Nijs Transport NV

Contactgegevens Nijs Transport NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nijs Transport NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nijs Transport NV

Regio (region): Lommel, België

Adres (address): Balendijk 171,3920, België

Telefoon (phone): 011 55 25 00 011 55 25 00

Fax (fax): 011 55 25 01 011 55 25 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nijs Transport NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nijs Transport NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nijs Transport NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nijs Transport NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nijs Transport NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nijs Transport NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nijs Transport NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nijs Transport NV
Products information Nijs Transport NV

BTW identificatienummer (tax): BE07693969726
Ondernemingsnummer: 9017547607
Hoofdstad (capital): 819,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 466,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Nijs Transport NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nijs Transport NV
(Get full report from official database of BE for Nijs Transport NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nijs Transport NV
Addition kinds of activities for Nijs Transport NV

422200. Koelopslag en opslag | Refrigerated warehousing and storage
28210401. Koolhydraten kunststoffen | Carbohydrate plastics
31729903. Kosmetische tassen | Cosmetic bags
50510202. Zwarte plaat, ijzer of staal | Black plate, iron or steel
83220611. Sociaal werker | Social worker

Werken bij Nijs Transport NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nijs Transport NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nijs Transport NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nijs Transport NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een supermarkt te regio Hoogstraten is op zoek naar een voltijdse all round winkelbediende Je taken bestaan uit volgende activiteiten: Je rekent bestellingen af. Je vult de winkel aan. Je houdt de winkel op orde. Je staat voornamelijk in de drankenafdeling. Indien de tewerkstelling goed verloopt, is er een optie vast.

  • BEHEERDER INNINGEN (NL/FR) INTERIM (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de cel Pre-betwiste Zaken van ons departement After Sales zijn we op zoek naar een Beheerder inningen (nl/fr). FUNCTIEBESCHRIJVING: Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

  • Administratief bediende op de boekhouding (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de administratief bediende die wij zoeken? Experts is dringend op zoek naar een tijdelijk ondersteunend administratief talent voor een een bedrijf actief in de chemische sector - regio Waregem, dit tot eind januari. Wat houden jouw taken precies in: inscannen van facturen inboeken van kassaverrichtingen inboeken van banken Aankoopfacturen in de workflow steken ...

  • Medewerker poetsdienst thuiszorg 37u. M/V - Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het onderhoud van de woning en mogelijks strijk.

  • Huishoudhulp regio Izegem 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Marketing bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag werken als student en ondertussen bijleren binnen je vakgebied? Wil je graag meehelpen in een groot en dynamisch bedrijf? Wil je graag meehelpen met een technisch tekenaar? Wij hebben de job die je zoekt. Voor een bedrijf in Lokeren zoeken we een student die doorheen het schooljaar 1 dag per week of om de 2 weken ken meewerken op de KAMO afdeling. Je zal de klantenportefeuille moeten aansterken metgrote klanten en zal daarbijhorend op zoek moeten gaan naar de juiste contactpersoon. Verder zal je instaan voor de employer branding voor dit bedrijf door hen meer te profilleren op social media.

  • Elektrische renovatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Voor een grootschalig project in Antwerpen zijn wij op zoek naar een 4-tal extra elektriciens. Het project omvat het vernieuwen van kabelgoten, verlichting, borden,... in een tunnel in Antwerpen. De collega's verzamelen iedere ochtend rond 5u om met een bedrijfscamionette naar de werf te vertrekken. Voor de verre verplaatsingen is een financiële tegemoetkoming voorzien.

  • ELEKTRICIEN RESIDENTIEEL (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: DE KETELE Yves

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van elektriciteit en verlichting Hoofdzakelijk particuliere installaties Nieuwbouw en verbouwingen Aansluiting van zonnepanelen (geen plaatsing) Regionale verplaatsingen

  • BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HYBOMA NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven, waaronder een vastgoedkantoor in Roeselare en Brugge. Voor ons vastgoedkantoor in Brugge zijn we op zoek naar (m/v): BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Jouw functie: Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze vastgoedportefeuille in West-Vlaanderen, met de nodige feeling bouw je het aanbod van ons kantoor in Brugge verder uit. Je beheert je eigen opgebouwde portefeuille met veel zorg en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij in – en verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopsopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • BIJVERDIENSTE Ziekenhuisverpleegkundigen (Brugge) - Zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Brugge en wij zijn op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op interimbasis. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

  • Begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERNEM

    Type: Werfreserve

    We leggen een wervingsreserve aan voor begeleid(st)ers in de buitenschoolse kinderopvang. Je vangt kinderen op uit het lager en kleuteronderwijs voor en na de schooluren, op woensdagnamiddagen en op vakantiedagen.

Zoek naar antwoorden van Nijs Transport NV in sociale netwerken
Look for responds of Nijs Transport NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nijs Transport NV. Laat een reactie achter voor Nijs Transport NV. Nijs Transport NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nijs Transport NV. Leave a respond for Nijs Transport NV. Nijs Transport NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nijs Transport NV op de google maps. Adres en contacten Nijs Transport NV
Location of Nijs Transport NV on the google maps. Address and contacts of Nijs Transport NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Nijs Transport NV Nijs Transport NV: A-MOP STANDS & EVENTS BVBA | Kapsalon | PUBLIKIT + MOBIPUB | Straal Bronnen B.V.B.A. | Gipasoft

Other related companies as Nijs Transport NV: A-MOP STANDS & EVENTS BVBA | Kapsalon | PUBLIKIT + MOBIPUB | Straal Bronnen B.V.B.A. | Gipasoft

Nijs Transport NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Lommel, België. De volledige naam van het bedrijf is Nijs Transport NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07693969726. Het bedrijf Nijs Transport NV bevindt zich op het adres: Balendijk 171,3920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 819,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 466,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Nijs Transport NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nijs Transport NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nijs Transport NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nijs Transport NV, openstaande posities, locatie van Nijs Transport NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Nijs Transport NV is a company, that was registered 2012 in Lommel region, Belgium. Full name of company is Nijs Transport NV, company assigned to the tax number BE07693969726. The company Nijs Transport NV is located at the address: Balendijk 171,3920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 819,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 466,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Nijs Transport NV were not found.
The main activity of Nijs Transport NV is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Nijs Transport NV is not available. You also can look at reviews of Nijs Transport NV, open positions, location of Nijs Transport NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nijs Transport NV, Lommel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nijs Transport NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nijs Transport NV, Lommel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nijs Transport NV, employees, financial statistics.