ALTO-LONGIN SERVICES

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • ALTO-LONGIN SERVICES
Private companiesHealth Services • ALTO-LONGIN SERVICES

Contactgegevens ALTO-LONGIN SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALTO-LONGIN SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALTO-LONGIN SERVICES

Regio (region): Rotselaar, België

Adres (address): Wingepark 29,3110, België

Telefoon (phone): 015 52 09 97; 016 44 61 28; 016 44 80 20; 016 44 80 70; 081 74 39 39; 0800 944 50 015 52 09 97; 016 44 61 28; 016 44 80 20; 016 44 80 70; 081 74 39 39; 0800 944 50

Fax (fax): 016 44 82 53; 0800 133 43 016 44 82 53; 0800 133 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALTO-LONGIN SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALTO-LONGIN SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALTO-LONGIN SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALTO-LONGIN SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALTO-LONGIN SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALTO-LONGIN SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALTO-LONGIN SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALTO-LONGIN SERVICES
Products information ALTO-LONGIN SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE07247100830
Ondernemingsnummer: 8250976562
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 360,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ALTO-LONGIN SERVICES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALTO-LONGIN SERVICES
(Get full report from official database of BE for ALTO-LONGIN SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALTO-LONGIN SERVICES
Addition kinds of activities for ALTO-LONGIN SERVICES

503205. Concrete en cinderbouwproducten | Concrete and cinder building products
516903. Wasmiddelen en zeep, behalve speciale schoonmaak | Detergents and soaps, except specialty cleaning
20910203. Kreeft, geconserveerd en uitgehard | Crabmeat, preserved and cured
32219902. Carboys, glas | Carboys, glass
34990100. Brand- of inbraakweerstandige producten | Fire- or burglary-resistive products
38220101. Luchtstroomregelaars, airconditioning en koeling | Air flow controllers, air conditioning and refrigeration
39910302. Borstels, huishoudelijk of industrieel | Brushes, household or industrial

Werken bij ALTO-LONGIN SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALTO-LONGIN SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALTO-LONGIN SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALTO-LONGIN SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC bediener HOUT (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze bouwklant uit regio Houthulst levert maatwerk in binnenschrijnwerk (deuren, wanden, inrichtingen, afwerkingen), trappen in hout (alle stijlen) en buitenschrijnwerken (gevelbekledingen, houten bijgebouwen, balustraden en relingen, toegangspoorten & -deuren, afsluitingen, terrassen) zijn op zoek naar een CNC bediener.

  • Dakdekker (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brussel zijn we op zoek naar een polyvalente dakdekker. Je taken : - Opvolging van planning - Lezen van uitvoeringsplannen - De werf inrichten en beveiligen - Het installeren en demonteren van steigers, ladders, valbescherming en veiligheidslijnen - Zinkbewerking (lassen, plooien, gevelbekleding, staande naad,..) - Reparatiewerken daken en dakbedekking in diverse materialen - Reparatie/onderhoud dakgoten en afvoerpijpen - Onderhoud valse plafonds - Inachtneming veiligheidsvoorschriften en respect voor het milieu - Plaatsen warmte- en geluidsisolatie - Plaatsen van flexibele schouwen of extractie elementen voor beursstanden

  • Verpleegkundige Projectstaffing Geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Je zal je kennis van meerdere ziektebeelden alsook van diverse verpleegtechnische handelingen zeker kunnen gebruiken. Je staat in voor de kwaliteitsvolle verzorging van je patiënten en zal tewerkgesteld worden in vroeg-en laatdiensten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Technieker (Dienst na verkoop) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de ventilatie-, cv- en warmwaterapparatuur en duurzame klimaatsystemen, zijn wij op zoek naar een technieker ter ondersteuning voor de dienst na verkoop. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen. Je stelt de nodige rapporten op. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten. Tevens zorg je voor elektrische aansluitingen. Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de werf ter plaatse.

  • Automecanicien Amerikaanse wagens (M/V) (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Borsbeek zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde "automecanicien" voor nieuwe en tweedehands Amerikaanse wagens. Je hebt minstens enkele jaren ervaring in een garage. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken en over de nodige technische kennis en ervaring beschikt. Je hebt al enkele jaren ervaring met klein en groot onderhoud, de voorbereiding van een technische keuring en het oplossen van kleine storingen. Je schrikt er daarnaast niet voor terug om een distributieriem te vervangen, lichten af te stellen, remschijven en -blokken te vervangen, banden te wisselen en dat allemaal zowel op nieuwe als tweedehandswagens.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • MONTEUR LAADKLEPPEN (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: VAN DIJCK

    Type: Vaste Job

    Monteren en inbedrijfstellen van laadkleppen.

