Koopconsult P.M.J.

Contactgegevens Koopconsult P.M.J.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Koopconsult P.M.J.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Koopconsult P.M.J.

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Plezantstraat 24,9100, België

Telefoon (phone): 03 766 21 07 03 766 21 07

Fax (fax): 03 776 15 04 03 776 15 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Koopconsult P.M.J.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Koopconsult P.M.J."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Koopconsult P.M.J."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Koopconsult P.M.J., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Koopconsult P.M.J.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Koopconsult P.M.J., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Koopconsult P.M.J.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Koopconsult P.M.J.
Products information Koopconsult P.M.J.

BTW identificatienummer (tax): BE02581756591
Ondernemingsnummer: 2941833496
Hoofdstad (capital): 403,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 272,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Koopconsult P.M.J. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Koopconsult P.M.J.
(Get full report from official database of BE for Koopconsult P.M.J.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Koopconsult P.M.J.
Addition kinds of activities for Koopconsult P.M.J.

106101. Chromenertsertswinning | Chromium ores mining
07419902. Dierenarts, vee | Veterinarian, livestock
28210401. Koolhydraten kunststoffen | Carbohydrate plastics
28920200. Secondary high explosives | Secondary high explosives
35699905. Bridge of gate machines, hydraulisch | Bridge or gate machinery, hydraulic
59610402. Collectibles en antiek, postorder | Collectibles and antiques, mail order

Werken bij Koopconsult P.M.J.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Koopconsult P.M.J.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Koopconsult P.M.J.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Koopconsult P.M.J.. Looking for open vacancies in other companies

  • GRAFISCH ONTWERPER (TIJDELIJKE OPDRACHT) (M/V) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Grafisch ontwerper * Ervaring is geen must! * Aalst Onze klant, een internationale speler in de voeding, is momenteel samen met Hays Marketing op zoek naar een Grafisch Ontwerper om het team te versterken voor alvast de komende drie maanden. Als Grafisch ontwerper word je de komende maanden ingeschakeld om de drukte van komende beurzen op te vangen. Je ondersteunt in de ontwikkeling van samples en gifts, uitnodigingen, posters, brochures maar ook in de digitale communicatie. Je volgt aanvragen voor ontwerpen ook administratief op. Bijkomend kan het zijn dat je ook voor de meer logistieke taken rond de beurs wordt ingeschakeld zoals hotelplanning, aanvragen voor uitnodigingen etc.

  • Claims & Insurance officer logistiek: centrum van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als claims officer beheert u het technisch beheer van de verzekeringspolissen (zowel wereldwijd als lokaal). Het management van alle premies, meldingen over verzekerde objecten, verificatie van facturen, maandelijkse rapportage en alle administratieve taken die hierbij komen kijken. Je registreert en behandelt deze claims (aansprakelijkheid, douane en invordering) en werkt nauw samen met collega's.

  • Administratief bediende/ customer service - junior is mogelijk (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zeer goed NL/ ENG ? zowel gesproken als geschreven Frans beheers je voldoende voor telefonische contacten en mails en je wil bijleren Schakel tussen sales en klanten Afwisseling tussen klantencontact en administratie Dienst naverkoop Facturaties (geen offertes) Opvolging dossiers zij werken ook vaak met consignaties Kennis Officepakket

  • Klusjesman (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze polyvalente functie mag je rekenen op een afwisselende jobinhoud. Je taken omvatte onder meer : - Het algemeen onderhoud van het bedrijf (parking, koer, refter, trappenhal...). Dit houdt in vuilnisbakken en asbakken ledigen, vegen, toiletpapier aanvullen etc... - Je staat in voor het uitkuisen van regenereermachines en het kuisen van de omgeving rond de machines. - Je helpt mee met de technische dienst voor het lossen van tankwagens. - Je helpt mee buiten op de koer om afval met de heftruck te sorteren. - Je houdt een maandelijkse controle van de heftrucks (waterpeil en tellers nazien, controle van de banden, bijhouden data onderhoud...), alle luchtfilters van het bedrijf en de verschillende waterbehandelingen.

  • Telesecretaresse Nederlands (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Telescretaresse (m/v) zal je de volgende taken voor jouw rekening nemen: Opbellen van klanten en prospecten vanuit het databestand met als doel het maken van een afspraak (90% telefonie); Updaten van het databestand: controle en aanpassen van de juiste gegevens; Administratieve verwerking van de documenten van de salesafdeling; Ondersteuning bieden aan de salesafdeling; Bijhouden van een kwalitatieve agenda.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Boortmeerbeek-Hever (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij regio Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich op zaterdag een halve dag kan vrijmaken. Dit om mee te helpen in de winkel maar op kalme momenten ook achteraan in te springen bij het vervaardigen van de burgers en slaatjes en helpt afwassen. Dit telkens voor een halve dag dit is ofwel: - zaterdagvoormiddag (7u30 - 13u) - zaterdagnamiddag (13u-19u)

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid.

