ATBR

Contactgegevens ATBR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATBR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATBR

Regio (region): Eghezée (Leuze), België

Adres (address): Rue des Briqueteries 32,5310, België

Telefoon (phone): 081 51 29 91 081 51 29 91

Fax (fax): 081 51 36 29 081 51 36 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATBR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATBR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATBR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATBR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATBR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATBR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATBR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATBR
Products information ATBR

BTW identificatienummer (tax): BE03521636962
Ondernemingsnummer: 4072875976
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 305,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ATBR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATBR
(Get full report from official database of BE for ATBR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATBR
Addition kinds of activities for ATBR

07810202. Landschapsadviesdiensten | Landscape counseling services
14469901. Schuurzandwinning | Abrasive sand mining
30890219. Bakken, kunststoffen | Trays, plastics
34439915. Truss platen, metaal | Truss plates, metal
51139902. Sluitingen, papier en wegwerp plastic | Closures, paper and disposable plastic
51690702. Olieadditieven | Oil additives

Werken bij ATBR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATBR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATBR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATBR. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een magazijnier Je staat in voor het klaarzetten van de bouwmaterialen Je staat in het voor het algemeen transport Je bedient ook de CNC-freesmachine en de paneelzaag

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Halle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Zwevegem-Deerlijk-Waregem (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Strijk(st)er (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TEMPO STRIJKATELIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Taken: Je staat in voor het strijken van kledij met machines en met de hand (met professioneel strijkijzer) in ons strijkatelier in Heverlee; Je hebt soms contact met klanten; Je doet mee met het naaiwerk.

  • Sportieve student zwemlessen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Je geeft zwemlessen aan kinderen. 

  • Redders (Cv) - op afroep (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ZWEMBAD

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten (m/v) voor de functie van redder-toezichter in ons stedelijk zwembad 'de Sprink'. We zijn op zoek naar medewerkers die op afroepbasis kunnen inspringen en jobstudenten voor tijdens de vakanties.

  • Student M/V Fr/Nl (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Studentenjob

    Ben je student en nog steeds op zoek naar week-/weekendwerk? Is mode iets voor jou en ben je van regio Menen afkomstig? Dan hebben wij de ideale studentenjob voor jou! Adecco Moeskroen is op zoek naar studenten die bereid zijn om te werken in de ZEB-winkel in Menen. Jouw functie: klanten verwelkomen klanten helpen indien gewenst beheer van de kassa instaan voor de orde en netheid van de winkel

  • Payroll Manager (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Zet je HR carrière verder op de hoofdzetel van Burger Brands Belgium! In deze rol krijg je een belangrijke plek in het centrale HR team en fungeer je als "sparring partner" voor de Head of HR Belux. Je neemt de lead in de implementatie van een nieuw tijdsregistratiesysteem.  Als expert kunnen de werknemers van het bedrijf bij jou terecht voor de meer complexe vragen omtrent loon- en payrolladministratie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor 2 collega’s die instaan voor een correcte payroll en administratieve taken zoals verwerking van afwezigheden, tijdsregistratie, sociale documenten, thematische verloven, verzekeringen, eindejaarspremies, vakantie. Je blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen payroll en sociale wetgeving en doet voorstellen om HR processen te optimaliseren en de kwaliteit te garanderen. Bedrijfsprofiel: Burger Brands Belgium NV met hoofdkantoor in Antwerpen exploiteert de bekende merken Quick en Burger King® in België en Luxemburg.  De onderneming met een dynamische, jonge en innovatieve geest telt een toegewijd team van ongeveer 550 medewerkers die de 4 bedrijfswaarden “ondernemerschap, teamgeest, respect en klantgerichtheid” uitdragen. Het merk Quick dat in 1971 zijn intrede deed in België was de eerste burgerrestaurantketen van het land en is sindsdien marktleider met zijn iconische Giant. Burger King® werd opgericht in 1954 in Miami en is wereldwijd de tweede grootste hamburgerketen met zijn niet minder iconische Whopper®.  Burger King® heeft in 2017 zijn eerste restaurants in België geopend.

  • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

  • Assistent projectleider HVAC (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: VERHERBRUGGHEN

    Type: Vaste Job

    Als assistent projectleider ondersteun je de projectleider in de uitvoering van projecten in HVAC en sanitair, zowel op huishoudelijk vlak als voor de KMO en industrie. Concreet heb je volgende verantwoordelijkheden: ➢ De projectleider heeft het eerste contact met de klant en op basis van een zo nauwkeurig mogelijke beschrijving, doe je de calculatie en stel je een passende offerte op. ➢ Je koopt op vraag van de projectleider het nodige materiaal aan, volgt de werkzaamheden op en bent een aanspreekpunt voor de verschillende ploegen monteurs.

  • CNC Frezer (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VEF

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de CNC machine.

Zoek naar antwoorden van ATBR in sociale netwerken
Look for responds of ATBR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATBR. Laat een reactie achter voor ATBR. ATBR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATBR. Leave a respond for ATBR. ATBR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATBR op de google maps. Adres en contacten ATBR
Location of ATBR on the google maps. Address and contacts of ATBR

Andere gerelateerde bedrijven als come ATBR ATBR: De Look (Anciens Ets) | Devo Tuin- & Dierenspeciaalzaak | Crédit Social | Publi-Art | Net plus Ultra

Other related companies as ATBR: De Look (Anciens Ets) | Devo Tuin- & Dierenspeciaalzaak | Crédit Social | Publi-Art | Net plus Ultra

ATBR is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Eghezée (Leuze), België. De volledige naam van het bedrijf is ATBR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03521636962. Het bedrijf ATBR bevindt zich op het adres: Rue des Briqueteries 32,5310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 305,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ATBR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATBR is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATBR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATBR, openstaande posities, locatie van ATBR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATBR is a company, that was registered 2011 in Eghezée (Leuze) region, Belgium. Full name of company is ATBR, company assigned to the tax number BE03521636962. The company ATBR is located at the address: Rue des Briqueteries 32,5310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 305,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ATBR were not found.
The main activity of ATBR is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ATBR is not available. You also can look at reviews of ATBR, open positions, location of ATBR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATBR, Eghezée (Leuze): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATBR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATBR, Eghezée (Leuze): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATBR, employees, financial statistics.