Van Herck Klinkerwerken

Contactgegevens Van Herck Klinkerwerken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Herck Klinkerwerken: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Herck Klinkerwerken

Regio (region): Arendonk, België

Adres (address): Klotputten 20,2370, België

Telefoon (phone): 014 67 96 63 014 67 96 63

Fax (fax): 014 67 96 63 014 67 96 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Herck Klinkerwerken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Herck Klinkerwerken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Herck Klinkerwerken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Herck Klinkerwerken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Herck Klinkerwerken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Herck Klinkerwerken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Herck Klinkerwerken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Herck Klinkerwerken
Products information Van Herck Klinkerwerken

BTW identificatienummer (tax): BE02446624755
Ondernemingsnummer: 4762268066
Hoofdstad (capital): 704,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 744,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Van Herck Klinkerwerken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Herck Klinkerwerken
(Get full report from official database of BE for Van Herck Klinkerwerken)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Herck Klinkerwerken
Addition kinds of activities for Van Herck Klinkerwerken

202199. Creamery boter, nec | Creamery butter, nec
301103. Band- en binnenbuismaterialen en aanverwante producten | Tire and inner tube materials and related products
36610113. Telefoons, onder water | Telephones, underwater
38250000. Instrumenten om elektriciteit te meten | Instruments to measure electricity
39990705. Vruchten, kunstmatig en bewaard gebleven | Fruits, artificial and preserved
76991503. Reparatie van fotografische apparatuur | Photographic equipment repair

Werken bij Van Herck Klinkerwerken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Herck Klinkerwerken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Herck Klinkerwerken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Herck Klinkerwerken. Looking for open vacancies in other companies

  • Metsers/bekisters (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Restaureren en renoveren met zin voor perfectie Perfectie staat centraal als metser want u werkt voor een gespecialiseerde firma in restauraties met meer dan 35jaar ervaring. Particulieren, projectleiders en overheden doen beroep op jullie metselwerken, dakwerken, pleisterwerken, vloeren, faïence en schilderwerken.

  • Magazijnier (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de verschillende taken op de koer. Het cliënteel is jouw eerste prioriteit en je doet er alles aan om een kwalitatieve dienstverlening te verzekeren: Je zorgt dat de klanten de juiste goederen in ontvangst nemen Je lost de geleverde goederen, controleert ze en zet ze op de correcte plaats in het magazijn Je onderhoudt jouw zone en het materiaal dat je wordt toevertrouwd Je zet de bestellingen voor de klant kaar en helpt de chauffeurs laden Je opent en sluit de vestigingen correct Je volgt de normen en procedures van het bedrijf feilloos op

  • Kableur M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om als kableur/bordenbouwer aan de slag te gaan in Wetteren? Lees dan zeker verder. De firma, een groothandel in elektrotechniek en HVAC, verwacht hetvolgende van jou: Op basis van een bouwschema ga je mee industriële stuurkasten kableren. Dit zijn grote staankasten, uitgerust met alle componenten. Je gaat elektrische componenten in kasten monteren en deze aansluiten volgens de veiligheidsmaatregelen. Dit volgens een elektrische schema, bedradingsplan of eendraadschema. Kasten onderling gaan verbinden met elkaar behoort eveneens tot je takenpakket alsook controles uitvoeren op componenten, of draden goed vastzitten, kortsluitingen,... Je staat dus m.a.w. een hele dag lang in voor het kableren van borden in het atelier. Dit samen met een tof team van ervaren mensen. Een boeiende job wacht op jou!

  • poetshulp dienstencheques regio Kontich - Rumst (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Kontich-Rumst. Een bedrijfswagen is voorzien.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Studentenjob sportbegeleider (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: SILHOUELLE

    Type: Studentenjob

    Silhouelle in Nazareth is een centrum die werkt naar versteviging en afslanking van het lichaam. We werken met het principe High intensity training in een TFM (Termische Fysische Methode) warmte cabine. Deze cabines worden verwarmd tot ongeveer 35 C met infraroodlampen en de oefeningen voer je uit met riemen aan handen of voeten met weerstand (rekkers) met gewichtjes van +/- 2 kilo. De groepslessen zijn telkens 25 min en dit 2x per week. Het zijn telkens kleine groepslessen van max 6 dames. De reeksen die in september starten duren 6 weken, dus 12 lessen. Het is de bedoeling dat er lessen samengesteld worden (normaal doe ik dit) maar als dit deel is van je opleiding, kan jij dit ook wel doen (of samen). Je legt de oefengen aan de groep uit (+voortonen) en zij voeren de oefeningen uit op leuke muziek, terwijl dat jij rondgaat en corrigeert waar nodig. We werken een programma af in die 6 weken, we proberen telkens de grenzen te verleggen. Na deze reeks volgen er nog, als het klikt doen we verder! :)