  • Chauffeurs CE voor dagwerk - met meeneemheftruck (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: EUTRACO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk om ... de goederen stipt en op een correcte, efficiënte en zuinige manier te vervoeren volgens de transportopdracht en met een meeneemheftruck (op werven of bij bedrijven/particulieren) op een klantvriendelijke manier te communiceren met de klant jouw materiaal te beheren als een goeie huisvader de bijbehorende administratieve taken tijdig en volledig uit te voeren Je kunt ... zelfstandig werken communiceren in het Nederlands en/of Frans en/of Engels Je bent ... stipt klantvriendelijk & collegiaal ingesteld Je hebt ... een geldig rijbewijs CE een geldige bestuurderskaart

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Logopedist(e) - Logopedie (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T LOGOBLOK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omwille van een groot aantal nieuwe aanmeldingen zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van onze logopedische groepspraktijk. Je kan starten met 10 à 15 uren (zowel overdag als na de schooluren). Indien gewenst kan dit snel verder uitgebreid worden met nieuwe aanmeldingen. Werkdagen en werkuren zijn zelf te bepalen, in overleg met de cliënten. Vanaf 1 april zijn we ook op zoek naar een logopedist die mijn zwangerschapsvervanging kan doen (van 1 april tot eind augustus). Dit zal over een 15-tal uren gaan. Het totale pakket uren (nieuwe aanmeldingen en zwangerschapsvervanging) kan ook verdeeld worden over 2 logopedisten indien gewenst. We behandelen in de praktijk voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, articulatie- en leerproblemen, maar specialisatie in eigen interesses is zeker ook mogelijk. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Je komt terecht in een gemotiveerd, dynamisch team. Je kan beschikken over een lokaal en gebruik maken van al het aanwezige materiaal en een administratieprogramma. Overleg en administratieve ondersteuning is mogelijk. De therapieën gaan voornamelijk door in de praktijk, maar kunnen ook op een aantal scholen in de buurt van de praktijk doorgaan (allemaal bereikbaar met de fiets). Meer informatie over de praktijk vind je op www.logoblok.be.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    In onze artisanale bakkerij assisteer je onze bakker bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Je verricht hierbij fysiek zwaar werk: Je staat in voor het bereiden van het deeg in een grote kuip. Samen met de bakker haal je het deeg van 20kg uit de kuip. Je versnijdt het deeg in kleine stukken en maakt er bollen van. Je zet de broden in de oven en bakt ze af. Nadien haal je de broden uit de oven om deze te laten koelen.

Zoek naar antwoorden van Koopconsult P.M.J. in sociale netwerken
Look for responds of Koopconsult P.M.J. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Koopconsult P.M.J.. Laat een reactie achter voor Koopconsult P.M.J.. Koopconsult P.M.J. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Koopconsult P.M.J.. Leave a respond for Koopconsult P.M.J.. Koopconsult P.M.J. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Koopconsult P.M.J. op de google maps. Adres en contacten Koopconsult P.M.J.
Location of Koopconsult P.M.J. on the google maps. Address and contacts of Koopconsult P.M.J.

Andere gerelateerde bedrijven als come Koopconsult P.M.J. Koopconsult P.M.J.: Moermans M | PIANO'S PIENS DEINZE | Joseph Zurstrassen S.P.R.L. | Athenee Royal de St Georges sur Meuse | Reseau Financement Alternatif ASBL

Other related companies as Koopconsult P.M.J.: Moermans M | PIANO'S PIENS DEINZE | Joseph Zurstrassen S.P.R.L. | Athenee Royal de St Georges sur Meuse | Reseau Financement Alternatif ASBL

Koopconsult P.M.J. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is Koopconsult P.M.J., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02581756591. Het bedrijf Koopconsult P.M.J. bevindt zich op het adres: Plezantstraat 24,9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 403,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 272,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Koopconsult P.M.J. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Koopconsult P.M.J. is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Koopconsult P.M.J. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Koopconsult P.M.J., openstaande posities, locatie van Koopconsult P.M.J. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Koopconsult P.M.J. is a company, that was registered 1997 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is Koopconsult P.M.J., company assigned to the tax number BE02581756591. The company Koopconsult P.M.J. is located at the address: Plezantstraat 24,9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 403,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 272,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Koopconsult P.M.J. were not found.
The main activity of Koopconsult P.M.J. is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Koopconsult P.M.J. is not available. You also can look at reviews of Koopconsult P.M.J., open positions, location of Koopconsult P.M.J. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Koopconsult P.M.J., Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Koopconsult P.M.J., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Koopconsult P.M.J., Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Koopconsult P.M.J., employees, financial statistics.