Quintens Jos

Contactgegevens Quintens Jos: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Quintens Jos: address, phone, fax, email, website, opening hours

Quintens Jos

Regio (region): Leopoldsburg, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 193,3970, België

Telefoon (phone): 011 39 34 95 011 39 34 95

Fax (fax): 011 34 35 80 011 34 35 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Quintens Jos: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Quintens Jos"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Quintens Jos"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Quintens Jos, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Quintens Jos. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Quintens Jos, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Quintens Jos. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Quintens Jos
Products information Quintens Jos

BTW identificatienummer (tax): BE05999877929
Ondernemingsnummer: 8351776123
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 456,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Quintens Jos zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Quintens Jos
(Get full report from official database of BE for Quintens Jos)

Aanvulling soorten activiteiten voor Quintens Jos
Addition kinds of activities for Quintens Jos

286101. Houtdestillatieproducten | Wood distillation products
32110000. Vlakglas | Flat glass
39140501. Carving sets, roestvrij staal | Carving sets, stainless steel
50130120. Wielen, motorvoertuig | Wheels, motor vehicle
50470108. Chirurgische apparatuur en benodigdheden | Surgical equipment and supplies
76990400. Afvalverwerking | Waste cleaning services
79991108. Spellen, instructies | Games, instruction

Werken bij Quintens Jos: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Quintens Jos: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Quintens Jos. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Quintens Jos. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

  • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat vooral uit het klaarmaken van de bestellingen via orderpicking. Daarnaast zal je ook in- en uitpakwerk en stapelwerk verrichten.

  • Callcenter Medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supertof bedrijf in Gent zijn we op zoek naar Callcenter Medewerkers

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Hombeek (HOMBEEK)

    Regio: HOMBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Projectleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Functie: Als projectleider ben jij het aanspreekpunt voor onze grote klanten. Van A tot Z ben jij verantwoordelijk voor de goede afloop van het project. Jij bent er voor de klant bij elke vraag en elk probleem, waarbij je hen door je elektrische en technische kennis met raad en daad kan bijstaan.Naast onze klanten ben je ook het aanspreekpunt van onze techniekers. Je kan leiding geven, geeft de juiste richting aan en helpt hen verder met iedere vraag. We verwachten van jou dat je… ●Een diploma secundair onderwijs hebt in de richting elektriciteit of elektromechanica, bij voorkeur met specialisatiejaar Industriële Elektriciteit; ●Een ruime bagage hebt aan technische kennis, zoals elektriciteit (industrieel en huishoudelijk), domotica, CCTV, beveiliging, distributie, automatisering; ●Technische calculaties kan maken van installaties met bijhorende offertes; ●Commercieel ingesteld bent. Voor er aan een project begonnen kan worden moet het uiteraard eerst verkocht worden; ●Probleemoplossend kan denken. Je bent pas gelukkig als ieder probleem van de klant opgelost is.

  • Digitale drukkers - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Flyer

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling groot formaat: Je werkt als operator aan de digitale pers - grote formaten Je communiceert in verband met de technische mogelijkheden en beperkingen van digitaal drukken Je voert het onderhoud uit aan de digitale pers Je past procedures en instructies op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu toe Je werkt dagelijks aan verbetering op druktechnisch vlak

  • Technical Project Manager LV & MV (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een Technical Project Manager middenspanning en laagspanning. Zelfstandig afhandelen en beheren van kleine projecten voor middenspanningsborden. Voornamelijk in België maar eventueel ook in Frankrijk en in Franstalig Afrika. Het betreft meestal bestellingen incl. engineering en voor de Belgische en Franse markt vaak ook montage en inbedrijfname. Je werk omvat dus: •Uitklaren van alle technische specificaties van de bestelling met de klant, eventuele verschillen met de offerte. Contacten •Extern: klanten en/of installateurs, eventuele toeleveranciers, keuringsinstanties,… •Intern: sales, administratie (purchasing / financiëel beheer), engineering, service, fabrieken en engineerignsafdeling in Duitsland. •Uitklaren van klantspecifieke componenten of oplossingen met de fabrieken. •Configureren van het bord in een specifieke configuratietool en transfereren naar de fabriek. •Aansturen en controleren van de engineering (meestal in de fabrieken, maar dit kan ook in ons eigen engineeringteam gebeuren) op basis van de input van de klanten (documenten, vergaderingen,…) •Deelnemen aan eventuele fabriekstesten. •Aansturen van de montage en inbedrijfname indien dit tot onze leveringsomvang behoort. De uitvoering hiervan gebeurt in België meestal door onze service-afdeling, elders door partners (installatiebedrijven). Dit omvat ook aspecten zoals veiligheidsplannen, risico-analyses,… •Deelname aan eventuele werfvergaderingen. •Beheer van planning en budget van het project. •Beheren van eventuele meer- of minderwerken. •Je bent, samen met de project controller, verantwoordelijk voor de financiële situatie van het project en volgt dit regelmatig op. Je rapporteert dit samen in de algemene projectvergaderingen. Bijkomend bied je ondersteuning aan de verkoop (calculatie van offertes voor gelijkaardige systemen en oplossingen).

