BOUWCENTER DILS NV

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • BOUWCENTER DILS NV
Private companiesInsurance Carriers • BOUWCENTER DILS NV

Contactgegevens BOUWCENTER DILS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWCENTER DILS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWCENTER DILS NV

Regio (region): Hulshout, België

Adres (address): Industriepark 40,2235, België

Telefoon (phone): 015 22 23 22 015 22 23 22

Fax (fax): 015 22 52 53 015 22 52 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWCENTER DILS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWCENTER DILS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWCENTER DILS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWCENTER DILS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWCENTER DILS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWCENTER DILS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWCENTER DILS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWCENTER DILS NV
Products information BOUWCENTER DILS NV

BTW identificatienummer (tax): BE09257598876
Ondernemingsnummer: 4873779296
Hoofdstad (capital): 739,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 848,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BOUWCENTER DILS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWCENTER DILS NV
(Get full report from official database of BE for BOUWCENTER DILS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWCENTER DILS NV
Addition kinds of activities for BOUWCENTER DILS NV

283599. Diagnostische stoffen, nec | Diagnostic substances, nec
346600. Kroon en sluitingen | Crowns and closures
24410200. Hoesjes, hout | Cases, wood
25110402. Club kamer meubels: hout | Club room furniture: wood
26211000. Gedrukte en gevormde pulp- en vezelproducten | Pressed and molded pulp and fiber products
26310301. BoxBoard | Boxboard
33129901. Assen, gerold of gesmeed: gemaakt in staalfabrieken | Axles, rolled or forged: made in steel mills
35720200. Computer tape drives en componenten | Computer tape drives and components
86610111. Kerk van Christus | Church of christ
93110401. Financiën, belastingen en monetair beleid, federale overheid | Finance, taxation, and monetary policy, federal government

Werken bij BOUWCENTER DILS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWCENTER DILS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWCENTER DILS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWCENTER DILS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop / kassa / onthaal (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantanwoordelijke voor de afdeling ruitersport en zwemmen. Je vult de rekken aan en zorgt dat de afdeling er altijd tip top uit ziet. Je leert alle producten kennen, zodat je klanten met jouw advies kan verderhelpen.

  • Medewerker Aankoopdienst (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant zijn we op zoek naar een medewerker voor de aankoopdienst. * Ben je een aankoper in hart en nieren? * Zit onderhandelen in jouw bloed? * Naast nauwkeurig ben je ook iemand die zelf initiatieve neemt. Dan ben jij die persoon die we zoeken! Wat word er van je verwacht? Je start je dag met het opvolgen van je mailbox (in combinatie met een koffietje). Vervolgens voer je de inkooporders in het het systeem en bezorg je de bestellingen aan de leveranciers. Vlak voor de middag help je jouw collega bij de werkzaamheden. Na de middag volg je de bestellingen op die nog niet geleverd zijn en contacteer je de leveranciers voor vragen en opmerkingen. Je dag sluit je af met het opvolgen van de administratie. Tussendoor hou je de collega's op de hoogte van de leveringsdata.

  • Charcuterie medewerker (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkzaamheden bestaan uit: Snijden van charcuterie Bediening van de klanten Aanvullen van de vleestoog

  • AUTOMECHANIEKER (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Zemst zoeken wij een ervaren mechanieker (M/V) Taken: onderhoud wagen bestekken opmaken

  • Lader (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader zorg je voor een correcte invoer van het order in de computer om het juiste type varkenskarkassen uit de frigo te halen, de varkenskarkassen op de juiste manier verhaken en klasseren op de vrachtwagen. Daarnaast kan je ook de juiste vrachtwagens afroepen om te laden, waarbij je deze gaat inwegen, de haken lost en de vrachtwagen aan de juiste laadkade laat plaatsnemen om geladen te worden.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Godveerdegem (GODVEERDEGEM)

