LIBRAIRIE DU CENTRE

Contactgegevens LIBRAIRIE DU CENTRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE DU CENTRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE DU CENTRE

Regio (region): Aywaille, België

Adres (address): Place Joseph Thiry 29,4920, België

Telefoon (phone): 04 384 41 93 04 384 41 93

Fax (fax): 04 384 71 34 04 384 71 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE DU CENTRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE DU CENTRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE DU CENTRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE DU CENTRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE DU CENTRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE DU CENTRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE DU CENTRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE DU CENTRE
Products information LIBRAIRIE DU CENTRE

BTW identificatienummer (tax): BE08982940673
Ondernemingsnummer: 4695800781
Hoofdstad (capital): 413,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 283,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in LIBRAIRIE DU CENTRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE DU CENTRE
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE DU CENTRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE DU CENTRE
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE DU CENTRE

38410501. Bloedtransfusieapparatuur | Blood transfusion equipment
42219900. Opslag en opslag van landbouwproducten, niet inbegrepen | Farm product warehousing and storage, nec
50320601. Kalk, behalve landbouw | Lime, except agricultural
51590301. veren | Feathers
51990205. Kerstmis nieuwigheden | Christmas novelties

Werken bij LIBRAIRIE DU CENTRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE DU CENTRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE DU CENTRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE DU CENTRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker zal je instaan voor het onderhoud en de herstelling aan zonnepanelen. De werven liggen verspreid over België. Je krijgt een bestelwagen van de firma en vertrekt vanuit thuis naar de klanten. Een greep uit je takenpakket: - onderhouden en herstellen zonnepanelen . - zelfstandig storingen analyseren en oplossen. - in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Vertegenwoordiger NL/FR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na een korte tweedaagse opleiding op de hoofdzetel, ga je aan de slag als vertegenwoordiger van het bier binnen jouw regio. Je maakt afspraken, bezoekt verschillende horecazaken, stelt ter plaatse het product voor en neemt bestellingen op. Verder vergroot je de visibiliteit van het bedrijf en vertegenwoordig je het bedrijf als medewerker van het fieldteam.

  • General Banking Advisor (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij onze nieuwe General Banking Advisor wordt en daarmee tot de top 10 behoord van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Je komt terecht in ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde waar we professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen. Als General Banking Advisor sta je in voor volgend takenpakket: Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met al hun vragen, zowel naar sparen, beleggingen, kredieten als verzekeringen toe. Je hebt steeds een professionele houding tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Je bouwt een langetermijnrelatie op met de klanten door regelmatige proactieve contacten en persoonlijke opvolggesprekken. Je waarborgt de opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Je detecteert en optimaliseert commerciële opportuniteiten bij klanten om de doelstellingen van het kantoor te overtreffen. Daarnaast ondersteun je de collega’s binnen het kantoor ten einde en goede service naar klanten te kunnen garanderen.

  • Service Technieker Onderhoud en Herstellingen Tennant - Regio Limburg (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Omwille van de snelle groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een Service Technieker met interesse voor hoogstaande reinigingsmachines om ons team te versterken en onze klanten optimaal te bedienen. Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant als die van Motrac Handling & Cleaning te behartigen. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • KAPPER / KAPSTER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: KAPSALON VANY GRIM

    Type: Vaste Job

    U kan zelfstandig werken in ons kapsalon. U staat in voor het wassen van de haren, knippen, brushen, kleuren... Schoolverlaters zijn eveneens welkom.

