ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA

Particuliere bedrijvenNationale Veiligheid en Internationale Zaken • ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA
Private companiesNational Security and International Affairs • ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA

Contactgegevens ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA

Regio (region): Lede, België

Adres (address): Langenakker 6,9340, België

Telefoon (phone): 053 80 97 41 053 80 97 41

Fax (fax): 053 80 97 42 053 80 97 42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA
Products information ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09162567138
Ondernemingsnummer: 2166198730
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 467,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA
(Get full report from official database of BE for ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA
Addition kinds of activities for ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA

225802. Warp en platte producten | Warp and flat knit products
386103. Camera's en aanverwante apparatuur | Cameras and related equipment
09130203. Kreeften, vangen van | Lobsters, catching of
20749903. Lecithine, katoenzaad | Lecithin, cottonseed
25120100. Houten gestoffeerde stoelen en banken | Wood upholstered chairs and couches
25420204. Uitrustingen, kantoor: behalve hout | Fixtures, office: except wood
37990000. Transportuitrusting, n.v. | Transportation equipment, nec
38420419. Walkers | Walkers
89990904. Fysica consultant | Physics consultant

Werken bij ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur - 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen te Geel is Tempo-Team op zoek naar reachtruckchauffeurs in vaste nacht. Activiteiten: diverse magazijnwerkzaamheden, handmatig of met transportmiddelen, zodanig dat alles tijdig verwerkt kan worden. Meer concreet wilt dit zeggen: stockeren/verplaatsen van goederen, controleren opslaglocaties, tellingen uitvoeren, onderhoud transportmiddelen, laden van vrachtwagens. De paletten die je zal moeten verplaatsen/stockeren wegen 1 ton en het gaat tot 10 meter hoog.

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal rijden met de vrachtwagen - aanhangwagen Je zal werken met de kraan: lossen van bouwmaterialen (stenen, betonplaten, citernes,...)

  • Boekhoudkundig medewerker in Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in Genk zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Je zal een gevarieerd takenpakket hebben van zowel boekhoudkundige als administratieve taken.

  • Ploegbaas Ruwbouw NL/EN (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring in de ruwbouw (als ploegbaas)? Spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Engels? Dan is dit iets voor jou: Als ploegbaas ruwbouw heb je volgend takenpakket: - Je stuurt een team van metsers aan - Je zet een muur volgens plan en helpt met het verder metsen van snelbouw-, facade- en gevelstenen - Je woont de werfvergaderingen bij - Je bent de link tussen de metser en de werfleider. De communicatie naar de metsers verloopt in het Engels. Die naar externen en verantwoordelijken in het Nederlands.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN ZELE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulp Hamme/ Moerzeke (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/ of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Projectvoorbereider / Project Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: STRUKTON RAIL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een projectteam met een werfleider en een projectleider voor spoor-of kabel of boveneleidingsafdeling. Je detecteert en vervult de wettelijke en administratieve bepalingen van het bestek. Samen met het projectteam sta je in voor het opstellen van het draaiboek alsook van het uitvoeringsbudget van het project. Je maakt de planning op middellange en lange termijn op van het project, teneinde een correcte inschatting van de nodige middelen en tijd voor de uitvoering voor de realisatie van het project (mankracht, grond- en hulpstoffen) te kunnen maken. Je bedenkt en werkt de technische uitvoeringsmethode uit volgens het contract en in samenwerking met de werfleider en het projectteam. Je onderhoudt contacten met jouw collega’s teneinde de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je legt contact met (onder)aannemers en leveranciers om offertes op te vragen en op basis van de bestekeisen coördineer je de aankopen. Je monitort de rendementen in vergelijking met het uitvoeringsbudget en signaleert mogelijke verrekeningen en meerwerken aan de projectleider. In samenwerking met het projectteam beheer je het kwaliteitsborgingssysteem om te kunnen aantonen dat er gewerkt wordt volgens de regelgeving en technische eisen van de aanbesteding. Om optimaal zicht te hebben op de gebruikte resources ga je heel regelmatig werven bezoeken. Je rapporteert aan de projectleider met wie je een open communicatie onderhoudt. Meer info vind je op : http://www.struktonrail.com/

  • Operator los-en laadoperaties (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Vaste Job

    Voor Renewi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de los-en laadoperatie. Deze opdracht houdt specifiek in dat u instaat voor: De staalname van de vrachtwagens die de afvalstoffen aanleveren; Het begeleiden van de vrachtwagens naar de losplaats; Het lossen en verpompen van de vloeibare afvalstoffen; Het lossen van de containers met een containerwagen.

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • Zelfstandige consulente voor een relatiebureau. Regio West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Social Connect

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een interne opleiding zal u mensen thuis bezoeken voor een interview afname en voor het afsluiten van de overeenkomst voor het aangaan van een lidmaatschap bij ons relatie- datingbureau. U werkt in de regio van provincie West-Vlaanderen (regio Brugge of regio Kortrijk). U bent bereid om in het weekend of 's avonds te werken. U bent in het bezit van een ondernemingsnummer of bereid deze aan te vragen, zowel mogelijk hoofd- als bijberoep.

  • Kinesitherapeut(e) (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Patri Corpus

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gemotiveerde, zelfstandige kinesitherapeut(e) gezocht voor een fulltime job in onze groepspraktijk te Dessel in een multidisciplinair kader.

Zoek naar antwoorden van ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA. Laat een reactie achter voor ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA. ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA. Leave a respond for ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA. ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA op de google maps. Adres en contacten ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA
Location of ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA on the google maps. Address and contacts of ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA: CARS BENELUX SA | Béton de la Lomme | DESTINATION VACANCES | In Het Profijtelijk Boekske | Van Hulle B C

Other related companies as ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA: CARS BENELUX SA | Béton de la Lomme | DESTINATION VACANCES | In Het Profijtelijk Boekske | Van Hulle B C

ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Lede, België. De volledige naam van het bedrijf is ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09162567138. Het bedrijf ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA bevindt zich op het adres: Langenakker 6,9340. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 467,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA, openstaande posities, locatie van ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA is a company, that was registered 1989 in Lede region, Belgium. Full name of company is ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA, company assigned to the tax number BE09162567138. The company ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA is located at the address: Langenakker 6,9340. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 467,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA were not found.
The main activity of ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA is not available. You also can look at reviews of ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA, open positions, location of ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA, Lede: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA, Lede: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ITS & S/Industrial Technical Supplies & Support BVBA, employees, financial statistics.