AWAH BVBA

Contactgegevens AWAH BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AWAH BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AWAH BVBA

Regio (region): Heist-op-den-Berg (Booischot), België

Adres (address): della Faillestraat 1,2221, België

Telefoon (phone): 015 22 17 77; 0495 20 08 44 015 22 17 77; 0495 20 08 44

Fax (fax): +32 (16) 910-36-37 +32 (16) 910-36-37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AWAH BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AWAH BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AWAH BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AWAH BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AWAH BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AWAH BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AWAH BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AWAH BVBA
Products information AWAH BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07100708007
Ondernemingsnummer: 6473114013
Hoofdstad (capital): 800,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AWAH BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AWAH BVBA
(Get full report from official database of BE for AWAH BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AWAH BVBA
Addition kinds of activities for AWAH BVBA

20340102. Soep poeders | Soup powders
20510102. Biscuits, gebakken; | Biscuits, baked; baking powder and raised
20959902. Koffie roosteren (behalve groothandelaars) | Coffee roasting (except by wholesale grocers)
22210102. Dekens, kunstmatige vezel | Blanketings, manmade fiber
23710102. Capes, bont | Capes, fur
36340513. Broekenpers, elektrisch | Trouser pressers, electric
50880301. Luchtvaartapparatuur en -benodigdheden | Aeronautical equipment and supplies

Werken bij AWAH BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AWAH BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AWAH BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AWAH BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien junior M/V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een bekwame mecanicien- carossier- opbouwer voor vrachtwagens en opleggers. Je voert herstellingen uit aan het koetswerk en rermorques en vervangt beschadigde onderdelen. Alsook voert u de onderhoud van de voertuigen uit. De opbouw van opleggers behoort ook tot 1 van u taken.

  • Medewerker labeling VASTE LATE SHIFT (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers voor de afdeling labeling. Je werkt elke dag in de late shift, namelijk van 14.12u tot 22.00u. De labeling afdeling is een enthousiast team dat instaat voor: Het etikketeren van prijskaartjes aan kledij Het aanbrengen van wasvoorschriften Uitvoeren van extra controles Op orde houden van het magazijn

  • Customer Service Medewerker | Bouw | Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven customer Service medewerker voor een opdracht van 6 maanden met een goede kennis van het Duits! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een enthousiaste customer service medewerker met bij voorkeur een sterke interesse in de bouw. Takenpakket: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten; Je beantwoordt technische vragen en brengt potentiële klanten in contact met aannemers; Je staat in voor de volledige orderverwerking; Je bent verantwoordelijk voor de administratieve en communicatieve opvolging van aannemers in verband met offertes, kwaliteit, etc., … Je staat dagelijks in contact met adviseurs en aannemers; Je rapporteert aan het management. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Magazijnier (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Schelle zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier met een technische achtergrond. Ook sta je in voor de levering naar de klanten en het monteren van meubels.

  • Heftruckchauffeur productie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator sta je in voor het afvullen en laden van kwaliteitsproducten volgens gangbare kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Jouw taken zien er uit als volgt: - Afvullen van verschillende soorten producten volgens de beschreven instructies. Toezien op veilige en precieze werking van de installatie. - Nauwkeurig invullen van vul- en laadopdrachten. - Laden en lossen van verpakkingsmaterialen, afgewerkte producten en verpakte grondstoffen. - Rijden met de heftruck voor het stapelen van de afgevulde goederen en het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Dringend weekendmedewerker supermarkt (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende supermarktketen in Ruddervoorde zijn wij op zoek naar een medewerker voor in het weekend. Je bent een 'All-round'-medewerker die zowel kassawerk als winkelwerk kan uitvoeren.

  • Monteur, de-monteur (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CARROSSERIE ROELANTS JAN

    Type: Vaste Job

    Monteren en demonteren onderdelen personenewagens en lichte vrachtwagens + vernieuwen onderdelen + vernieuwen mekaniek wagen.

