Adam-Delcampe

Contactgegevens Adam-Delcampe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Adam-Delcampe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Adam-Delcampe

Regio (region): Tournai (Kain), België

Adres (address): Rue des Ecoles 21B,7540, België

Telefoon (phone): 0495 22 53 22 0495 22 53 22

Fax (fax): +32 (84) 764-97-78 +32 (84) 764-97-78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Adam-Delcampe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Adam-Delcampe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Adam-Delcampe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Adam-Delcampe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Adam-Delcampe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Adam-Delcampe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Adam-Delcampe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Adam-Delcampe
Products information Adam-Delcampe

BTW identificatienummer (tax): BE03140136718
Ondernemingsnummer: 9486663818
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 410,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Adam-Delcampe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Adam-Delcampe
(Get full report from official database of BE for Adam-Delcampe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Adam-Delcampe
Addition kinds of activities for Adam-Delcampe

274104. Muziek boek en bladmuziek publicatie | Music book and sheet music publishing
34829906. Percussion caps, voor munitie van 30 mm. | Percussion caps, for ammunition of 30 mm. and below
51919903. Kweekhuis apparatuur en benodigdheden | Greenhouse equipment and supplies
70410100. Broederschap en meiden | Fraternities and sororities
73749902. Data processing service | Data processing service
76290102. Razor reparatie, elektrisch | Razor repair, electric

Werken bij Adam-Delcampe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Adam-Delcampe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Adam-Delcampe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Adam-Delcampe. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding 2 ploegen M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Ben jij de machine operator die wij zoeken? Kijk snel verder! Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en kijkt na of alles juist is verpakt. Je staat in voor het voorbereiden van de productiemaatregelen: reinigen en sterilisatie van yoghurt rijpingstanks en opstarten van het yoghurtrijpingsproces.

  • Monteur magazijn (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: - Het monteren van tractiebatterijen. - Het aanbrengen van buisjes om zuur van de ene naar de andere batterij over te brengen.

  • Polyvalente kassamedewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemengroothandel gelegen te Wevelgem zoeken wij een verkoopmedewerker. Je zal polyvalent ingezet worden en verantwoordelijk zijn voor: - het onthaal van klanten - aannemen van telefoons - noteren van bestellingen - kassawerk - afrekenen facturen aan kassa - proper houden kassaomgeving - klaarmaken van bestellingen….

  • BANDENMONTEUR REGIO IEPER OF KORTRIJK (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als Bandenmonteur zal deze werkzaamheden uitvoeren: monteren van banden uitvoeren van herstellingen depanneren van voertuigen op verplaatsing. technische ondersteuning bieden aan collega's

  • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO TORHOUT) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VZW BLINK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in Torhout. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio Torhout en die over een wagen beschikt.

  • Huishoudhulp regio Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: TRIXXO HOME JABBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • PLOEGBAZEN sector Magazijninrichting (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: HARDY'S INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een groep medewerkers op de werven. Je zorgt ervoor dat je team werkt volgens vastgestelde procedures. Je rapporteert dagelijks aan je manager over ondernomen acties. Je bent verantwoordelijk voor het bekendmaken van de veiligheidsvoorschriften en de naleving daarvan door je team. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse taken door het team op tijd (planning) en volgens de juiste procedures / werkwijze worden uitgevoerd. Je werkt actief mee aan de verbetering van de resultaten. Je staat in voor de evaluatie en ontwikkeling van de aan jou toegewezen medewerkers. Je stuurt gedreven je team met het juiste organisatorisch inzicht. Je bent een flexibel lid van het team. Ook onder tijdsdruk handel je rustig en beheerst naar je mensen toe, zonder daarbij je doel/deadlines uit het oog te verliezen.

  • Functioneel Analist (solution designer) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een functioneel analist die graag met Enterprise Architect werkt. Het betreft een freelance project lange termijn voor een klant in Mechelen. Lees verder als je meer wil weten! Jouw missie: Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect On the side: Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren. Profiel Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analist Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt Interesse? Neem snel contact met me op: [email protected]

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Flexijob voor foodcorner Cargo M! (M/V) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Flexijob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

  • Barman (m/v) (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: DE SCHUUR

    Type: Flexijob

    Hulp in café. Je helpt mee met klaarzetten van dranken, bedienen van klanten, aanvullen van frigo's, afwas... "Allround medewerker" in tof café.

Zoek naar antwoorden van Adam-Delcampe in sociale netwerken
Look for responds of Adam-Delcampe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Adam-Delcampe. Laat een reactie achter voor Adam-Delcampe. Adam-Delcampe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Adam-Delcampe. Leave a respond for Adam-Delcampe. Adam-Delcampe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Adam-Delcampe op de google maps. Adres en contacten Adam-Delcampe
Location of Adam-Delcampe on the google maps. Address and contacts of Adam-Delcampe

Andere gerelateerde bedrijven als come Adam-Delcampe Adam-Delcampe: Cole BVBA | THEA PHARMA | Hottois Ph | Lenaerts Lederwaren BVBA | PARKA SYSTEMS/DIV.BILLIARDSHOP

Other related companies as Adam-Delcampe: Cole BVBA | THEA PHARMA | Hottois Ph | Lenaerts Lederwaren BVBA | PARKA SYSTEMS/DIV.BILLIARDSHOP

Adam-Delcampe is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Tournai (Kain), België. De volledige naam van het bedrijf is Adam-Delcampe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03140136718. Het bedrijf Adam-Delcampe bevindt zich op het adres: Rue des Ecoles 21B,7540. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 410,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Adam-Delcampe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Adam-Delcampe is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Adam-Delcampe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Adam-Delcampe, openstaande posities, locatie van Adam-Delcampe op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Adam-Delcampe is a company, that was registered 2014 in Tournai (Kain) region, Belgium. Full name of company is Adam-Delcampe, company assigned to the tax number BE03140136718. The company Adam-Delcampe is located at the address: Rue des Ecoles 21B,7540. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 410,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Adam-Delcampe were not found.
The main activity of Adam-Delcampe is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Adam-Delcampe is not available. You also can look at reviews of Adam-Delcampe, open positions, location of Adam-Delcampe on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Adam-Delcampe, Tournai (Kain): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Adam-Delcampe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Adam-Delcampe, Tournai (Kain): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Adam-Delcampe, employees, financial statistics.