PARQUETS LACHAPPELLE TH SA

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • PARQUETS LACHAPPELLE TH SA
Private companiesApparel and Accessory Stores • PARQUETS LACHAPPELLE TH SA

Contactgegevens PARQUETS LACHAPPELLE TH SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARQUETS LACHAPPELLE TH SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARQUETS LACHAPPELLE TH SA

Regio (region): Brussel (Oudergem), België

Adres (address): Waverse steenweg 1255,1160, België

Telefoon (phone): 02 675 44 00 02 675 44 00

Fax (fax): 02 675 17 75 02 675 17 75

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARQUETS LACHAPPELLE TH SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARQUETS LACHAPPELLE TH SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARQUETS LACHAPPELLE TH SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARQUETS LACHAPPELLE TH SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARQUETS LACHAPPELLE TH SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARQUETS LACHAPPELLE TH SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARQUETS LACHAPPELLE TH SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARQUETS LACHAPPELLE TH SA
Products information PARQUETS LACHAPPELLE TH SA

BTW identificatienummer (tax): BE03068176269
Ondernemingsnummer: 2078033447
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 339,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in PARQUETS LACHAPPELLE TH SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARQUETS LACHAPPELLE TH SA
(Get full report from official database of BE for PARQUETS LACHAPPELLE TH SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARQUETS LACHAPPELLE TH SA
Addition kinds of activities for PARQUETS LACHAPPELLE TH SA

7312. Outdoor reclame diensten | Outdoor advertising services
571499. Drapery en stoffering winkels, nec | Drapery and upholstery stores, nec
737902. Computer gerelateerde consultancy diensten | Computer related consulting services
22530301. Badjassen, breien | Bathrobes, knit
26730202. Vuilniszakken (plastic folie): gemaakt van aangekochte materialen | Trash bags (plastic film): made from purchased materials
30110104. Fiets binnenbuizen | Bicycle inner tubes
50830311. Scharen, boerderij en tuin | Shears, farm and garden

Werken bij PARQUETS LACHAPPELLE TH SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARQUETS LACHAPPELLE TH SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARQUETS LACHAPPELLE TH SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARQUETS LACHAPPELLE TH SA. Looking for open vacancies in other companies

  • GEMOTIVEERDE REACH-HEFTRUCKCHAUFFEUR GEZOCHT | WESTERLO | VOLTIJDS (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Westerlo zijn wij op zoek naar ervaren heftruck-reachtruckchauffeurs. Je zal instaan voor: Bedienen hef en/of reachtruck stockeren van goederen Netheid van het magazijn

  • Ervaren Electricien (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een ervaren electricien. In eerste instantie help je vooral met de grove werken, maar geleidelijk aan word je meer ingeschakeld in de afwerking.

  • technieker op verplaatsing (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nationale klant met hoofdzetel in Westerlo zijn wij voor regio West-Vlaanderen op zoek naar verschillende techniekers. taken: het bedrijf richt zich op 3 takken waar je kan ingeschakeld worden. outsourcing projectmatige opdrachten (bv. verhuis van een volledige afdeling naar een andere afdeling qua technische afbouw en opbouw). afdeling waar nieuwe producten worden gemaakt (bv. CCB = een morsvrije transportband voor bulkgoederen, ...) Openstaande vacatures: industrieel elektricien(junior en senior): industriële kasten bouwen adhv een plan + het trekken van kabels ( het gaat hier om vrij grote kasten) mekanieker met ervaring in plaatbewerking: knippen, plooien, rollen,... mekanieker met ervaring in monteren en lassen. ( lassen HA en eventueel Tig) Elektromekanieker voor rollend materiaal

  • chefkok (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig machines werktuigen en materiaal te gebruiken en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!

  • Schoonmaker studentencafé (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die voor een gekend studentencafé in Gent de dagelijkse schoonmaak kan verzorgen. Je zorgt ervoor dat de bar en het café volledig proper zijn.

  • Student Receptionist(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hospitality House

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek achter een leuke en afwisselende bijverdienste doorheen het jaar en i s hospitality op je lijf geschreven en is jouw werkdag pas geslaagd als je iedere gast met een grote glimlach door het hotel ziet lopen? In het voorjaar van 2018 opende het ibis budget Gent Centrum Dampoort de deuren en jij kan deel uitmaken van ons enthousiast team! Je wordt onderdeel van een klein team waar je de kans zult krijgen om zelfstandig te werken en veel bij te leren. We werken met een multicompetent team, dus je checkt de gasten in en uit en kan hen alles vertellen over het hotel, zijn omgeving en de bruisende stad Gent. Je bent de ambassadeur van Gent en van je hotel uiteraard! Bovendien zorg je ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van een heerlijk ontbijt en dat de lobby er elk dag netjes en aantrekkelijk uitziet. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat ze weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt. Bij het behandelen van vragen of klachten, weet je de gasten te verrassen en zoek je altijd naar de beste oplossing. Je bent een echte gastheer en begrijpt dat het niet stopt bij het welkom heten van de gasten. Je gaat voor de “extra smile”. Je bent in staat om een oprechte klik te maken met de gasten en ons “Feel Welcome” gevoel over te brengen. We zoeken iemand die als het kan 1 tot 2 dagen per week kan werken en tijdens de vakanties vervangingen kan doen van ons vast personeel