  • Hospitality Manager Brouwerij De Koninck (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Duvel Moortgat

    Type: Vaste Job

    Brouwerij De Koninck is reeds enkele jaren in volle evolutie. Met de vernieuwing van de brouwzaal, de opening van het bezoekerscentrum, de introductie van de ambachten, … spreken we niet alleen meer over een stadsbrouwerij maar over de nieuwe place-to-be op het Nieuw Zuid in Antwerpen. Het brouwerijmuseum staat niet alleen gekend voor de brouwerijtour, maar ook voor de shop met al onze bieren en gadgets, de gezellige bar en binnenstraat en een ideale evenementenlocatie. Als Hospitality Manager, leid je alles in goede banen zodat bezoekers in een toekomst een nog betere score geven op Tripadvisor dan de huidige 4,5! Ons smaakprofiel: Je stuurt een team van een 8tal vaste medewerkers aan die instaan voor het dagelijks reilen en zeilen van het bezoekerscentrum. Je wordt hierbij ondersteund door onder andere een operationeel, -event en shopmanager. Het team wordt geregeld versterkt met tijdelijke extra medewerkers (bar, events, shop). Je volgt de financiële resultaten en andere KPI’s (aantal bezoekers, events, …) nauwgezet op en onderneemt de nodige acties om de doelstellingen te bereiken. Je bent verantwoordelijk voor een nog betere positionering en groei van de brouwerij en onderneemt commerciële initiatieven om dit te bereiken. Je werkt hiervoor nauw samen met verschillende partners binnen de Duvel Moortgat groep alsook extern (reisbureaus, toeristische verenigingen, stad Antwerpen, media, …) Je bent dé ambassadeur van brouwerij De Koninck en draagt het merk uit. Je leidt of werkt mee aan projecten die de brouwerij verder doen evolueren. Dit kan over zeer uiteenlopende thema’s gaan zoals veiligheid, vernieuwingen in de brouwerijtour, ticketsysteem, nieuwe shopartikelen, inrichting, … Je rapporteert aan de algemeen directeur van de site in Antwerpen

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • Kapper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANVERS TELECOM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken Wij zoeken een kapper voor een zaak te Antwerpen. Je hebt een opleiding gevolgd als kapper en hebt reeds enige ervaring (ook stages). Je helpt bij het onthaal van de klanten, het wassen en drogen, je zorgt mee voor een goede service aan al de klanten. Je bent bereid bij te leren en in te springen waar nodig. Je helpt mee de ruimte netjes te houden en kan ook helpen bij het poetsen. Je profiel Je hebt een opleiding gevolgd als kapper. Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld. Je bent bereid bij te leren.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van Quintens Jos in sociale netwerken
Look for responds of Quintens Jos in social networks

Lees alle opmerkingen voor Quintens Jos. Laat een reactie achter voor Quintens Jos. Quintens Jos bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Quintens Jos. Leave a respond for Quintens Jos. Quintens Jos on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Quintens Jos op de google maps. Adres en contacten Quintens Jos
Location of Quintens Jos on the google maps. Address and contacts of Quintens Jos

Andere gerelateerde bedrijven als come Quintens Jos Quintens Jos: Van Calbergh Gudrun | Bloem | Grodevan NV | Almecon B.V.B.A. | Polen bvba

Other related companies as Quintens Jos: Van Calbergh Gudrun | Bloem | Grodevan NV | Almecon B.V.B.A. | Polen bvba

Quintens Jos is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Leopoldsburg, België. De volledige naam van het bedrijf is Quintens Jos, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05999877929. Het bedrijf Quintens Jos bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 193,3970. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 456,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Quintens Jos zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Quintens Jos is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Quintens Jos is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Quintens Jos, openstaande posities, locatie van Quintens Jos op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Quintens Jos is a company, that was registered 1991 in Leopoldsburg region, Belgium. Full name of company is Quintens Jos, company assigned to the tax number BE05999877929. The company Quintens Jos is located at the address: Antwerpsesteenweg 193,3970. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 456,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Quintens Jos were not found.
The main activity of Quintens Jos is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Quintens Jos is not available. You also can look at reviews of Quintens Jos, open positions, location of Quintens Jos on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Quintens Jos, Leopoldsburg: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Quintens Jos, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Quintens Jos, Leopoldsburg: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Quintens Jos, employees, financial statistics.