AA Longin Services

Contactgegevens AA Longin Services: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AA Longin Services: address, phone, fax, email, website, opening hours

AA Longin Services

Regio (region): Rotselaar, België

Adres (address): Wingepark 29,3110, België

Telefoon (phone): 016 44 80 20; 016 44 80 70; 0800 944 50 016 44 80 20; 016 44 80 70; 0800 944 50

Fax (fax): 0800 133 43; 016 44 82 53 0800 133 43; 016 44 82 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AA Longin Services: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AA Longin Services"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AA Longin Services"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AA Longin Services, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AA Longin Services. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AA Longin Services, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AA Longin Services. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AA Longin Services
Products information AA Longin Services

BTW identificatienummer (tax): BE07545928955
Ondernemingsnummer: 6932617187
Hoofdstad (capital): 647,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 411,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AA Longin Services zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AA Longin Services
(Get full report from official database of BE for AA Longin Services)

Aanvulling soorten activiteiten voor AA Longin Services
Addition kinds of activities for AA Longin Services

33510200. Koper en buislegering buis en buis | Copper and copper alloy pipe and tube
37210203. Blimps | Blimps
39520106. Maulsticks, artiesten ' | Maulsticks, artists'
50870301. Tapijt- en tapijtreinigingsapparatuur en benodigdheden, commercieel | Carpet and rug cleaning equipment and supplies, commercial
76990503. Industrieel reinigen | Industrial equipment cleaning

Werken bij AA Longin Services: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AA Longin Services: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AA Longin Services. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AA Longin Services. Looking for open vacancies in other companies

  • Laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiend metaalverwerkingsbedrijf zijn wij op zoek naar een laser operator. Je bedient een CNC laser machine en leest programma’s voor de machine in. Wat houdt de job in? - Je controleert of de machine correct snijdt; - Je controleert de stukken op kwaliteit aan de hand van de tekening; - Je interpreteert meetresultaten en op basis daarvan wijzig je de machine instellingen; - Je wisselt de paletten van de machine.

  • Technieker 2 ploegen (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw taken: Als onderhoudstechnieker analyseer je elektrische en mechanische storingen en los je deze op. Je optimaliseert productie-installaties en verpakkingslijnen. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit. Je wordt nauw betrokken bij de introductie van nieuwe machines en processen.

  • Bekister (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als bekister regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort neemt de volgende taken voor zijn rekening: je bent verantwoordelijk voor het bekisten van ruwbouwwerken; je wordt 's ochtends opgepikt regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort; je krijgt op de verschillende werven zelf opleiding van ervaren collega-bekisters; je past de veiligheidsregels strikt toe en je werkt in goede verstandhouding met je collega's.

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • Operator Chemie (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een operator chemie Mogelijke taken: Verzagen en verlijmen van producten Afpakken van het product Controleren van het product = visuele kwaliteitscontrole uitvoeren Stofvrij maken van het product Inpakken Bedienen van machines

  • Student cinemamedewerker Brugge (m/v) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Administratieve assistent - Student (m/v) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal assisteren bij de voorbereidingen van de herfst seminaries in november 2018 en zal ook ondersteuning kan bieden bij de dagelijkse administratieve taken van het team van Project Assistants. ondersteuning bij de dagelijkse administratieve taken; cursusmateriaal verzamelen, printen/fotokopiëren en inbinden; verwerken van evaluatieformulieren; wanneer nodig, helpen bij andere taken gerelateerd aan de dienst.

  • Someone with knowledge of the Bosnian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Bosnian language. The job requires to do data quality checks in Bosnian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Onderhoudstechnieker/Koerman Bouw (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: G.L.K.

    Type: Vaste Job

    Taken: Je staat in voor het klein onderhoud en de herstellingen van: - bouwplaatsmachines, kleine machines en wagenpark; - je hebt ervaring met diverse machines zoals kraan, wiellader, zeefmachine en heftruck; - via preventief onderhoud voorkom je defecten en storingen; - je staat in voor het onderhoud en de herstellingen aan (elektrisch) handgereedschap; - je regelt afspraken met garages, zorgt dat het wagenpark tijdig naar keuring kan. Je staat in voor het overzicht van de stock van het materiaal op de site: - je zorgt dat het depot ordelijk en net blijft - je houdt overzicht op de stock; - je ontvangt en controleert leveringen op de koer; - je maakt de ladingen voor de werven klaar en staat in voor het transport naar de werven indien er zaken tekort zijn; - je komt uit de bouwsector, hebt affiniteit/kennis met bouwmaterialen.

  • JUICE BAR ZOEKT ENTHOUSIASTE SUPERVISOR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en dynamische persoon voor het organiseren, onderhouden en managen van een juice bar. - Bereiden en bedienen van verse sappen, smoothies en gezonde snacks - De klant hartelijk verwelkomen & bedienen - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Samenstellen, supervisie en training van een team - Voorraad-, bestellingen en administratie beheren Dit alles in een dagelijkse dialoog met het kader.

  • Accessibility agent Kiss & fly zone (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? - Actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Beantwoorden van klantoproepen - Loggen van oproepen voor toekomstige verbeteringen - Dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Opvolgen van reparaties en loggen van rapporten in geval van schade - Eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Contact onderhouden met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Updaten dynamische wegwijzers

  • Buizenfitter Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van diverse werkzaamheden zodat de aanleg en het onderhoud van de waterinfrastructuur klantgericht, tijdig, kwaliteitsvol en veilig afgewerkt wordt.

Zoek naar antwoorden van AA Longin Services in sociale netwerken
Look for responds of AA Longin Services in social networks

Lees alle opmerkingen voor AA Longin Services. Laat een reactie achter voor AA Longin Services. AA Longin Services bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AA Longin Services. Leave a respond for AA Longin Services. AA Longin Services on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AA Longin Services op de google maps. Adres en contacten AA Longin Services
Location of AA Longin Services on the google maps. Address and contacts of AA Longin Services

Andere gerelateerde bedrijven als come AA Longin Services AA Longin Services: Denamur SPRL | Centre Européen de l'Esthétique | Gilly Zoo SPRL | INTRADES NV (CORNIX) | FVD - SFI

Other related companies as AA Longin Services: Denamur SPRL | Centre Européen de l'Esthétique | Gilly Zoo SPRL | INTRADES NV (CORNIX) | FVD - SFI

AA Longin Services is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Rotselaar, België. De volledige naam van het bedrijf is AA Longin Services, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07545928955. Het bedrijf AA Longin Services bevindt zich op het adres: Wingepark 29,3110. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 647,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 411,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AA Longin Services zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AA Longin Services is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AA Longin Services is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AA Longin Services, openstaande posities, locatie van AA Longin Services op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AA Longin Services is a company, that was registered 2013 in Rotselaar region, Belgium. Full name of company is AA Longin Services, company assigned to the tax number BE07545928955. The company AA Longin Services is located at the address: Wingepark 29,3110. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 647,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 411,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AA Longin Services were not found.
The main activity of AA Longin Services is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AA Longin Services is not available. You also can look at reviews of AA Longin Services, open positions, location of AA Longin Services on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AA Longin Services, Rotselaar: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AA Longin Services, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AA Longin Services, Rotselaar: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AA Longin Services, employees, financial statistics.