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Weekendhulp MD Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI

    Type: Studentenjob

    Als weekendhelper(ster) werk je als fashion advisor en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Monteur lichtreclames (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar monteurs lichtreclame. Je gaat met een collega naar klanten om de lichtreclame te onderhouden of te monteren volgens wens van de klant. Dit over heel België.

  • LICHAAMSTHERAPEUT (fasciatherapeut/psychosomatische kinesitherapeut/experientieel lichaamswerk) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ZUID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet voor therapeutische lichaamsbehandelingen. Je helpt mensen met moeilijk te verklaren symptomen (angsten, stress en psychosomatiek). Je werkt autonoom in een overleg- en samenwerkingsverband.

  • Allround ICT’er (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VERDATA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kennis van hardware Kennis van netwerkconfiguratie Kennis van Microsoft Windows operating systemen (pc en server) Kennis van Microsoft Office Kennis van Microsoft Access / VBA en ontwikkeling / onderhoudvan software daarmee Commercieel talent Kennis van bedrijfsbeheer

  • Receptionist(e) - Zaventem - 38u/week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je bent verantwoordelijk voor volgende taken : Onthaal van de klanten en bezoekers aan de receptie Telefonisch onthaal van klanten (informatie geven, gesprek doorschakelen, enz., ...) Zorgen voor de netheid van de receptie Ondersteuning bieden aan de klanten

Zoek naar antwoorden van PARQUETS LACHAPPELLE TH SA in sociale netwerken
Look for responds of PARQUETS LACHAPPELLE TH SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARQUETS LACHAPPELLE TH SA. Laat een reactie achter voor PARQUETS LACHAPPELLE TH SA. PARQUETS LACHAPPELLE TH SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARQUETS LACHAPPELLE TH SA. Leave a respond for PARQUETS LACHAPPELLE TH SA. PARQUETS LACHAPPELLE TH SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARQUETS LACHAPPELLE TH SA op de google maps. Adres en contacten PARQUETS LACHAPPELLE TH SA
Location of PARQUETS LACHAPPELLE TH SA on the google maps. Address and contacts of PARQUETS LACHAPPELLE TH SA

Andere gerelateerde bedrijven als come PARQUETS LACHAPPELLE TH SA PARQUETS LACHAPPELLE TH SA: KOKO-SINEL | Drytec SA | Walkies 4 Events | Belgacom S.A | Cultureel Centrum Dilbeek

Other related companies as PARQUETS LACHAPPELLE TH SA: KOKO-SINEL | Drytec SA | Walkies 4 Events | Belgacom S.A | Cultureel Centrum Dilbeek

PARQUETS LACHAPPELLE TH SA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Brussel (Oudergem), België. De volledige naam van het bedrijf is PARQUETS LACHAPPELLE TH SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03068176269. Het bedrijf PARQUETS LACHAPPELLE TH SA bevindt zich op het adres: Waverse steenweg 1255,1160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 339,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in PARQUETS LACHAPPELLE TH SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PARQUETS LACHAPPELLE TH SA is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARQUETS LACHAPPELLE TH SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARQUETS LACHAPPELLE TH SA, openstaande posities, locatie van PARQUETS LACHAPPELLE TH SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

PARQUETS LACHAPPELLE TH SA is a company, that was registered 1994 in Brussel (Oudergem) region, Belgium. Full name of company is PARQUETS LACHAPPELLE TH SA, company assigned to the tax number BE03068176269. The company PARQUETS LACHAPPELLE TH SA is located at the address: Waverse steenweg 1255,1160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 339,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in PARQUETS LACHAPPELLE TH SA were not found.
The main activity of PARQUETS LACHAPPELLE TH SA is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PARQUETS LACHAPPELLE TH SA is not available. You also can look at reviews of PARQUETS LACHAPPELLE TH SA, open positions, location of PARQUETS LACHAPPELLE TH SA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARQUETS LACHAPPELLE TH SA, Brussel (Oudergem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARQUETS LACHAPPELLE TH SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARQUETS LACHAPPELLE TH SA, Brussel (Oudergem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARQUETS LACHAPPELLE TH SA, employees, financial statistics.