A-MOP STANDS & EVENTS BVBA

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • A-MOP STANDS & EVENTS BVBA
Private companiesJustice, Public Order and Safety • A-MOP STANDS & EVENTS BVBA

Contactgegevens A-MOP STANDS & EVENTS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A-MOP STANDS & EVENTS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A-MOP STANDS & EVENTS BVBA

Regio (region): Affligem (Hekelgem), België

Adres (address): Langestraat 252,1790, België

Telefoon (phone): 053 77 58 56 053 77 58 56

Fax (fax): 053 78 32 41 053 78 32 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A-MOP STANDS & EVENTS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A-MOP STANDS & EVENTS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A-MOP STANDS & EVENTS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A-MOP STANDS & EVENTS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A-MOP STANDS & EVENTS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A-MOP STANDS & EVENTS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A-MOP STANDS & EVENTS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A-MOP STANDS & EVENTS BVBA
Products information A-MOP STANDS & EVENTS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02643005371
Ondernemingsnummer: 3854522705
Hoofdstad (capital): 271,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 571,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A-MOP STANDS & EVENTS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A-MOP STANDS & EVENTS BVBA
(Get full report from official database of BE for A-MOP STANDS & EVENTS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A-MOP STANDS & EVENTS BVBA
Addition kinds of activities for A-MOP STANDS & EVENTS BVBA

356299. Ball- en rollagers, nec | Ball and roller bearings, nec
09129908. Pollack, vangst van | Pollack, catching of
28690100. Alcoholen, niet-dranken | Alcohols, non beverage
33129908. Tinvrij staal | Tin-free steel
50150105. Hardware, gebruikt: automotive | Hardware, used: automotive
95310400. Behuisingsprogramma's, niveau van overheid | Housing programs, level of government

Werken bij A-MOP STANDS & EVENTS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A-MOP STANDS & EVENTS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A-MOP STANDS & EVENTS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A-MOP STANDS & EVENTS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien industrieel onderhoud dag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent in het bezit van een A2 - of bachelordiploma en hebt reeds enkele jaren ervaring als onderhoudstechnieker in een productie-omgeving. Je hebt een goeie kennis PLC.. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands. Tot slot ben je bereid om te werken in een dagsysteem maar met de nodige flexibele instelling zodat je ook kan ingezet worden tijdens de wachtdienst. Ben je ook een flexibele teamspeler, dan ben jij de kandidaat die we zoeken. PLC

  • Maritieme Verpakker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekend bedrijf in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een maritieme verpakker. Hierbij zal je in staan voor het verpakken van allerlei soorten goederen in houten kisten die wereldwijd verscheept zullen worden. Heb jij ervaring als maritieme verpakker en een affiniteit met hout? Dan zijn we op zoek naar jou!

  • Huishoudhulp regio Kleit - voltijds / deeltijds (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kleit zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Exclusieve huismanager (M/V) regio Sint-Andries 20u per week (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in Sint-Andries. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Strijkhulp/Huishoudhulp te Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal tewerkgesteld worden in ons strijkatelier te Kortenberg. Dit kan gecombineerd worden met enkele klanten waar je als huishoudhulp aan de slag kan gaan. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Student doe-het-zelf-zaak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor doe-het-zelf-zaak. Je bent beschikbaar op zaterdag en zondag en 1 dag in de week (10-18u) Je werkt 4 u aan de kassa en 4 u stock.

  • Gepassioneerd IT Support medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekende speler binnen de veiligheid van technische toestellen, zijn wij op zoek naar een helpdeskmedewerker met een hart voor IT voor hun zetel in Berchem. Een greep uit het takenpakket: - Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers op vlak van IT. - Je draagt de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van de systemen. - Je lost basis netwerkproblemen op. - Je verzorgt de informaticaondersteuning van begin tot einde, zowel hard- als software. - Je communiceert vooral per telefoon en per mail met collega's. - Je stelt nieuwe werkposten, gebruikers en de bijhorende software in. - Je registreert oplossingen voor de meest voorkomende IT-problemen. - Je werkt mee aan de optimalisering van de infrastructuur en dienstverlening op vlak van IT.

  • Vertegenwoordiger Persoonlijke Beschermingsmiddelen - regio Oost-en West-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische firma regio Gent gaan wij op zoek naar een vertegenwoordiger die de verdere uitbouw van de bestaande relaties zal garanderen; Je bouwt enthousiast je klantenportefeuille uit en je ontwikkelt verdere relaties door promoties van de producten. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Het zoeken en in kaart brengen van projecten bij bestaande en nieuwe klanten met als doel meer verkoop te realiseren binnen jouw segment Het opmaken en opvolgen van offertes met als doel zo veel mogelijk verkoop te realiseren Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties door middel van klantencontact Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten Je beheert autonoom je agenda en je bezoekt klanten op hun vraag, maar vooral werk je proactief naar mogelijkheden en realisaties voor de toekomst Je werkt nauw samen met de andere verkoopsadviseurs van de overige segmenten en je plant duobezoeken in Je zal op dagelijkse basis rapporteren via een CRM-pakket

  • Onderhoudstechnieker M/V (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoudswerken aan installaties uit. Je kan snel en accuraat productiestoringen, zowel mechanisch als elektrisch herstellen en oplossen. Je levert een positieve bijdrage aan het verbeteringsproces. Je voert herstellingen aan de gebouwen en werkplaatsen uit. Rapporteren aan teamleader Onderhoud.

