LAKKERIJ BORGERS BVBA

Contactgegevens LAKKERIJ BORGERS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAKKERIJ BORGERS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAKKERIJ BORGERS BVBA

Regio (region): Herk-de-Stad, België

Adres (address): Daelemveld 1411,3540, België

Telefoon (phone): 013 53 11 42 013 53 11 42

Fax (fax): 013 53 16 34 013 53 16 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAKKERIJ BORGERS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAKKERIJ BORGERS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAKKERIJ BORGERS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAKKERIJ BORGERS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAKKERIJ BORGERS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAKKERIJ BORGERS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAKKERIJ BORGERS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAKKERIJ BORGERS BVBA
Products information LAKKERIJ BORGERS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09921997070
Ondernemingsnummer: 1173309326
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 333,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in LAKKERIJ BORGERS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAKKERIJ BORGERS BVBA
(Get full report from official database of BE for LAKKERIJ BORGERS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAKKERIJ BORGERS BVBA
Addition kinds of activities for LAKKERIJ BORGERS BVBA

7911. Dansstudio's, scholen en zalen | Dance studios, schools, and halls
018103. Bollen en zaden | Bulbs and seeds
214199. Tabakstammen | Tobacco stemming and redrying, nec
371104. Bus en andere grote speciaal voertuig assemblage | Bus and other large specialty vehicle assembly
23399903. Jeans: vrouwen, misses 'en junioren' | Jeans: women's, misses', and juniors'
23940102. Canopies, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Canopies, fabric: made from purchased materials
33579902. Aluminium draad en kabel | Aluminum wire and cable
35969908. Weegmachines en apparaten | Weighing machines and apparatus
38450000. Electromedische apparatuur | Electromedical equipment

Werken bij LAKKERIJ BORGERS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAKKERIJ BORGERS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAKKERIJ BORGERS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAKKERIJ BORGERS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Fruitsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal bestaan uit: Het sorteren van fruit maar ook controleren of ze voldoende rijp zijn voor verscheping Het in orde brengen van verpakking, door het wegsnijden van plastic Het controleren van de paletten en de koeling De etikettering in orde brengen Bedrijfsprofiel: Onze klant in de haven van Antwerpen is op zoek naar nieuwe fruitsorteerders. Onze klant is één van de grootste fruitbehandelaars ter wereld waarbij het werk van dag tot dag kan variëren.

  • METAALBEWERKER (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Veurne zijn we op zoek naar een metaalbewerker dagploeg (m/v). Je kan nauwkeurig werken, staat in voor de verpakking van de stukken en de controle van de afgewerkte artikelen. Je draagt nauwkeurigheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in de dagploeg. Je bent flexibel ingesteld, gemotiveerd, je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en bent snel beschikbaar om op te starten Het gaat om een tijdelijke vacature tem. februari. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op.

  • Labo medewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die koptrekker is wereldwijd in de nonwoven sector ben ik op zoek naar een laborant. Na je lekkere kop koffie doe je jouw labjas aan en ga je onmiddelijk aan de slag. Dagelijks voer je verschillende laboproeven uit op vezels die gebruikt worden voor onze producten te vervaardigen, je bekijkt de samenstelling en microscopische bouw. Je hebt met andere woorden een heel scherp oog. Rapporteren doe je zowel administratief als mondeling aan de Lab Manager. Je staat eveneens in voor de uitvoering van testen op de labotoestelling en bent verantwoordelijk voor onderhoud- en calibratie opdrachten. Je bent steeds als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe testmethodes op de markt komen en past deze graag toe op jouw project.

  • Assistent verantwoordelijke eindcontrole (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VDL Bus Roeselare is op zoek naar een assisten verantwoordelijke voor de eindcontrole. Als rechterhand van de verantwoordelijke ondersteun je mee jouw collega's bij het controleren en testen van de bussen die afgeleverd worden door productie. Je zorgt ervoor dat de juiste software aanwezig is en kijkt deze na op fouten, indien nodig wis je de fouten in de verschillende systemen (oa verwarming, airco, enz.). Je controleert de aanwezige laadsystemen van de hoogspanningsbatterijen (dit omvat zowel snel - als traag laadsystemen). Kortom, je ziet erop toe dat er op alle aspecten kwaliteitsvol werk geleverd wordt zodoende een degelijk eindproduct af te leveren. Je bent mee verantwoordelijk voor een goede planning en organisatie van de werkzaamheden in de afdeling. Je neemt eveneens een aantal administratieve taken voor jouw rekening. Bij afwezigheid van de verantwoordelijke neem je zijn taken over.