    Regio: GODVEERDEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • TECHNISCH OPERATOR METAALSECTOR - 2 PLOEGEN (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als TECHNISCH OPERATOR bestaat je takenpakket uit: Het bedienen en instellen van verschillende machines in de productiehal; oplossen van kleine storingen aan de machines; mechanisch ombouwen van de machines; je bewaakt constant de kwaliteit van de producten. Trefwoorden: mechanisch , mechanica , operator , productie , productieoperator , productiemedewerker , productieomgeving , shiften , ploegen , vroege , late , 2 ploegen , technisch , techniek , metaal , metaalindustrie , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.   Onze klant is een internationaal productiebedrijf actief in de metaalsector, gevestigd regio Geel. Voor hen zijn we nu op zoek naar een TECHNISCH OPERATOR om mee te werken in 2 ploegen.   Ben je minimum in het bezit van een technisch A2 diploma? Ben je flexibel ingesteld en bereid te werken in een 2 ploegensysteem? Dan ben jij de productieoperator die we zoeken!   Interesse? U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 014/56 50 06 of stuur een mailtje naar [email protected]

  • FREELANCE ACCOUNTANT (M/V) (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet op heel diverse accountancy projecten in boekhoudkantoren en/of bedrijven Je staat in voor input van de boekhouding, het afsluiten voor BTW, de voorbereiding van aangiftes en jaarafsluitingen,... Je weet uw klanten te adviseren en te begeleiden

  • LEERKRACHTEN BIJLES WISKUNDE (regio LONDERZEEL/VLAAMS-BRABANT) (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: LON2018

  • Psychiater (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: PRAKTIJK DORP 3

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als psychiater binnen onze multidisciplinaire praktijk, Praktijk Dorp 3. Momenteel werken er in onze praktijk een diëtiste, twee psycholgen (volwassenen en kinderen), twee auticoaches (volwassenen en kinderen) en een psychiater (volwassenen). We zijn op zoek naar een psychiater om ons ambulant werkend team te versterken. Het aantal uren en dagen waarop u binnen onze praktijk kan werken, worden in onderling overleg bepaald.

  • Real Estate Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604258-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a sales talent with a passion for property who is looking to pursue a career at an internationally successful company? Engel & Völkers can offer you the best prospects for personal success, even without industry experience. As a self-employed real estate agent, you will benefit from our unique brand power and our constantly growing global network. In addition to this, we can offer you professional entry-level and advanced training along with innovative tools and services for maximum efficiency and flexibility – all thanks to our pioneering system platform – plus outstanding earning potential.  You will acquire new properties, bring owners and potential buyers together and impress them with our comprehensive service portfolio You will advise and support your clients from the first point of contact to the key handover You will benefit from an existing customer base and will continuously expand your own network You will constantly enhance your industry and market expertise to establish yourself as a successful real estate agent

Zoek naar antwoorden van BOUWCENTER DILS NV in sociale netwerken
Look for responds of BOUWCENTER DILS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWCENTER DILS NV. Laat een reactie achter voor BOUWCENTER DILS NV. BOUWCENTER DILS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWCENTER DILS NV. Leave a respond for BOUWCENTER DILS NV. BOUWCENTER DILS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWCENTER DILS NV op de google maps. Adres en contacten BOUWCENTER DILS NV
Location of BOUWCENTER DILS NV on the google maps. Address and contacts of BOUWCENTER DILS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWCENTER DILS NV BOUWCENTER DILS NV: De Sneldrukker | DEMUYNCK TAPIS sa | AB LOC SA | Nido Algemene Ondernemingen N.V. | Magotteaux

Other related companies as BOUWCENTER DILS NV: De Sneldrukker | DEMUYNCK TAPIS sa | AB LOC SA | Nido Algemene Ondernemingen N.V. | Magotteaux

BOUWCENTER DILS NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Hulshout, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWCENTER DILS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09257598876. Het bedrijf BOUWCENTER DILS NV bevindt zich op het adres: Industriepark 40,2235. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 739,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 848,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BOUWCENTER DILS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWCENTER DILS NV is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWCENTER DILS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWCENTER DILS NV, openstaande posities, locatie van BOUWCENTER DILS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOUWCENTER DILS NV is a company, that was registered 2006 in Hulshout region, Belgium. Full name of company is BOUWCENTER DILS NV, company assigned to the tax number BE09257598876. The company BOUWCENTER DILS NV is located at the address: Industriepark 40,2235. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 739,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 848,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BOUWCENTER DILS NV were not found.
The main activity of BOUWCENTER DILS NV is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWCENTER DILS NV is not available. You also can look at reviews of BOUWCENTER DILS NV, open positions, location of BOUWCENTER DILS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWCENTER DILS NV, Hulshout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWCENTER DILS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWCENTER DILS NV, Hulshout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWCENTER DILS NV, employees, financial statistics.