  • MONTEUR CONSTRUCTIEBOUW (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een monteur constructiebouw regio Beerse - Rijkevorsel. Als monteur monteert u, samen met uw 3 collega's, de structuur van de gebouwen (in staal, beton, hout of combinatie van deze elementen). Verder plaatst u tussenvloeren (welfsels/predallen) alsook monteert u prefabwanden (betonpanelen, cellenbetonpanelen of sandwichpanelen). Een rijbewijs, ervaring in gebruik van een telescoophoogwerker en geen hoogtevrees zijn basisvereisten! Vervoer vanuit deze regio naar de werf wordt voorzien!

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: - Voer je verpleegtechnische handelingen uit (bloednames, wondzorg...) - Werk je in het team nauw samen - Je streeft een kwalitatieve verzorging na  ... Bedrijfsprofiel: Samen met een goed gestructureerde en zeer gemotiveerde personeelsploeg willen wij de bewoners die ons hun vertrouwen gegeven hebben een "optimale levenskwaliteit" bezorgen, waardoor zij hier vooral gelukkig zijn in hun laatste levensjaren en genieten van een degelijke en gepersonaliseerde verzorging.Wij geven hen in een huiselijke sfeer met veel sociaal contact en aangepaste activiteiten datgene waar zij steeds naar uitgekeken hebben: echte rust, een afwisselende leuke bezigheid, lekker eten en een fijne verzorging, een fleurige kamer met een goed bed, zodat zij hopelijk lang mogen genieten van de prachtige tuin en van de bosrijke, gezonde omgeving.Hierin moet ook de familie betrokken worden en haar gading vinden.Huize Lieve Moenssens wil een positieve bijdrage leveren aan een optimale serviceverlening in het seniorenbeleid, zowel van Dilsen-Stokkem als van de hele omgeving.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

Zoek naar antwoorden van A-MOP STANDS & EVENTS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A-MOP STANDS & EVENTS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A-MOP STANDS & EVENTS BVBA. Laat een reactie achter voor A-MOP STANDS & EVENTS BVBA. A-MOP STANDS & EVENTS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A-MOP STANDS & EVENTS BVBA. Leave a respond for A-MOP STANDS & EVENTS BVBA. A-MOP STANDS & EVENTS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A-MOP STANDS & EVENTS BVBA op de google maps. Adres en contacten A-MOP STANDS & EVENTS BVBA
Location of A-MOP STANDS & EVENTS BVBA on the google maps. Address and contacts of A-MOP STANDS & EVENTS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A-MOP STANDS & EVENTS BVBA A-MOP STANDS & EVENTS BVBA: Herreman Lieven | Garage Beelen A BVBA | O-L-VROUWINSTITUUT | Agence Angelo | Tritsmans advocatenkantoor bvba

Other related companies as A-MOP STANDS & EVENTS BVBA: Herreman Lieven | Garage Beelen A BVBA | O-L-VROUWINSTITUUT | Agence Angelo | Tritsmans advocatenkantoor bvba

A-MOP STANDS & EVENTS BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Affligem (Hekelgem), België. De volledige naam van het bedrijf is A-MOP STANDS & EVENTS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02643005371. Het bedrijf A-MOP STANDS & EVENTS BVBA bevindt zich op het adres: Langestraat 252,1790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 271,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 571,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A-MOP STANDS & EVENTS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A-MOP STANDS & EVENTS BVBA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A-MOP STANDS & EVENTS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A-MOP STANDS & EVENTS BVBA, openstaande posities, locatie van A-MOP STANDS & EVENTS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A-MOP STANDS & EVENTS BVBA is a company, that was registered 2000 in Affligem (Hekelgem) region, Belgium. Full name of company is A-MOP STANDS & EVENTS BVBA, company assigned to the tax number BE02643005371. The company A-MOP STANDS & EVENTS BVBA is located at the address: Langestraat 252,1790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 271,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 571,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A-MOP STANDS & EVENTS BVBA were not found.
The main activity of A-MOP STANDS & EVENTS BVBA is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A-MOP STANDS & EVENTS BVBA is not available. You also can look at reviews of A-MOP STANDS & EVENTS BVBA, open positions, location of A-MOP STANDS & EVENTS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A-MOP STANDS & EVENTS BVBA, Affligem (Hekelgem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A-MOP STANDS & EVENTS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A-MOP STANDS & EVENTS BVBA, Affligem (Hekelgem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A-MOP STANDS & EVENTS BVBA, employees, financial statistics.