Nido Algemene Ondernemingen N.V.

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Nido Algemene Ondernemingen N.V.
Private companiesInsurance Carriers • Nido Algemene Ondernemingen N.V.

Contactgegevens Nido Algemene Ondernemingen N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nido Algemene Ondernemingen N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nido Algemene Ondernemingen N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Langestraat 232, B-9240 Zele, België

Telefoon (phone): (052) 444070 (052) 444070

Fax (fax): (052) 445454 (052) 445454

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nido Algemene Ondernemingen N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nido Algemene Ondernemingen N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nido Algemene Ondernemingen N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nido Algemene Ondernemingen N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nido Algemene Ondernemingen N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nido Algemene Ondernemingen N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nido Algemene Ondernemingen N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nido Algemene Ondernemingen N.V.
Products information Nido Algemene Ondernemingen N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE01911041259
Ondernemingsnummer: 3965209960
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Nido Algemene Ondernemingen N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nido Algemene Ondernemingen N.V.
(Get full report from official database of BE for Nido Algemene Ondernemingen N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nido Algemene Ondernemingen N.V.
Addition kinds of activities for Nido Algemene Ondernemingen N.V.

243699. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood, nec
352400. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
367999. Elektronische componenten, nec, nec | Electronic components, nec, nec
23949902. Canvas boot stoelen | Canvas boat seats
26210500. Poster en kunstpapieren | Poster and art papers
37140303. Hoods, motorvoertuig | Hoods, motor vehicle
39440201. Elektronische spelmachines, met uitzondering van munten | Electronic game machines, except coin-operated

Werken bij Nido Algemene Ondernemingen N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nido Algemene Ondernemingen N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nido Algemene Ondernemingen N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nido Algemene Ondernemingen N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • nachtchauffeur ce (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Volgende taken behoren tot het pakket: groenten en fruit leveren aan winkels. gemiddeld 11 klanten beleveren goederen leveren in de nachtsassen + leeggoed terug meenemen (tellen/noteren = heel belangrijk dat dit correct gebeurt want dit is onrechtstreeks geld) de goederen zitten in blauwe bakjes en in rolkarren je laadt voor vertrek zelf je vrachtwagen in adhv scanner je komt nooit leeg terug uw leeggoed moet je ook zelf lossen

  • Service technieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een Service technieker. Tot je takenpakket behoren het aanpassen en regelen van de werking van onze verpakkingslijnen volgens de instructies van de projectleider. Dit gebeurt volgens een bepaald stappenplan: interne afregeling in nauwe samenwerking met de afstellers van de machines. Vervolgens een afnametest van de machines in de fabriek samen met de projectleider en de klant en tenslotte de afregeling van de machines ter plekke bij de klant waarop dan nog een afnametest volgt. Na deze stappen volg je de machines verder op tijdens eventuele interventies op vlak van onderhoud of herstelling. Dit kan ter plaatse of van op afstand. Verder schrijf je de afregelprocedures uit op mechanisch, elektrisch en pneumatisch vlak en bezorg je de basisinformatie van de door jou behandelde projecten aan je collega service techniekers.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp Maasland (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een huishoudhulp voor 13 uur per week te poetsen, met geleidelijke uitbreiding van uren. De hoofdtaken zijn: poetsen, strijken en maaltijden bereiden Je werkt bij gezinnen thuis in de regio Neeroeteren/ Maaseik

  • Student lader-losser tijdelijke opdracht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ninove zijn we op zoek naar een aantal studenten die beschikbaar zijn in het weekend van 1 en 2 september om een aantal uren te helpen met het uitladen van een vrachtwagen en het opstellen van tenten.

