EXCLUSIVE HOME CONSULTING

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • EXCLUSIVE HOME CONSULTING
Private companiesApparel and Accessory Stores • EXCLUSIVE HOME CONSULTING

Contactgegevens EXCLUSIVE HOME CONSULTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXCLUSIVE HOME CONSULTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXCLUSIVE HOME CONSULTING

Regio (region): Brasschaat, België

Adres (address): Hoogboomsteenweg 165,2930, België

Telefoon (phone): 03 666 44 26 03 666 44 26

Fax (fax): 03 666 31 19 03 666 31 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXCLUSIVE HOME CONSULTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXCLUSIVE HOME CONSULTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXCLUSIVE HOME CONSULTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXCLUSIVE HOME CONSULTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXCLUSIVE HOME CONSULTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXCLUSIVE HOME CONSULTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXCLUSIVE HOME CONSULTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXCLUSIVE HOME CONSULTING
Products information EXCLUSIVE HOME CONSULTING

BTW identificatienummer (tax): BE02994842529
Ondernemingsnummer: 1913513183
Hoofdstad (capital): 223,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 296,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in EXCLUSIVE HOME CONSULTING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXCLUSIVE HOME CONSULTING
(Get full report from official database of BE for EXCLUSIVE HOME CONSULTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXCLUSIVE HOME CONSULTING
Addition kinds of activities for EXCLUSIVE HOME CONSULTING

513705. Kinderartikelen | Children's goods
801100. Kantoren en klinieken van medische artsen | Offices and clinics of medical doctors
17420101. gipsplaten | Drywall
22530401. Jurken, handbrei | Dresses, hand knit
25190303. Radio kasten, plastic | Radio cabinets, plastic
32550302. Brandblokken, bakstenen, tegels of speciale vormen | Fire clay blocks, bricks, tile, or special shapes
38420301. Cosmetische restauraties | Cosmetic restorations
50239900. Huisinrichting, Nood | Homefurnishings, nec
51310115. Rayon stoffen | Rayon fabrics
61119902. Export / import bank | Export/import bank

Werken bij EXCLUSIVE HOME CONSULTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXCLUSIVE HOME CONSULTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXCLUSIVE HOME CONSULTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXCLUSIVE HOME CONSULTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende boekhouding | Regio Tonger (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps zoekt een administratief bediende boekhouding - debiteurenbeheer voor een groeiend bedrijf actief in regio Tongeren. Voor een van onze klanten zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste administratief bediende boekhouding in Regio Tongeren . Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van de leveranciersfacturen; Je volgt het goedkeuringsproces nauw op; Je bereid de betalingen voor in Isabel; Je staat in voor het boeken van banken; Je maant klanten telefonisch en schriftelijk aan; Je legt betalingsregelingen vast; Je staat in voor de afhandeling van de klachtenprocedures; Het opvolgen van dossiers doorgegeven aan het incassobureau; Je staat onder begeleiding in voor een boekhouding van A-Z van één van de dochtermaatschappijen; Aanvullende taken binnen administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • monteur/polierder m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    kennis lassen cnc instellen mechanische vormingstechnieken automechanica is een pluspunt (indien achtergrond metaal basis kennis is dit ook voldoende) u kan fysiek werk aan u hebt ervaring in polieren frezen boren u kan zelfstandig en ordelijk werken u hebt inzicht naar oplossingen ..

  • Industrieel reiniger te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Lokeren zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger.  Takenpakket: Intern reinigen van tankwagens, bulkwagen, containerwagens… Rijden met een heftruck, depot van containers… Opvolging van de werkzaamheden bij de cleaningsactiviteiten (o.a. aanvullen van reinigingsmiddelen…) Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in tankreiniging.

