GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE
Private companiesHealth Services • GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE

Contactgegevens GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE

Regio (region): Buggenhout, België

Adres (address): Brusselmansstraat 95,9255, België

Telefoon (phone): 052 33 66 59 052 33 66 59

Fax (fax): +32 (11) 624-53-93 +32 (11) 624-53-93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE
Products information GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE

BTW identificatienummer (tax): BE04929534912
Ondernemingsnummer: 2411193847
Hoofdstad (capital): 550,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 796,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE
(Get full report from official database of BE for GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE
Addition kinds of activities for GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE

3484. Handvuurwapens | Small arms
286903. Amines, zuren, zouten, esters | Amines, acids, salts, esters
01190000. Cash korrels, nec | Cash grains, nec
36619903. Elektronische secretaris | Electronic secretary
78190502. Laboratorium, film | Laboratory service, motion picture
91310000. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd | Executive and legislative combined

Werken bij GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Technieker / Mekanieker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DEMERSTEE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als ervaren technieker/mekanieker sta je in voor de diagnose-herstelling en service van lijnbussen en autocars. Dit gaat van het compleet service pakket uitvoeren tot het stellen van diagnoses zowel op technisch als elektronisch vlak.

  • Inpakker/ompakker vleesindustrie regio Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in de vleesindustrie is op zoek naar extra collega's! Voor hun team te versterken zijn ze op zoek naar een inpakker/ompakker. Jou takenpakket zal bestaan uit de volgende punten: het inpakken in kratten of dozen van vers vlees/ vleesproducten en bevroren vlees/vleesproducten, stapelen van kratten of dozen op pallets, controleren of de juiste etiketten gebruikt worden (-> na verloop van tijd pas, bij start ligt dit bij de lijnverantwoordelijke), bij ompakken worden bevroren producten uit kratten gehaald en ingepakt in dozen, of producten uit dozen gehaald en gestapeld op pallets, of herverpakt in dozen, opruimen van verpakkingsmaterialen/afval en restanten, het helpen bij verladingen, waarbij pallets in wagens worden gestapeld, opruimen werkplek bij pauzes en einde werkdag (-> het einde van de werkdag wordt bepaald door de afdelingsverantwoordelijke).

  • Verkoper Leen Bakker Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie is de hele winkel uw werkterrein. Voor onze klanten bent u hét gezicht van Leen Bakker. U adviseert, helpt en begeleidt hen bij de keuze van hun aankoop. Daarnaast zorgt u samen met uw collega’s voor een net en prettig winkelbeeld door het aanvullen van de schappen en het prijzen van de artikelen.

  • Calculator (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

  • Jobstudent personeelsadministratie Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Studentenjob

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Mechelen is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

  • Jobstudent (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Redders en toezichthouders (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw sportcomplex in Lommel zoeken wij redders en toezichthouders die flexibel willen en kunnen werken. Als redder ben je houder van een hoger reddersdiploma en voer je op vriendelijke en professionele wijze eenvoudige werkzaamheden uit in het rondom het zwembad, zodanig dat voldaan wordt aan de gestelde eisen m.b.t. veiligheid, netheid en hygiëne. Als toezichthouder zorg je dat kinderen, tieners en volwassenen veilig kunnen zwemmen. Daarnaast zorg jij voor dat extra beetje gastgerichtheid, door de wensen en behoeftes te herkennen en hierop te reageren. Samen met je collega's zorg je dat het zwemwater voor iedereen schoon en toegankelijk is.

  • jobstudent - polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: JOXX

    Type: Studentenjob

    Je bent mee verantwoordelijk voor alle logistiek van de verhuur van onze attracties (springkastelen). Je laadt de bestelwagen met de attracties. Je levert en zet de attracties op. 's Avonds ga je de attracties afbreken. Je lost de meegebrachte goederen en laadt de camionette met de bestellingen voor de volgende dag. Je doet dit allemaal in samenwerking met een ploeg.

  • Jurist(e) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Cegelec

    Type: Vaste Job

    Denken. Meewerken. Overleggen.Als jurist(e) binnen de VINCI Energies groep onderhandel je contracten met klanten, onderaannemers en leveranciers. Je beheert zelfstandig juridische dossiers en verleent advies aan de business. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vlotte juridische integratie van onze geacquireerde vennootschappen. Functie Opstellen en onderhandelen van contracten met verschillende klanten, in lijn met de wettelijke vereisten Opvolgen van de contracten (aannemingscontracten, tijdelijke handelsvennootschappen, overheidsopdrachten, aankoop- en verkoopcontracten…) en oplossen van eventueel contractuele geschillen, al dan niet in overleg met advocaten Juridisch adviseren van managers, de Legal Director en andere interne departementen Opvolgen van de wetgeving omtrent overheidsopdrachten, economisch- en verbintenissenrecht en nodige opleidingen hieromtrent voorzien Je ondersteunt de Legal Director in haar dagelijkse taken Profiel Thinking out of the box, but within the law Je behaalde een master diploma rechten en je bezit minimaal 4 jaar relevante ervaring in het handels- en verbintenissenrecht Ervaring met overheidsopdrachten en onderaannemingscontracten is een pluspunt Je bent analytisch sterk en je bent een echte ‘problem-solver’ Je werkt voornamelijk vanuit Zwijndrecht/Kruibeke, maar verplaatst je ook naar andere vestigingen Je bezit een zeer goede kennis van het Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en Frans Ons aanbod Een gevarieerde job met veel autonomie Een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren Een leuke en professionele werksfeer Een loopbaantraject om door te groeien Een eerlijk verloningspakket met interessante extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonussysteem, bedrijfswagen…) Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities Interesse? Solliciteer dan online of door je motivatiebrief en cv te versturen naar [email protected]

  • Junior Projectleider Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

  • Polyvalent arbeider (vaste voormiddag) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DANIS

    Type: Vaste Job

    Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: Ontvangst van vrachtwagen voor de openingsuren. Vernatwoordelijkheid voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. Algemeen onderhoud van de werkvloer. Afzakken van bigbags.

  • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE in sociale netwerken
Look for responds of GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE. Laat een reactie achter voor GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE. GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE. Leave a respond for GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE. GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE op de google maps. Adres en contacten GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE
Location of GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE on the google maps. Address and contacts of GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE: MYNCKE Decor BVBA | NV ELECTRO CIRKEL NV | Tout Vu | Group 2000 B.V.B.A. | DSC Media

Other related companies as GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE: MYNCKE Decor BVBA | NV ELECTRO CIRKEL NV | Tout Vu | Group 2000 B.V.B.A. | DSC Media

GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Buggenhout, België. De volledige naam van het bedrijf is GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04929534912. Het bedrijf GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE bevindt zich op het adres: Brusselmansstraat 95,9255. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 550,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 796,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE, openstaande posities, locatie van GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE is a company, that was registered 2017 in Buggenhout region, Belgium. Full name of company is GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE, company assigned to the tax number BE04929534912. The company GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE is located at the address: Brusselmansstraat 95,9255. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 550,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 796,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE were not found.
The main activity of GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE is not available. You also can look at reviews of GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE, open positions, location of GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE, Buggenhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE, Buggenhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GANDAGAS/ VAN DEN BOSSCHE, employees, financial statistics.