  • Project Manager - regio Geel (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten? Draag je rendement, resultaten en veiligheid hoog in het vaandel? Heb je reeds enkele jaren ervaring in projectmanagement? Dan ben jij de ideale project manager naar wie wij op zoek zijn voor onze klant in de regio Geel! Als project manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten. Zowel de technische als financiële opvolging van het de projecten liggen bij jou. Concreet heb je o.a. volgende taken en verantwoordelijkheden: het bestuderen van het lastenboek en de prijsaanvragen, en het opstellen van offertes; het contact en de onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoering; de selectie van en de onderhandelingen met leveranciers en onderaannemers; de realisatie van projecten door het samenstellen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en de methoden; het totaalbeheer van de planning, de financiële opvolging en de veiligheid; het onderhouden van een nauw contact met de arbeiders in het atelier en op de werven.

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • Teamleader Schoonmaak Nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Voor onze klant Volvo Group Gent zijn we op zoek naar een meewerkend verantwoordelijjke voor onze nachtdienst: • Begeleiden, motiveren en coachen van medewerkers; • Het volgen van de afgesproken kwaliteitsnormen; • Het volgen van de veiligheidsvoorschriften; • Het signaleren van knelpunten en tijdig ingrijpen indien nodig; • Het geven van de nodige feedback; • Contact met externe partners en andere teamleaders; • Opleidingen geven aan medewerkers; • Rapporteren aan Supervisor; • Bijspringen waar nodig (hands-on). Je zal werken volgens onderstaand werkschema. MA - DO: 21u00 - 05u00 (30m pauze) VRIJ: 21u30 - 05u00 (30m pauze)

  • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

Zoek naar antwoorden van ALTO-LONGIN SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of ALTO-LONGIN SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALTO-LONGIN SERVICES. Laat een reactie achter voor ALTO-LONGIN SERVICES. ALTO-LONGIN SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALTO-LONGIN SERVICES. Leave a respond for ALTO-LONGIN SERVICES. ALTO-LONGIN SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALTO-LONGIN SERVICES op de google maps. Adres en contacten ALTO-LONGIN SERVICES
Location of ALTO-LONGIN SERVICES on the google maps. Address and contacts of ALTO-LONGIN SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come ALTO-LONGIN SERVICES ALTO-LONGIN SERVICES: NIC PETIT & Fils SPRL | GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE | KERAMIEK ATELIER JACKY ROLAND | Servimeca S.A. | Artec Electronics N.V

Other related companies as ALTO-LONGIN SERVICES: NIC PETIT & Fils SPRL | GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE | KERAMIEK ATELIER JACKY ROLAND | Servimeca S.A. | Artec Electronics N.V

ALTO-LONGIN SERVICES is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Rotselaar, België. De volledige naam van het bedrijf is ALTO-LONGIN SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07247100830. Het bedrijf ALTO-LONGIN SERVICES bevindt zich op het adres: Wingepark 29,3110. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 360,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ALTO-LONGIN SERVICES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALTO-LONGIN SERVICES is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALTO-LONGIN SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALTO-LONGIN SERVICES, openstaande posities, locatie van ALTO-LONGIN SERVICES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALTO-LONGIN SERVICES is a company, that was registered 1985 in Rotselaar region, Belgium. Full name of company is ALTO-LONGIN SERVICES, company assigned to the tax number BE07247100830. The company ALTO-LONGIN SERVICES is located at the address: Wingepark 29,3110. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 360,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ALTO-LONGIN SERVICES were not found.
The main activity of ALTO-LONGIN SERVICES is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALTO-LONGIN SERVICES is not available. You also can look at reviews of ALTO-LONGIN SERVICES, open positions, location of ALTO-LONGIN SERVICES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALTO-LONGIN SERVICES, Rotselaar: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALTO-LONGIN SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALTO-LONGIN SERVICES, Rotselaar: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALTO-LONGIN SERVICES, employees, financial statistics.