  • Leiding inspecteur / Luchtdichtheidsproeven (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Leiding inspecteur / Luchtdichtheidsproeven Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een leidinginspecteur / luchtdichtheidsproeven; Inspecteren, reinigen en renoveren van riolen;

  • ONDERNEMNDE, sportieve Promotors M/V (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Psycholoog - Therapeut voor kinderen & jongeren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Arnica

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig psycholoog kom je terecht in een multidisciplinair team. Je zal samen of alleen in staan voor de therapeutische begeleiding van onze cliënten. Je werkt nauw samen met collega’s en verantwoordelijke om steeds de meest geschikte begeleiding te geven. Ook onderhoud je contact met verwijzers en het netwerk. Maar bovenal ben je uitstekend in je vakgebied en hou je ervan om in een hecht team te werken. Wat vragen we? Vereiste studies Master klinische psychologie Bachelor toegepaste psychologie Bijkomende psychotherapieopleiding of reeds bezig Gevraagde competenties: begeleiding van kinderen en jongeren (ook mogelijkheid om enkele volwassenen in begeleiding te nemen) therapeutische interventies/gesprekken kennis van cliëntgerichte therapie kennis van cognitieve gedragstherapie kennis van systeemtherapie samenwerken in multidisciplinair en integratief teamverband plannen en organiseren zelfstandig werken sociaal vaardig zijn nauwkeurig werken computervaardig Enige ervaring is vereist.

  • Gentis - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze klant is een Belgisch bedrijf, actief binnen de financiële sector. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je neemt de leiding in technische projecten. Je bewaart het overzicht en waakt over de kwaliteit van de geleverde oplossing. Je bepaalt de technische architectuur mee. Je wordt betrokken in strategische discussies en denkt actief mee over de uitbouw van ons platform. Je komt terecht in een multi-disciplinair team van .NET developers, business analists, software quality engineers en solution architects/team leads. Je neemt het mentorship op van Junior en Medior developers. Onder het motto "leading-by-example", werk je als ervaren .NET developer efficient mee aan de oplossing. De functie-eisen voor deze missie.. Je hebt minimaal 3 jaar bewezen werk ervaring als .NET developer en minstens 7 jaar werkervaring Je bent een teamspeler en vertrouwd met de werking van een Scrum team. Je hebt kennis van onder andere: ASP.NET / MVC / Entity Framework / SQL Server / Azure... Je kan het overzicht bewaren in een complex technisch project. Je spreekt naast het Nederlands ook vloeiend Engels Details.. Locatie: Regio Mechelen Duur: 6+ maanden

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE DU CENTRE in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE DU CENTRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE DU CENTRE. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE DU CENTRE. LIBRAIRIE DU CENTRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE DU CENTRE. Leave a respond for LIBRAIRIE DU CENTRE. LIBRAIRIE DU CENTRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE DU CENTRE op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE DU CENTRE
Location of LIBRAIRIE DU CENTRE on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE DU CENTRE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE DU CENTRE LIBRAIRIE DU CENTRE: Electro Mandel NV | Daune Consult SPRL | Poortman BVBA | AA Longin Services | Dataflex B.V.B.A.

Other related companies as LIBRAIRIE DU CENTRE: Electro Mandel NV | Daune Consult SPRL | Poortman BVBA | AA Longin Services | Dataflex B.V.B.A.

LIBRAIRIE DU CENTRE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Aywaille, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE DU CENTRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08982940673. Het bedrijf LIBRAIRIE DU CENTRE bevindt zich op het adres: Place Joseph Thiry 29,4920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 413,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 283,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in LIBRAIRIE DU CENTRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE DU CENTRE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE DU CENTRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE DU CENTRE, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE DU CENTRE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LIBRAIRIE DU CENTRE is a company, that was registered 2007 in Aywaille region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE DU CENTRE, company assigned to the tax number BE08982940673. The company LIBRAIRIE DU CENTRE is located at the address: Place Joseph Thiry 29,4920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 413,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 283,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in LIBRAIRIE DU CENTRE were not found.
The main activity of LIBRAIRIE DU CENTRE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE DU CENTRE is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE DU CENTRE, open positions, location of LIBRAIRIE DU CENTRE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE DU CENTRE, Aywaille: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE DU CENTRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE DU CENTRE, Aywaille: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE DU CENTRE, employees, financial statistics.