fruit. Dagelijks worden er warme dranken aangeboden.

  • Spontane sollicitatie vervangingsopdrachten schoonmaak regio Kempen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaakpersoneel voor vervangingsopdrachten in verschillende vestigingen (bedrijven, scholen,...) regio Kempen. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt hierbij allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 11 en/of ‘s avonds tussen 15u en 21u. De meeste vacatures zijn deeltijds.

  • Klantendienst medewerker m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een klantendienst medewerker die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Hulpboekhouder te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulpboekhouder m/v sta je in voor volgende taken en verantwoordelijkheden: Inboeken van aankoopfacturen Verwerking verkoopsfacturen Financiële verrichtingen Intrastat Kredietverzekering Debiteurenbeheer Algemene administratieve taken verbonden met de boekhouding Ondersteuning facturatie Bijspringen telefonische oproepen

  • Mechanieker bestelwagens/kranen regio Meerhout voor onmiddellijke opstart (M/V)! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Meerhout zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker bestelwagens/kranen voor onmiddellijke opstart(M/V)! *Je gaat herstellingen uitvoeren aan bestelwagens en kranen *Je hebt de nodige technische kennis *Je kan zelfstandig werken *Je bent een teamplayer!

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Enthousiaste huishoudhulpen / poetshulpen dienstencheques - Regio Peer centrum / Wijchmaal (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Sales Promotor | Kobo (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

  • Psycholoog 38u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: DE DRIE STROMEN

    Type: Vaste Job

    Eerstelijnspsycholoog 38u - onbepaalde duur Regio Laarne - Wetteren - Wichelen · Door uw inbedding binnen bestaande eerstelijnsstructuren, neemt u een belangrijke rol op in functie van vroegdetectie en toeleiding naar het gepaste zorgaanbod. Vroegdetectie en -interventie bij psychische problemen onder meer door informatieverstrekking over psychische problemen, het detecteren van psychische problemen, diagnostiek, intake en indicatiestelling behoren tot uw opdracht. · Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). · Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod. · U bent bereid mee te werken in het ondersteunen van eerstelijnswerkers in het versterken van hun competenties inzake psychische problematieken Dit kan o.m. door het meedenken over vorming en opleiding rond detectie, laagdrempelige interventies en adequaat doorverwijzen voor eerstelijnsmedewerkers. U inventariseert de noden zodat we samen met de partners een passend antwoord kunnen organiseren. · U draagt actief bij in het verhogen van de toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg. · U heeft een hart voor de meest kwetsbare groepen in onze maatschappij. · U bouwt een goede interne samenwerking op met andere hulpverleners vanuit het model van getrapte zorg. Dit door de uitbouw van een netwerk op het niveau van de zorgverlening. · U maakt deel uit van het volwassenenteam van het CGG en werkt op actieve wijze mee aan de teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten. · U bewaakt de continuering van bestaande samenwerkingsverbanden en bent begaan met de kwaliteit van de aangeboden zorg. · Daarnaast kunnen u in overleg specifieke opdrachten(en) worden toevertrouwd. · U rapporteert aan de doelgroepcoördinator volwassenen- en ouderenwerking van CGG De Drie Stromen.

  • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

  • Projectleider m/v (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Je bent dagdagelijks verantwoordelijk voor de organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je staat in voor de begeleiding van en het toezicht op de arbeiders. Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Daarbij leid je de werfvergaderingen en volgt de werfadministratie op alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veilig. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v. rendementen en budgetten is voor jou niet vreemd. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan het management.

  • Cronos International - Application Architects (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For the European Commission in Brussels, we are looking for several Application Architects. Task description requirements gathering through use case business logic implementation using PL/SQL SQL queries optimisation UX in ColdFusion and JQuery design and development of the complex parts of the systems code quality review unit and system testing Required expertise ColdFusion Oracle database PL/SQL JQuery UML and Agile methodologies Fuxe-Box and FW1 Web Services (REST, SOAP) Ability to participate in multi-lingual meetings (English and French), ease of communication (both verbal and written) Capability of rapid self-starting, learning and of integration in an international/multi-cultural environment Optional skills/knowledge Jira Confluence SVN/GIT EUI Angular JavaScript HTML5 Python PHP Node.js Profile Experience: minimum 3 years Resistant to the stress, reliable and great worker Constructive participation in meeting Team spirit and Team Player High degree of initiative, commitment, independence and cooperation Service oriented and quality mind-set Capability of working in an international/multicultural environment Good communication skills (both verbal and written, both English and French)

Zoek naar antwoorden van Rambo in sociale netwerken
Look for responds of Rambo in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rambo. Laat een reactie achter voor Rambo. Rambo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rambo. Leave a respond for Rambo. Rambo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rambo op de google maps. Adres en contacten Rambo
Location of Rambo on the google maps. Address and contacts of Rambo

Andere gerelateerde bedrijven als come Rambo Rambo: Binard & Cie SCRL | EMDAY | De Vlek | Rent-a-Car | Ets. Majois SPRL

Other related companies as Rambo: Binard & Cie SCRL | EMDAY | De Vlek | Rent-a-Car | Ets. Majois SPRL

Rambo is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is Rambo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08499542236. Het bedrijf Rambo bevindt zich op het adres: Ten Eekhovelei 43,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 164,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 152,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Rambo zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rambo is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rambo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rambo, openstaande posities, locatie van Rambo op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rambo is a company, that was registered 2005 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is Rambo, company assigned to the tax number BE08499542236. The company Rambo is located at the address: Ten Eekhovelei 43,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 164,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 152,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Rambo were not found.
The main activity of Rambo is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Rambo is not available. You also can look at reviews of Rambo, open positions, location of Rambo on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rambo, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rambo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rambo, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rambo, employees, financial statistics.