  • STUDENT - MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student die ons kan helpen door op piekmomenten mee te gaan naar werven. De student helpt mee de camionette inladen, de machines aansluiten en de darmen uitrollen. Vervolgens staat de student in voor het vullen van onze blaasmachine. Achteraf helpen bij het stofzuigen en opruimen behoren ook tot het takenpakket. Het is fysiek werk, meestal lange dagen en geen weekendwerk. Ben jij student en zie je het zitten om bij ons op piekmomenten mee in te springen? Contacteer ons dan snel.

  • Meewerkende ploegleider staalcontructies (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: LEENDERS

    Type: Vaste Job

    Je bent de kapitein van het team! Jij bent - samen met een groep monteurs - verantwoordelijk voor de montage van diverse staalcontructies op werven. Wij leveren maatwerk, dus elke dag is anders! Je zorgt ervoor dat de juiste materialen meegenomen worden naar de werf, de constructie tijdig klaar is, en de nodige vergunningen in orde zijn. Eens op de werf, sta je in voor het aansturen van het team. Je schrikt er echter niet voor terug om zelf de armen uit de mouwen te steken. Je bent het aanspreekpunt voor onze klant ter plaatse.

  • PLAATBEWERKER-OPERATOR ROL/PLOOIMACHINE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: TYPHOON

    Type: Vaste Job

    Na een inloopperiode kan je verschillende machines correct instellen en bedienen. Je werkt CNC gestuurd. Je bewerkt vlakke metaalplaat en gerolde onderdelen. Je werkt dagelijks nieuwe en diverse stukken af waarbij je oog hebt voor kwaliteit en projectvoorschriften volgt.

  • Onderhoudsmanager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleiding zal je instaan voor de coördinatie van het team van een 6-tal techniekers. Je plant de werkorders en volgt al de technische werkzaamheden en herstellingen in de afdeling op. Je stuurt het team van techniekers aan en coacht hen. Je assisteert bij het analyseren van technische problemen en zo vind je samen een efficiënte oplossing. Je bent nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Je doet overleg met de techniekers en productieverantwoordelijken en rapporteert. Je volgt de werkwijze van het wisselstukkenmagazijn op.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • FLEXIJOB: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een flexi job-medewerker voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

Zoek naar antwoorden van Van Herck Klinkerwerken in sociale netwerken
Look for responds of Van Herck Klinkerwerken in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Herck Klinkerwerken. Laat een reactie achter voor Van Herck Klinkerwerken. Van Herck Klinkerwerken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Herck Klinkerwerken. Leave a respond for Van Herck Klinkerwerken. Van Herck Klinkerwerken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Herck Klinkerwerken op de google maps. Adres en contacten Van Herck Klinkerwerken
Location of Van Herck Klinkerwerken on the google maps. Address and contacts of Van Herck Klinkerwerken

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Herck Klinkerwerken Van Herck Klinkerwerken: De Jonghe BVBA | Systemat Sud SA | MERCURA-ABELAL | Inter Clean | myra lee

Other related companies as Van Herck Klinkerwerken: De Jonghe BVBA | Systemat Sud SA | MERCURA-ABELAL | Inter Clean | myra lee

Van Herck Klinkerwerken is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Arendonk, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Herck Klinkerwerken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02446624755. Het bedrijf Van Herck Klinkerwerken bevindt zich op het adres: Klotputten 20,2370. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 704,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 744,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Van Herck Klinkerwerken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Herck Klinkerwerken is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Herck Klinkerwerken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Herck Klinkerwerken, openstaande posities, locatie van Van Herck Klinkerwerken op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Herck Klinkerwerken is a company, that was registered 2011 in Arendonk region, Belgium. Full name of company is Van Herck Klinkerwerken, company assigned to the tax number BE02446624755. The company Van Herck Klinkerwerken is located at the address: Klotputten 20,2370. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 704,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 744,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Van Herck Klinkerwerken were not found.
The main activity of Van Herck Klinkerwerken is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Herck Klinkerwerken is not available. You also can look at reviews of Van Herck Klinkerwerken, open positions, location of Van Herck Klinkerwerken on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Herck Klinkerwerken, Arendonk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Herck Klinkerwerken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Herck Klinkerwerken, Arendonk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Herck Klinkerwerken, employees, financial statistics.