De Look (Anciens Ets)

Contactgegevens De Look (Anciens Ets): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Look (Anciens Ets): address, phone, fax, email, website, opening hours

De Look (Anciens Ets)

Regio (region): Blégny (Saive), België

Adres (address): Route de Parfondvaux 44,4671, België

Telefoon (phone): 04 362 30 19; 0475 20 72 69 04 362 30 19; 0475 20 72 69

Fax (fax): 04 362 30 19 04 362 30 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Look (Anciens Ets): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Look (Anciens Ets)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Look (Anciens Ets)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Look (Anciens Ets), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Look (Anciens Ets). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Look (Anciens Ets), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Look (Anciens Ets). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Look (Anciens Ets)
Products information De Look (Anciens Ets)

BTW identificatienummer (tax): BE05565368652
Ondernemingsnummer: 5388214111
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 888,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in De Look (Anciens Ets) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Look (Anciens Ets)
(Get full report from official database of BE for De Look (Anciens Ets))

Aanvulling soorten activiteiten voor De Look (Anciens Ets)
Addition kinds of activities for De Look (Anciens Ets)

508700. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment
835199. Kinderopvangdiensten, nec | Child day care services, nec
34919904. Gasventielen en onderdelen, industriële | Gas valves and parts, industrial
73899960. Schatting service, bouw | Estimating service, construction
91310403. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, provincie overheid | Executive and legislative offices combined, county government
92240000. Brandbescherming | Fire protection

Werken bij De Look (Anciens Ets): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Look (Anciens Ets): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Look (Anciens Ets). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Look (Anciens Ets). Looking for open vacancies in other companies

  • Bediener nettenmachine (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediener van de nettenmachine zorg je voor de bediening en de goede werking van de machine

  • Cateringmedewerker m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Ieper zijn we op zoek naar een tijdelijke cateringmedewerker! Dit gaat over een opdracht van 3 weken (w49+50+51). Wat zal de job onhouden? - Broodjes maken - Opdienen - Afruimen - ...

  • Meewerkend Voorman Logistiek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal terechtkomen in een jonge firma in volle groei! Je zal samenwerken in een team van enthousiaste collega\\\'s. Het bedrijf is actief in verpakken, logistiek en voeding en werkt o.a. voor toonaangevende Europese voedingsbedrijven.

  • Bekister (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als bekister? Wil je graag meewerken aan grote bouwprojecten? Dan ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Je bekist kolommen, balken, wanden en vloeren . Je voert zowel traditionele als systeembekisting uit . Je wordt tewerkgesteld op werven verspreid over Vlaanderen .

  • Huishoudhulp Regio Gent (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp - MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Jobstudenten verzorgende regio Nederename-Mater (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • JOBSTUDENT HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

  • Verkoper beenhouwerij Colruyt Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Jij bent als verkoper (m/v) in alle opzichten de vertegenwoordiger van onze beenhouwerij. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert de vleesgerechten op zo’n manier dat de klant ertoe aangetrokken wordt. Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    FT Solutions, de oplossing voor uw intern transport. Intern transport is een belangrijke factor op het gebied van effici?ntie, kwaliteit, continu?teit, ruimte en arbeidsomstandigheden. Een goed opgezet transportsysteem zorgt ervoor dat de beschikbare capaciteit zo optimaal mogelijk benut wordt. Intern transport is de gangmaker van uw proces. Vaak valt er nog veel te winnen door het intern transport te verbeteren. Misschien ook bij u? Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar regio Wilrijk Functieomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor een vroege betrokkenheid in nieuwe projecten m.b.t. het mechanisch design. Je vertrekt van een bestaand ontwerp of werkt een volledig concept uit. Bij het ontwerp van de concepten hecht je veel aandacht aan de haalbaarheid. Je overlegt met de collega?s van elektrisch ontwerp en productie. Je blijft betrokken doorheen het verdere verloop van het project tot finale oplevering. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor het continu updaten van het design bij eventuele kwaliteitsklachten. Profielomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?ben je in het bezit van een Bachelor of Master richting Elektromechanica. Ervaring in een soortgelijke functie is een meerwaarde. Engineering is jouw passie en je haalt voldoening uit het vinden van geslaagde oplossingen. Je hebt oog voor detail en kan perfect in team werken. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?is je Nederlands sterk genoeg om vlot te communiceren. Aanbod FT Solutions biedt je een uitdagende functie als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar . Je komt terecht binnen een dynamische onderneming waar je de kans krijgt om te groeien in je vak. Wij bieden een aantrekkelijk salaris naargelang je profiel en ervaring. ? Interesse? Zie jij een baan als Mechanical Engineer?/ Technisch Tekenaar bij FT Solutions in Wilrijk wel zitten? Stuur?dan je CV en motivatiebrief op via de rode sollicitatieknop?

  • Operatoren | weekendploeg (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is dringend op zoek naar operatoren voor de vaste weekendploeg Taken: Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor stofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur , Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

  • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Werfreserve

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

Zoek naar antwoorden van De Look (Anciens Ets) in sociale netwerken
Look for responds of De Look (Anciens Ets) in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Look (Anciens Ets). Laat een reactie achter voor De Look (Anciens Ets). De Look (Anciens Ets) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Look (Anciens Ets). Leave a respond for De Look (Anciens Ets). De Look (Anciens Ets) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Look (Anciens Ets) op de google maps. Adres en contacten De Look (Anciens Ets)
Location of De Look (Anciens Ets) on the google maps. Address and contacts of De Look (Anciens Ets)

Andere gerelateerde bedrijven als come De Look (Anciens Ets) De Look (Anciens Ets): Carilight | OSTEND INVEST NV | PIANO'S MAENE NV | Royal Canin S.A. | VERHOEVEN, MARC L

Other related companies as De Look (Anciens Ets): Carilight | OSTEND INVEST NV | PIANO'S MAENE NV | Royal Canin S.A. | VERHOEVEN, MARC L

De Look (Anciens Ets) is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Blégny (Saive), België. De volledige naam van het bedrijf is De Look (Anciens Ets), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05565368652. Het bedrijf De Look (Anciens Ets) bevindt zich op het adres: Route de Parfondvaux 44,4671. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 888,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in De Look (Anciens Ets) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Look (Anciens Ets) is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Look (Anciens Ets) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Look (Anciens Ets), openstaande posities, locatie van De Look (Anciens Ets) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Look (Anciens Ets) is a company, that was registered 2012 in Blégny (Saive) region, Belgium. Full name of company is De Look (Anciens Ets), company assigned to the tax number BE05565368652. The company De Look (Anciens Ets) is located at the address: Route de Parfondvaux 44,4671. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 888,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in De Look (Anciens Ets) were not found.
The main activity of De Look (Anciens Ets) is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Look (Anciens Ets) is not available. You also can look at reviews of De Look (Anciens Ets), open positions, location of De Look (Anciens Ets) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Look (Anciens Ets), Blégny (Saive): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Look (Anciens Ets), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Look (Anciens Ets), Blégny (Saive): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Look (Anciens Ets), employees, financial statistics.