P & V Parts NV

Contactgegevens P & V Parts NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P & V Parts NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

P & V Parts NV

Regio (region): Poperinge, België

Adres (address): Europalaan 27,8970, België

Telefoon (phone): 057 33 45 10; 057 33 45 11 057 33 45 10; 057 33 45 11

Fax (fax): 057 33 50 17 057 33 50 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P & V Parts NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P & V Parts NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P & V Parts NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P & V Parts NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P & V Parts NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P & V Parts NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P & V Parts NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P & V Parts NV
Products information P & V Parts NV

BTW identificatienummer (tax): BE07079833984
Ondernemingsnummer: 8583587646
Hoofdstad (capital): 898,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 714,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in P & V Parts NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P & V Parts NV
(Get full report from official database of BE for P & V Parts NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor P & V Parts NV
Addition kinds of activities for P & V Parts NV

2299. Textielgoederen, nec | Textile goods, nec
279600. Platemaking diensten | Platemaking services
369903. Elektronische trainingsapparatuur | Electronic training devices
35429908. headers | Headers
38260103. Infrarood analytische instrumenten | Infrared analytical instruments
50490106. Wetenschappelijke instrumenten | Scientific instruments
87480300. Communicatieadvies | Communications consulting

Werken bij P & V Parts NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P & V Parts NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P & V Parts NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P & V Parts NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Teeltverantwoordelijke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot jouw taken behoren: - Bestellingen klaarmaken - Sproeien van planten - Scouting van planten (herkennen van ziektes en insecten) - Inpotten - Machines helpen klaarzetten - Snoeien

  • Onderhoudselektricien (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Doelstelling van de functie : Verzekert de preventieve en curatieve maintenance operaties op de site in Desselgem op het gebied van de electrotechnieken om de continuiteit te vrijwaren. Aanbrengen van verbeteringen aan de bestaande installaties. Voor alle activiteiten die buiten de hierboven vermelde functieomschrijving vallen richt de elektriciën zich tot de maintenance verantwoordelijke. De maintenance verantwoordelijke dient ook op de hoogte gehouden te worden over de realisatie van zijn werk en de mogelijke problemen of moeilijkheden. De firma is een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productiefamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. De firma is een belgische fabrikant en reeds sinds 1968 in België aanwezig.

  • Voltijds medewerker onderhoud dagdienst!! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote, bloeiende en groeiende, horecazaak in Aarschot, zijn we vanuit Actief Aarschot op zoek naar een voltijds medewerker. Jij zal 's morgens instaan voor het poetsen van de brasserie, de feestzaal, de keuken, de toiletten... afhankelijk van jouw takenpakket... Aansluitend zal jij mee in de keuken aan de afwas werken...

  • Productie operator M/V (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf gespecialiseerd in productie van plastic afsluitingen en doppen van allerlei soort te Hoboken zoekt gemotiveerde, dynamisch productie operator / medewerker. Als productie operator / medewerker zal je voornamelijk instaan voor controle op de werking van de machines en de toevoer van de grondstoffen, dozen klaarzetten voor verpakking, paletten klaarzetten voor het laden, kwaliteitscontrole….

  • HUISHOUDHULP (M/V) ICHTEGEM (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Galmaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Coördinator scheepssloop (dag) - Regio Gent (h/f) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Gent zijn we op zoek naar een coördinator scheepssloop. - Je bent verantwoordelijk voor het slopen van schepen. - Je kent en volgt dit proces stap voor stap. Daartoe begeleid je verschillende teams van onderaannemers. - Je werkt de planning van a tot z uit zodat elk schip op een veilige manier en volgens de geldende wetgevingen kan gerecycleerd worden. - Je controleert de kwaliteit van de gerecycleerde materialen, leidt de recuperatie van te herbruiken scheepsonderdelen in goeie banen, en zorgt voor de correcte afvoer van het restafval. - Je hebt ook de leiding over onze interne brandweerploeg.

  • Jobstudent zaalmedewerker (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Studentenjob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

  • Chauffeur V/M Regionaal Afzetcontainers CE (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DOOLAEGHE

    Type: Vaste Job

    Regionaal afzetcontainers metalen wisselen (soms met aanhangwagen)

  • Hoofdverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Antwerpen is op zoek naar een gedreven hoofdverpleegkundige met ervaring in de thuisverpleging. Tevens heeft u kennis van marketing en bent u commercieel aangelegd.

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (Cisco) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a global leader in the financial market with a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network.     Role   The ideal Network Security Engineer will be responsible for: Manage part of the network infrastructure which include IPS (Cisco) Configure the IPS and respond to security incidents Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field.   Profile   The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Good Knowledge of Cisco is mandatory.   Location   The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport.     Offer  Contract: Freelance Daily rate: EUR competitive Starting date: ASAP

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

Zoek naar antwoorden van P & V Parts NV in sociale netwerken
Look for responds of P & V Parts NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor P & V Parts NV. Laat een reactie achter voor P & V Parts NV. P & V Parts NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P & V Parts NV. Leave a respond for P & V Parts NV. P & V Parts NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P & V Parts NV op de google maps. Adres en contacten P & V Parts NV
Location of P & V Parts NV on the google maps. Address and contacts of P & V Parts NV

Andere gerelateerde bedrijven als come P & V Parts NV P & V Parts NV: Bam® technics | A. VAN LAECKE J | Sports Challenge Europe BVBA | VENTOMATIC VENTILATOREN BVBA | Sibelco - S.C.R.

Other related companies as P & V Parts NV: Bam® technics | A. VAN LAECKE J | Sports Challenge Europe BVBA | VENTOMATIC VENTILATOREN BVBA | Sibelco - S.C.R.

P & V Parts NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Poperinge, België. De volledige naam van het bedrijf is P & V Parts NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07079833984. Het bedrijf P & V Parts NV bevindt zich op het adres: Europalaan 27,8970. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 898,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 714,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in P & V Parts NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P & V Parts NV is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P & V Parts NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P & V Parts NV, openstaande posities, locatie van P & V Parts NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

P & V Parts NV is a company, that was registered 2017 in Poperinge region, Belgium. Full name of company is P & V Parts NV, company assigned to the tax number BE07079833984. The company P & V Parts NV is located at the address: Europalaan 27,8970. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 898,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 714,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in P & V Parts NV were not found.
The main activity of P & V Parts NV is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of P & V Parts NV is not available. You also can look at reviews of P & V Parts NV, open positions, location of P & V Parts NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over P & V Parts NV, Poperinge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P & V Parts NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P & V Parts NV, Poperinge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P & V Parts NV, employees, financial statistics.