Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL

Particuliere bedrijvenAdministratie van economische programma's • Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL
Private companiesAdministration of Economic Programs • Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL

Contactgegevens Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Lambermontlaan 418,1030, België

Telefoon (phone): 02 726 88 78 02 726 88 78

Fax (fax): 02 726 89 02 02 726 89 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL
Products information Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04702667236
Ondernemingsnummer: 2138183593
Hoofdstad (capital): 403,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 815,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL
(Get full report from official database of BE for Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL
Addition kinds of activities for Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL

225904. Gordels en gordel blanks, breien | Girdles and girdle blanks, knit
305204. Plastic riemen | Plastic belting
25140100. Metalen slaapkamer meubels | Metal bedroom furniture
28340600. dermatologica | Dermatologicals
36999909. Buitenboordmotoren, elektrisch | Outboard motors, electric
39110102. Kraag- / manchetknopen, kostbaar / halffabriek of steen | Collar/cuff buttons, precious/semiprecious metal or stone

Werken bij Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien Vrachtwagens (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een elektromechanicien voor het opsporen van defecten in vrachtwagens en legervoertuigen.

  • Magazijnmedewerkers - SNELLE OPSTART (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers die op zeer korte termijn kunnen opstarten. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn Je bent bereid om in een vaste vroege of vaste late ploeg te werken: Je werkt altijd in de vaste vroege ploeg (6.00u - 13.48u) OF Je werkt altijd in de vaste late ploeg (14.12u - 22.00u)

  • Schoonmaker m/v (Vaste voormiddagploeg 5u-13u) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaker / schoonmaakster. Je staat in voor het poetsen van de kantoren, toiletten en ook deels de productieruimte.

  • Lasser - Samensteller (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereidende werkzaamheden - samenstellen van eenmalige stukken of kleine series - lassen van zowel kleine als grotere onderdelen

  • Meewerkend vrachtwagenchauffeur met ervaring autolaadkraan (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die actief is in de bouwsector zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met autolaadkraanervaring (m/v). Je komt terecht in een bouwbedrijf waar je het transport van en naar de werven doet van de bouwmaterialen. Wanneer je niet met de vrachtwagen rijdt, werk je mee met je collega's. Het spreekt voor zich dat je er niet voor terugdeinst om de handen uit de mouwen te steken. Interesse in deze job? Gelieve contact op te nemen met ons kantoor in Oudenaarde. Telefonisch op 055 20 82 94 of via mail [email protected]

  • Verkoper/ Projectmanager (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde heeft in de keukensector zijn we op zoek naar zelfstandige verkopers. Je staat in voor het ontvangen van de klanten in de showroom en een verkoop te realiseren. Je staat in voor opmetingen bij klanten thuis alsook het opmaken van een technisch plan. Als alles opgemaakt is geef je deze in via een intern programma. Uiteraard worden hiervoor opleidingen voorzien. Je werkt ook met targets en dat houdt in dat er een hoge verwachting is en je met deze druk om kan.

  • Technisch commercieel medewerker - binnendienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Na een grondige opleiding kan je perfect de klant onthalen en de nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en of diensten. Je taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen; Je bent verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers, lastenboeken ontleden; Je kan offertes opstellen op basis van bouwplannen.

  • DRINGEND Gezocht Gemotiveerde Poetshulp Regio DEURNE en omstreken (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ANCCO DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic-Services werkt u als huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particuliere klanten. Klanten melden zich bij ons aan met de vraag of wij hen kunnen helpen met een huishoudhulp. Hij/ zij kan poetsen, strijken, boodschappen doen, kortom een handje toesteken in het huishouden. De klanten bouwen met u een vertrouwensband op. Heeft u het graag netjes, helpt u graag andere mensen, bent u betrouwbaar en gemotiveerd om te werken, ... dan kunnen wij u verder helpen ! Voor ons bent u belangrijk! Een gelukkige werknemer = een tevreden klant Solliciteer vandaag nog en wie weet kan je volgende week reeds opstarten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Varsenare/Jabbeke 16à20u/week (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Varsenare en Jabbeke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn op zoek naar mature dames die de job van huishoudster met hart en ziel doen en met verantwoordelijkheidszin zowel op vlak van zelforganisatie als het runnen van een gezin. Discretie en vertrouwen zijn steeds heel belangrijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten die graag de handen uit de mouwen steken! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in opbouw en afbraak van bijv. Installaties, podia, festivalbenodigdheden. Takenpakket (afhankelijk van de opdracht): - Laden en lossen - Materiaal installeren of verplaatsen - Werken met trussen - Opbouwen en afbreken van podia, standen, Wc’s - Hekken plaatsen - Kabels leggen - …

  • Product Manager (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: XPE Pharma & Science

    Type: Vaste Job

    Als Product Manager Nutri ben je verantwoordelijk voor het kwalitatief hoogstaand gamma van micronutritie, afgestemd op de behoeften van health care professionals en therapeuten. Je bent dagelijks bezig met het analyseren, opvolgen en uitbouwen van jouw portfolio in de Europese markt (België, Nederland en de Duitstalige markt in Europa). Tendensen opvolgen, mee werken aan nieuwe ideeën voor innovatieve productontwikkeling én het verder uitbouwen van het Nutri netwerk. Jouw verkoopsondersteuning geeft het medische team van Nutritional Advisors de nodige tools om hun job uit te voeren. Je communiceert hierbij intern en extern over de producten, concepten en acties. Je volgt de resultaten nauwgezet op en maakt je analyse van de verzamelde gegevens om gericht tot actie over te gaan. Je rapporteert hierbij aan de Marketing Director Europe.

  • Accountmanager JongeRaaf/SterkeRaaf (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Werfreserve

    JongeRaven/SterkeRaven is een selectiekantoor met een eigen filosofie, gespecialiseerd in commerciële jobs, en heeft een steeds groeiend cliënteel. Check onze website voor actuele interessante en uitdagende functies. Meld je enkel bij ons aan indien je je herkent in het profiel van de JongeRaaf/SterkeRaaf.

Zoek naar antwoorden van Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL. Laat een reactie achter voor Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL. Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL. Leave a respond for Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL. Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL op de google maps. Adres en contacten Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL
Location of Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL on the google maps. Address and contacts of Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL: Fiduro BVBA | Cipac New SA | BUREAU JP NEIRYNCK | Quintens Jos | A.T.O.L

Other related companies as Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL: Fiduro BVBA | Cipac New SA | BUREAU JP NEIRYNCK | Quintens Jos | A.T.O.L

Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04702667236. Het bedrijf Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL bevindt zich op het adres: Lambermontlaan 418,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 403,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 815,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL, openstaande posities, locatie van Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL is a company, that was registered 2009 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL, company assigned to the tax number BE04702667236. The company Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL is located at the address: Lambermontlaan 418,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 403,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 815,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL were not found.
The main activity of Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL is not available. You also can look at reviews of Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL, open positions, location of Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mezquita & Associates Quality Recruitment SPRL, employees, financial statistics.