  • Huishoudhulp (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP-onmiddellijk te starten : werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • Student Magazijnmedewerker-orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOLMANS RETAIL SUPPORT

    Type: Studentenjob

    De Magazijnmedewerker-orderpicker helpt de goederenstroom in het magazijn zo efficiënt en ordelijk mogelijk te verwerken. Hij helpt bij de ingangscontrole van de inkomende goederen, zodat de juiste identificatie en labeling kan gebeuren en de goederen op de juiste locatie in de rekken kunnen worden opgeslagen. Hij verzamelt de goederen die hem worden aangeduid en zorgt ervoor dat ze correct kunnen worden ingepakt en geïdentificeerd om op transport gezet te worden.

  • jobstudent verkoopster Swarovski (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Wervingsreserve leerkracht JAVA (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GO! Onderwijs

    Type: Werfreserve

    Voor ons opleidingscentrum in Lommel op campus Mercurius zoeken we geïnteresseerde en gemotiveerde leerkrachten Java. Dit is een erg specifieke module binnen ons opleidingsaanbod die niet erg frequent wordt ingericht. Om ervoor te zorgen dat de cursus kan starten zodra zich voldoende cursisten hebben aangemeld, wordt een wervingsreserve aangelegd.

Zoek naar antwoorden van LAKKERIJ BORGERS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of LAKKERIJ BORGERS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAKKERIJ BORGERS BVBA. Laat een reactie achter voor LAKKERIJ BORGERS BVBA. LAKKERIJ BORGERS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAKKERIJ BORGERS BVBA. Leave a respond for LAKKERIJ BORGERS BVBA. LAKKERIJ BORGERS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAKKERIJ BORGERS BVBA op de google maps. Adres en contacten LAKKERIJ BORGERS BVBA
Location of LAKKERIJ BORGERS BVBA on the google maps. Address and contacts of LAKKERIJ BORGERS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come LAKKERIJ BORGERS BVBA LAKKERIJ BORGERS BVBA: Peters Groengroothandel | De Hezehoef BVBA | Koopconsult P.M.J. | Meeus Makelaars | MD Music

Other related companies as LAKKERIJ BORGERS BVBA: Peters Groengroothandel | De Hezehoef BVBA | Koopconsult P.M.J. | Meeus Makelaars | MD Music

LAKKERIJ BORGERS BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Herk-de-Stad, België. De volledige naam van het bedrijf is LAKKERIJ BORGERS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09921997070. Het bedrijf LAKKERIJ BORGERS BVBA bevindt zich op het adres: Daelemveld 1411,3540. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 333,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in LAKKERIJ BORGERS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAKKERIJ BORGERS BVBA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAKKERIJ BORGERS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAKKERIJ BORGERS BVBA, openstaande posities, locatie van LAKKERIJ BORGERS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LAKKERIJ BORGERS BVBA is a company, that was registered 1988 in Herk-de-Stad region, Belgium. Full name of company is LAKKERIJ BORGERS BVBA, company assigned to the tax number BE09921997070. The company LAKKERIJ BORGERS BVBA is located at the address: Daelemveld 1411,3540. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 333,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in LAKKERIJ BORGERS BVBA were not found.
The main activity of LAKKERIJ BORGERS BVBA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LAKKERIJ BORGERS BVBA is not available. You also can look at reviews of LAKKERIJ BORGERS BVBA, open positions, location of LAKKERIJ BORGERS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAKKERIJ BORGERS BVBA, Herk-de-Stad: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAKKERIJ BORGERS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAKKERIJ BORGERS BVBA, Herk-de-Stad: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAKKERIJ BORGERS BVBA, employees, financial statistics.