  • HR Manager (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: INDEPENDENT HOSPITALITY

    Type: Vaste Job

    HR Manager gezocht voor een Belgisch vakantiepark! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van alle 150 medewerkers van het park! Daarnaast ben je zijdelings betrokken bij een tweede park en treed jij als overkoepelende manager. Als HR Manager heb je zowel een leidinggevende, uitvoerende als adviserende rol. Zo voorzie jij de verschillende managers van advies over het te voeren personeelsbeleid voor hun eigen teams, creëer je draagvlak op elk niveau binnen de organisatie en lever je een actieve bijdrage aan operationele werkzaamheden zoals recruitment. Heb jij minimaal zes jaar ervaring als HR manager? Beheers je naast Engels en Nederlands in perfecte mate ook redelijk de Franse taal? Ben je ondernemend en ga je resultaatgericht te werk? Dan ontvang ik graag je CV

  • Zelfstandig Logopedist (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige collega met een bijzondere interesse in leer, articulatie- en taalstoornissen. Waarbij kinderen terecht kunnen voor leer-, taal-, articulatie- en vloeiendheids stoornissen. Daarnaast kunnen ook andere stoornissen aan bod komen of uitgebouwd worden. Het gaat om dag- en avonduren op de praktijk, eventueel verder uit te bouwen naar scholen. Ervaring is niet noodzakelijk als je gemotiveerd bent om bij te leren en je in het bezit bent van een professionele bachelor of master in de logopedie. Je krijgt administratieve ondersteuning en kan gebruik maken van de reeds aanwezige materialen in de kabinetten.

  • Michael Page - Systems Analyst (Interim Management Contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Progress your career as a Systems Analyst (Interim Management) within an international recognised structure that will employ you for the next 2-3 years. Willingness to travel abroad (20%) in London, Antwerp or Gent. Flexible work is definitely approved Client Details Our client is an international corporation which did grow through several mergers and acquisitions. Description As a Systems Analyst, your tasks are the following: Work with local users in order to get information on the use of applications Steer application vendors during on-site installation and application migration projects Determine architecture of applications used at the local site Steer local go-live troubleshooting of application configuration ... Profile The required key qualifications for the Systems Analysts are the following: Bachelor degree in Computer Science Expertise troubleshooting application issues Min. 6 years of experience Fluent in English, Dutch is an asset ... Job Offer This opportunity as Systems Analyst offers you an attractive package, a relevant experience in a challenging international and enthusiastic company. As explained above, flexible work is definitely approved.

  • RESERVE schoonmaak regio Aalter 2018 (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Aalter zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van AWAH BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AWAH BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AWAH BVBA. Laat een reactie achter voor AWAH BVBA. AWAH BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AWAH BVBA. Leave a respond for AWAH BVBA. AWAH BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AWAH BVBA op de google maps. Adres en contacten AWAH BVBA
Location of AWAH BVBA on the google maps. Address and contacts of AWAH BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AWAH BVBA AWAH BVBA: Delhaye François | P & V Parts NV | Laure canguilhem | Orion Communications network bvba | Ziegler Dornach

Other related companies as AWAH BVBA: Delhaye François | P & V Parts NV | Laure canguilhem | Orion Communications network bvba | Ziegler Dornach

AWAH BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Heist-op-den-Berg (Booischot), België. De volledige naam van het bedrijf is AWAH BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07100708007. Het bedrijf AWAH BVBA bevindt zich op het adres: della Faillestraat 1,2221. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 800,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 270,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AWAH BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AWAH BVBA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AWAH BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AWAH BVBA, openstaande posities, locatie van AWAH BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AWAH BVBA is a company, that was registered 2017 in Heist-op-den-Berg (Booischot) region, Belgium. Full name of company is AWAH BVBA, company assigned to the tax number BE07100708007. The company AWAH BVBA is located at the address: della Faillestraat 1,2221. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 800,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 270,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AWAH BVBA were not found.
The main activity of AWAH BVBA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AWAH BVBA is not available. You also can look at reviews of AWAH BVBA, open positions, location of AWAH BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AWAH BVBA, Heist-op-den-Berg (Booischot): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AWAH BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AWAH BVBA, Heist-op-den-Berg (Booischot): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AWAH BVBA, employees, financial statistics.