  • Jobstudent - onthaalmedewerker campus Asse (zaterdagvoormiddag) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SYNTRA Midden-Vlaanderen campus Asse

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor onze campus in Asse (Z.5 Mollem 20). Periode: zaterdagvoormiddagen van 10/11/18 tot 29/06/19. Uren: 8u15-12u15. Als onthaalmedewerker sta je in voor het eerstelijnsonthaal van klanten. Je doet baliewerk. Je biedt eerstelijns dienstverlening tav de docenten en cursisten. Je signaleert terugkerende vragen/problemen. Je biedt administratieve ondersteuning van het team. Voorbeelden zijn: lesmapjes aanmaken, kopies voorbereiden, eenvoudige administratieve taken in administratief pakket – voorbeeld: aanvullen cursistgegevens, aftekenbladen cursisten afdrukken, aanmaken studentenkaarten…

  • Student M/V Fr/Nl (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Studentenjob

    Ben je student en nog steeds op zoek naar week-/weekendwerk? Is mode iets voor jou en ben je van regio Menen afkomstig? Dan hebben wij de ideale studentenjob voor jou! Adecco Moeskroen is op zoek naar studenten die bereid zijn om te werken in de ZEB-winkel in Menen. Jouw functie: klanten verwelkomen klanten helpen indien gewenst beheer van de kassa instaan voor de orde en netheid van de winkel

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen of vaste nacht) (M/V) (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Aviko Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld in onze technische dienst waar je zorgt voor de uitvoering van het mechanisch en/of elektrisch onderhoud in onze fabriek. Samen met je collega's houd je onze productie- en inpaklijnen in topconditie! Zowel storingen oplossen als preventief onderhoud behoren tot jouw takenpakket. Je werkt bovendien actief mee aan 5S en bent bereid om ook medewerkers de nodige informatie/uitleg ivm machines te geven.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Flexijob Polyvalente Zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker die zal instaan voor onze ontbijtservice. Hieronder verstaan we het ontbijt voorzien voor gasten, klaarzetten van de zaal, afruimen van de tafels, afwas en het klaarzetten van de zaal voor de middagservice. Welke taken je steeds zal invullen zijn afhankelijk van de drukte.

  • Flexi zaal -en keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Nido Algemene Ondernemingen N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Nido Algemene Ondernemingen N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nido Algemene Ondernemingen N.V.. Laat een reactie achter voor Nido Algemene Ondernemingen N.V.. Nido Algemene Ondernemingen N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nido Algemene Ondernemingen N.V.. Leave a respond for Nido Algemene Ondernemingen N.V.. Nido Algemene Ondernemingen N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nido Algemene Ondernemingen N.V. op de google maps. Adres en contacten Nido Algemene Ondernemingen N.V.
Location of Nido Algemene Ondernemingen N.V. on the google maps. Address and contacts of Nido Algemene Ondernemingen N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Nido Algemene Ondernemingen N.V. Nido Algemene Ondernemingen N.V.: Verhelst Aannemingen NV | A.M.T. BVBA | Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A. | Belgomedia | SBS SECURITE

Other related companies as Nido Algemene Ondernemingen N.V.: Verhelst Aannemingen NV | A.M.T. BVBA | Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A. | Belgomedia | SBS SECURITE

Nido Algemene Ondernemingen N.V. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Nido Algemene Ondernemingen N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01911041259. Het bedrijf Nido Algemene Ondernemingen N.V. bevindt zich op het adres: Langestraat 232, B-9240 Zele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 121,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Nido Algemene Ondernemingen N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nido Algemene Ondernemingen N.V. is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nido Algemene Ondernemingen N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nido Algemene Ondernemingen N.V., openstaande posities, locatie van Nido Algemene Ondernemingen N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Nido Algemene Ondernemingen N.V. is a company, that was registered 1991 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Nido Algemene Ondernemingen N.V., company assigned to the tax number BE01911041259. The company Nido Algemene Ondernemingen N.V. is located at the address: Langestraat 232, B-9240 Zele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 121,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Nido Algemene Ondernemingen N.V. were not found.
The main activity of Nido Algemene Ondernemingen N.V. is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Nido Algemene Ondernemingen N.V. is not available. You also can look at reviews of Nido Algemene Ondernemingen N.V., open positions, location of Nido Algemene Ondernemingen N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nido Algemene Ondernemingen N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nido Algemene Ondernemingen N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nido Algemene Ondernemingen N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nido Algemene Ondernemingen N.V., employees, financial statistics.