Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V.

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten • Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V.

Contactgegevens Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 319, B-3200 Aarschot, België

Telefoon (phone): (016) 560851 (016) 560851

Fax (fax): (016) 566831 (016) 566831

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V.
Products information Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06940582275
Ondernemingsnummer: 5136352539
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 472,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V.
(Get full report from official database of BE for Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V.
Addition kinds of activities for Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V.

356702. Brandstofovenoven en ovens | Fuel-fired furnaces and ovens
503300. Dakbedekking, gevelbekleding en isolatie | Roofing, siding, and insulation
01619906. Squash boerderij | Squash farm
20240204. spumoni | Spumoni
26219902. Kraft papier | Kraft paper
28510400. Removers en schoonmakers | Removers and cleaners
35230116. Tabak curers | Tobacco curers
35249900. Gras- en tuinapparatuur, niet inbegrepen | Lawn and garden equipment, nec
37130210. Hoorlichamen | Hearse bodies
82999909. Hypnose school | Hypnosis school

Werken bij Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in afvalbehandeling, ophaling, sortering, recyclage, valorisatie en verwerking van gevaarlijk & vloeibaar afval, zijn we op zoek naar een laborant (m/v). Takenpakket: - Je staat in voor het uitvoeren van instrumentele -en natchemische laboanalyses - Je staat in voor de chemische processturing voor de solventconditionering en waterzuivering - Je stelt administratieve rapporten op volgens het documentbeheer in het labo - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het laboapparatuur - Je hebt aandacht voor aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Itegem, Bevel, Grobbendonk, Nijlen Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Huishoudhulp Beveren-Waas (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Beveren-Waas/Melsele/Kruibeke. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Jobstudent (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten om te werken in een supermarkt. Je kan ingezet worden aan de kassa of in de winkel zelf. Je komt in contact met de klanten, en helpt ze steeds verder met een glimlach. Je hebt een verzorgd voorkomen, en leert graag bij.

  • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Soetewei

    Type: Vaste Job

    Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

  • Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installat (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installaties Dit bedrijf, marktleider in de kunststofindustrie, heeft een internationaal karakter en meerdere vestigingen in België. Zij gaan op zoek naar een specialist in elektrische installaties, dit in regio Lokeren. Wil je werken in een sterke economische organisatie waar je de kans krijgt om uw talenten maximaal te ontplooien, waar de werknemers centraal staan en een bedrijf dat makkelijk bereikbaar is? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Je begeleidt een klein team van techniekers en stuurt deze aan Je lost diverse elektrische en mechanische problemen op in de productieafdelingen Je rapporteert rechtstreeks aan de elektrisch verantwoordelijke en tevens functioneer je als zijn rechterhand Je werkt voornamelijk hands-on maar je neemt ook administratieve taken op Je voert voorbereidend werk uit, je werkt de elektrische schema's uit Je bewaakt de vooruitgang van de verschillende projecten waaraan je werkt Je communiceert regelmatig met leveranciers

  • Onderhoudstechnieker (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: AVS SPINNING

    Type: Vaste Job

    Je komt onder de hoede van de Maintenance Manager die alle facetten van de job zal tonen en de nodige ondersteuning zal bieden. Je rapporteert rechtstreeks aan hem Je voert preventieve en curatieve mechanische onderhoudsopdrachten uit Je leert omgaan met het machinepark en op korte termijn kan je interventies uitvoeren Je werkt overdag maar kan de nodige flexibiliteit opbrengen bij dringende interventies Je staat in voor veilig werken en volgt hiervoor de nodige opleidingen (Ba4-Ba5)

  • Junior Safety Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    In deze functie biedt je technisch ondersteuning bij veiligheidsstudies en de opmaak van veiligheidsrapporten. Je zal potentiële veiligheidsrisico's analyseren aan de hand van modelleringen om zo advies en sturing te bieden aan klanten. Het uitvoeren van deze modelleringen en berekeningen gebeurt vanuit de uitvalsbasis in Antwerpen en/of Melsele. Je gaat hierbij ook op klantenbezoek. Na het doorlopen van een intern opleidingsprogramma, voer je deze studies en projecten zelfstandig uit. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een toonaangevend advies- en studiebureau op het vlak van industrieel milieubeleid. Zij adviseren en lossen milieuvragen op van hun klanten.

  • Zelfstandige eerstelijnspsycholoog (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Lokaal Multidisciplinair Netwerk Centraal West-Vlaanderen

    Type: Zelfstandige activiteit

    De eerstelijnspsycholoog (ELP) biedt ondersteuning aan de eerstelijn in het screenen en opvangen van patiënten met een lichte psychische problematiek. M.a.w. kan de ELP advies geven, een patiënt screenen en na overleg eventueel een kortdurende en oplossingsgerichte behandeling opstarten. Indien nodig, wordt samen met de huisarts en de patiënt gezocht naar een gepaste doorverwijzing in 1ste, 2de of 3de lijn. De zelfstandige eerstelijnspsycholoog houdt een 8-tal uur per week consultaties in het Eerstelijnshuis. Uurrooster in overleg te bepalen. • U heeft een overeenkomst van onbepaalde duur • U vertrekt in uw begeleiding steeds vanuit een generalistische visie en vanuit de stepped-care gedachte. • U staat in voor screening en detectie, diagnostiek, indicatiestelling en kortdurende behandeling i.f.v. preventie, activering of herstel van evenwicht. • U verwijst door naar gespecialiseerd aanbod indien nodig (dit steeds op doorverwijzing vanuit en in overleg met de huisarts) en onderhoudt hiertoe goede contacten met de GGZ-actoren uit het netwerk • U registreert uw patiëntcontacten in een standaarddocument.

  • zorgkundige maand 75% (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,... 

  • Freelance functioneel analist logistiek (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance functioneel analist - W-VL - lange termijn! Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren.

  • flexi hulpkelner (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: taverne restaurant koningsbos

    Type: Flexijob

    wegdragen van eten en dranken je hoeft niets op te schrijvnen of af te rekenen ev helpen achter de toog indien nodig wij zorgen voor uw opleiding hier ter plaatse

Zoek naar antwoorden van Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V.. Laat een reactie achter voor Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V.. Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V.. Leave a respond for Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V.. Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V. op de google maps. Adres en contacten Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V.
Location of Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V. on the google maps. Address and contacts of Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V. Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V.: Kenis F NV | Lebeau Courally-Verrees SA | Agrosystemes | Bernard De Keyser | Gijzelaarsstraat 86

Other related companies as Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V.: Kenis F NV | Lebeau Courally-Verrees SA | Agrosystemes | Bernard De Keyser | Gijzelaarsstraat 86

Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V. is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06940582275. Het bedrijf Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V. bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 319, B-3200 Aarschot. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 472,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V. is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V., openstaande posities, locatie van Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V. is a company, that was registered 2003 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V., company assigned to the tax number BE06940582275. The company Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V. is located at the address: Leuvensesteenweg 319, B-3200 Aarschot. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 472,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V. were not found.
The main activity of Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V. is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V. is not available. You also can look at reviews of Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V., open positions, location of Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouw- en constructiebedrijf Verabo N.V., employees, financial statistics.