Van Hulle B C

Contactgegevens Van Hulle B C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hulle B C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hulle B C

Regio (region): Maldegem-Kleit Eur 9990 - BE, België

Adres (address): Urselweg 86, België

Telefoon (phone): +32 50 71 10 69 +32 50 71 10 69

Fax (fax): +32 50 71 57 92 +32 50 71 57 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hulle B C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hulle B C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hulle B C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hulle B C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hulle B C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hulle B C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hulle B C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hulle B C
Products information Van Hulle B C

BTW identificatienummer (tax): BE04052825927
Ondernemingsnummer: 1051086425
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 220,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Van Hulle B C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hulle B C
(Get full report from official database of BE for Van Hulle B C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hulle B C
Addition kinds of activities for Van Hulle B C

2384. Robes en dressingjurken | Robes and dressing gowns
386100. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
799900. Amusement en recreatie, nec | Amusement and recreation, nec
01829901. Vruchten, onder dekking gegroeid | Fruits, grown under cover
24310204. Storm ramen, hout | Storm windows, wood
25910101. Gordijn- en draperijstaafjes, palen en armaturen | Curtain and drapery rods, poles, and fixtures
36790301. Laden, elektronisch | Loads, electronic

Werken bij Van Hulle B C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hulle B C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hulle B C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hulle B C. Looking for open vacancies in other companies

  • Contact Center Agent (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse medewerker (m/v) voor het contact center. Je verzorgt nauwgezet de telefonische contacten tussen de klanten en winkels. Je behandelt elk dossier met de nodige aandacht en zorgt er voor dat elke melding op een correcte manier wordt opgelost en/of opgevolgd. Je werkt hiervoor nauw samen met de andere diensten van het bedrijf en je neemt, indien nodig, contact met de service-afdelingen van onze leveranciers.

  • Ervaren plaatser (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren plaatser van luxe interieur- en winkelinrichting in zowel binnen-als buitenland.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Onze werkingsregio is Oostkamp en zijn deelgemeenten Hertsberge, Oostkamp, Ruddervoorde, Waardamme. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zutendaal en omgeving

  • STUDENT TELEFONIST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je volgt telefonisch offertes op je staat klanten te woord bij vragen je behandelt de bijhorende administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een student die graag belt en 8u per week kan werken.

  • MOOIE BIJVERDIENSTE - ZAALHULP - FLEXIJOB (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak regio Roeselare zijn wij op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers om te werken op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Dit kan zowel als flexijob en als jobstudent.

  • Studenten gezocht voor zaterdagwerk- (m/v) - Oevel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student graag een centje bijverdienen? Grijp dan nu je kans! Voor een gezond voedingsbedrijf te Westerlo zijn we nog opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers/ Afwassers: Jij zal, samen met jouw collega's instaan voor het goede verloop van de werkzaamheden aan de productielijn.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Aankoper MRO (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

  • Brandertechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel -en luchttechnische installaties van gebouwen en industriën. Je stelt duidelijke rapporten op en bespreekt deze met de klant. Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het up to date houden van logboeken en technische plannen. Je rapporteert commerciele opportuniteiten aan je leidinggevende. Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

  • craniosacraal therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde craniosacraal therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Strahlenschutz allround (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    Als allround stralingsbeschermingsagent ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van radiologische controles op de nucleaire sites van België. Je bent flexibel inzetbaar bij alle klanten door je gedrevenheid, kennis en open communicatie. Je komt hierbij terecht in een jong en stabiel team. Je hebt hierbij een voorbeeldfunctie op het gebied van veiligheid en nucleaire veiligheid en tot je takenpakket behoren onder andere: Uitvoeren van stralingsmetingen en activiteitsmetingen; Dagelijkse rapportering van uitgevoerde taken, afwijkingen, verbeteringsvoorstellen, e.a.; Opvolgen van de werkzaamheden met radioactieve risico’s; Bepalen van persoonlijke beschermingsmiddelen van de operatoren; e.a.

Zoek naar antwoorden van Van Hulle B C in sociale netwerken
Look for responds of Van Hulle B C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hulle B C. Laat een reactie achter voor Van Hulle B C. Van Hulle B C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hulle B C. Leave a respond for Van Hulle B C. Van Hulle B C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hulle B C op de google maps. Adres en contacten Van Hulle B C
Location of Van Hulle B C on the google maps. Address and contacts of Van Hulle B C

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hulle B C Van Hulle B C: Centrimo NV | Elektro Marc Mestré BVBA | BERTHOLD TECHNOLOGIES (BELGIUM) | Service Civil International - IS | Vicente Colom

Other related companies as Van Hulle B C: Centrimo NV | Elektro Marc Mestré BVBA | BERTHOLD TECHNOLOGIES (BELGIUM) | Service Civil International - IS | Vicente Colom

Van Hulle B C is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Maldegem-Kleit Eur 9990 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hulle B C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04052825927. Het bedrijf Van Hulle B C bevindt zich op het adres: Urselweg 86. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 220,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Van Hulle B C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hulle B C is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hulle B C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hulle B C, openstaande posities, locatie van Van Hulle B C op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Hulle B C is a company, that was registered 2004 in Maldegem-Kleit Eur 9990 - BE region, Belgium. Full name of company is Van Hulle B C, company assigned to the tax number BE04052825927. The company Van Hulle B C is located at the address: Urselweg 86. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 220,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Van Hulle B C were not found.
The main activity of Van Hulle B C is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hulle B C is not available. You also can look at reviews of Van Hulle B C, open positions, location of Van Hulle B C on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hulle B C, Maldegem-Kleit Eur 9990 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hulle B C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hulle B C, Maldegem-Kleit Eur 9990 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hulle B C, employees, financial statistics.