ARC COACHING & TEAMBUILDING

Contactgegevens ARC COACHING & TEAMBUILDING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARC COACHING & TEAMBUILDING: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARC COACHING & TEAMBUILDING

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Hamstraat 1E,1180, België

Telefoon (phone): 02 376 65 63 02 376 65 63

Fax (fax): +32 (9) 118-46-34 +32 (9) 118-46-34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARC COACHING & TEAMBUILDING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARC COACHING & TEAMBUILDING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARC COACHING & TEAMBUILDING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARC COACHING & TEAMBUILDING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARC COACHING & TEAMBUILDING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARC COACHING & TEAMBUILDING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARC COACHING & TEAMBUILDING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARC COACHING & TEAMBUILDING
Products information ARC COACHING & TEAMBUILDING

BTW identificatienummer (tax): BE01770416259
Ondernemingsnummer: 7762084960
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ARC COACHING & TEAMBUILDING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARC COACHING & TEAMBUILDING
(Get full report from official database of BE for ARC COACHING & TEAMBUILDING)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARC COACHING & TEAMBUILDING
Addition kinds of activities for ARC COACHING & TEAMBUILDING

352303. Bemestings-, spray-, dusting- en irrigatiemachines | Fertilizing, spraying, dusting, and irrigation machinery
514909. Koffie en thee | Coffee and tea
23990502. Hand geweven kleding | Hand woven apparel
23999900. Vervaardigde textielproducten, nec, nec | Fabricated textile products, nec, nec
35450322. Frezen machine bijlagen (machine gereedschap accessoires) | Milling machine attachments (machine tool accessories)
36940203. Ontstekingsapparatuur, verbrandingsmotoren | Ignition apparatus, internal combustion engines
38269916. Oppervlakteanalysatoren | Surface area analyzers
38619900. Fotografische apparatuur en benodigdheden, nec | Photographic equipment and supplies, nec
72120102. Retail agent, was- en droogreiniging | Retail agent, laundry and drycleaning
87340203. Product test laboratorium, veiligheid of prestatie | Product testing laboratory, safety or performance

Werken bij ARC COACHING & TEAMBUILDING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARC COACHING & TEAMBUILDING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARC COACHING & TEAMBUILDING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARC COACHING & TEAMBUILDING. Looking for open vacancies in other companies

  • Spoeler Bulkwagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot logistiek bedrijf regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een bulkwagenspoeler (m/v). Je zal de bulkwagens zowel aan de binnenkant als de buitenkant spoelen en schoonmaken. De bulkwagens worden gebruikt voor food en non-food. Je zal heel de dag buiten werken.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp regio Aarschot - Betekom (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijgmaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent ZEB Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode! Samenmet je collega’s zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarinklantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice,leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staatdeze af te werken aan een hoog tempo.

  • Student Verkoopmedewerker te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt, een organisatie actief in de verkoop van badlinnen en toebehoren, kijken we uit naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor het uitpakken en labelen van nieuwe goederen zoals badhanddoeken, washandjes, ... Je plaatst de nieuwe goederen in de winkelrekken Je helpt klanten verder en geeft een antwoord op eventuele vragen Je beheert de kassa

  • bakkersgast (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BAKKERSHUIS

    Type: Vaste Job

    bakker of hulp in bakkerij

  • Werfleider nutsleidingen voor stabiel bedrijf (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werfleider leid je de ploegen, bezoek je de werven en ga je de nodige opmetingen doen.

  • Commerciële binnendienstmedewerker regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je werkzaam op de binnendienst verkoop. Je voert het commercieel beleid van de firma consequent uit via dagelijkse telefonische en elektronische contacten met de klanten. Je maakt offertes en verwerkt de binnenkomende orders in het ERP-systeem. Je bewaakt het orderverloop en zoekt bij problemen naar klantgerichte oplossingen. Dit betekent concreet dat je: Klantgericht commerciële gesprekken zal voeren. Advies zal verstrekken aan klanten over producten, leveringsvoorwaarden en prijzen. Klanten proactief zal informeren bij vertragingen en wijzigingen en steeds zal denken aan klantgerichte oplossingen en alternatieven. Externe contacten en relaties zal onderhouden. Occasioneel aanwezig zal zijn op beurzen. Op verzoek offertes zal opstellen en registreren. Op basis van werkafspraken binnen het team verantwoordelijkheid zal nemen voor bepaalde klantensegmenten of regio's. Zal samenwerking met de collega's van dezelfde of andere afdelingen zoals de commerciële buitendienst, marketing, inkoop, logistiek, productie en after-sales.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Zelfstandige uitbater Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STANDAARD BOEKHANDEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Droom je ervan een eigen winkel te beheren? Voor onze Standaard Boekhandel in Herentals zijn we op zoek naar een uitgelezen zelfstandige uitbater (m/v/x). Zin om mee te schrijven aan een nieuw verhaal?

Zoek naar antwoorden van ARC COACHING & TEAMBUILDING in sociale netwerken
Look for responds of ARC COACHING & TEAMBUILDING in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARC COACHING & TEAMBUILDING. Laat een reactie achter voor ARC COACHING & TEAMBUILDING. ARC COACHING & TEAMBUILDING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARC COACHING & TEAMBUILDING. Leave a respond for ARC COACHING & TEAMBUILDING. ARC COACHING & TEAMBUILDING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARC COACHING & TEAMBUILDING op de google maps. Adres en contacten ARC COACHING & TEAMBUILDING
Location of ARC COACHING & TEAMBUILDING on the google maps. Address and contacts of ARC COACHING & TEAMBUILDING

Andere gerelateerde bedrijven als come ARC COACHING & TEAMBUILDING ARC COACHING & TEAMBUILDING: Stuyck B | MENU GEERT | De Buck BVBA | Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V. | Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw

Other related companies as ARC COACHING & TEAMBUILDING: Stuyck B | MENU GEERT | De Buck BVBA | Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V. | Diocesane Bedevaart van Antwerpen vzw

ARC COACHING & TEAMBUILDING is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is ARC COACHING & TEAMBUILDING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01770416259. Het bedrijf ARC COACHING & TEAMBUILDING bevindt zich op het adres: Hamstraat 1E,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 709,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ARC COACHING & TEAMBUILDING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARC COACHING & TEAMBUILDING is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARC COACHING & TEAMBUILDING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARC COACHING & TEAMBUILDING, openstaande posities, locatie van ARC COACHING & TEAMBUILDING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARC COACHING & TEAMBUILDING is a company, that was registered 2014 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is ARC COACHING & TEAMBUILDING, company assigned to the tax number BE01770416259. The company ARC COACHING & TEAMBUILDING is located at the address: Hamstraat 1E,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 709,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ARC COACHING & TEAMBUILDING were not found.
The main activity of ARC COACHING & TEAMBUILDING is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ARC COACHING & TEAMBUILDING is not available. You also can look at reviews of ARC COACHING & TEAMBUILDING, open positions, location of ARC COACHING & TEAMBUILDING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARC COACHING & TEAMBUILDING, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARC COACHING & TEAMBUILDING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARC COACHING & TEAMBUILDING, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARC COACHING & TEAMBUILDING, employees, financial statistics.