  • voorbereider (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voorbereider carrosserie Schuren, ontvetten en afplakken

  • Administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar een administratief assistente voor op de aankoopafdeling, dit voor een tijdelijke opdracht tot minstens eind december. (dit kan ook langer zijn) TAAKOMSCHRIJVING: - Inputten van gegevens

  • Monteur glasvezel (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als monteur glasvezel regio Hasselt zoeken we kandidaten met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je voert diverse montagewerken glasvezel uit (onder andere gevelbekabeling); een opleiding voor deze functie zal intern voorzien worden binnen het bedrijf.

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de brug tussen de verkopers en kopers van vastgoed. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten Je bezoekt eigenaars die hun vastgoed willen verkopen. Op basis van je marktkennis voer je een schatting uit en licht je de werking van ons kantoor toe. Je begeleidt kopers bij het zoeken naar een nieuwe woonst. Na een doorgedreven interview van de potentiële kopers, stel je hen de panden uit onze portefeuille voor die hun verwachtingen beantwoorden.  

  • Sales & Marketing Assistant | Wilrijk (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een zeer snel groeiende KMO van meer dan 40 medewerkers die recent verhuisd is naar een gloednieuw modern kantoorgebouw in Wilrijk. Voor hen gaan we op zoek naar een nieuwe Marketing collega. Onderhouden verschillende websites (B2B en B2C): teksten aanpassen, foto's, banners aanpassen, nieuws updaten,... Opvolgen / onderhoud webshop Dagelijks / wekelijks onderhoud Social Media: Instagram & Facebook voor verschillende merken Opmaak persberichten Opmaak contract en contact met bloggers / Instagrammers Deelname aan de Persdagen Opmaak brochures en folders Uitwerken marketing acties / mailing acties Maandelijkse externe nieuwsbrief Planning, budgetering en uitwerken Marketing strategie Bijhouden marketinguitgaven Maandelijkse analyse salescijfers Presentatie kwartaalcijfers

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • busbegeleiding - wervingsreserve (+18j) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BUSO HAVERLO

    Type: Werfreserve

    · Je helpt leerlingen bij het in- en uitstappen. · Je bent verantwoordelijk voor het invullen van de aanwezigheidslijst van de leerlingen die gebruik maken van de schoolbus. · Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van de busreis. · Je staat in voor de orde en netheid in de schoolbus. · Je bent aanwezig op de schoolbus voor de eerste leerling opstapt.

  • Trainee Recruiter (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Leercontract

    For our offices situated in Brussels, Zaventem, Groot-Bijgaarden, Ghent and Antwerp we are looking for a Trainee Recruiter to support the team and its business. Our growing companies are constantly on the lookout for the newest talents, so this internship can be a great stepping stone for your future career! You will report directly to the Manager and be integrated in a team of consultants. However, this opportunity needs to be linked to a current education/school to benefit the reward of credits at the end of the traineeship. As a Trainee Recruiter you will join a dynamic team and will be formed and trained in an interesting and exciting fashion. Main tasks of a Trainee Recruiter: Interview candidates and take care of a thorough administration of the files Search for new candidates on the various job sites and screen CVs that come in response to our vacancies online Contact registered candidates by telephone for a follow-up of their professional situation Guide and coach your candidates during their search and you advise your colleagues on the matching of candidates with vacancies Take references for candidates from former employers Possibility to join your consultants in customer visits to observe

Zoek naar antwoorden van EXCLUSIVE HOME CONSULTING in sociale netwerken
Look for responds of EXCLUSIVE HOME CONSULTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXCLUSIVE HOME CONSULTING. Laat een reactie achter voor EXCLUSIVE HOME CONSULTING. EXCLUSIVE HOME CONSULTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXCLUSIVE HOME CONSULTING. Leave a respond for EXCLUSIVE HOME CONSULTING. EXCLUSIVE HOME CONSULTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXCLUSIVE HOME CONSULTING op de google maps. Adres en contacten EXCLUSIVE HOME CONSULTING
Location of EXCLUSIVE HOME CONSULTING on the google maps. Address and contacts of EXCLUSIVE HOME CONSULTING

Andere gerelateerde bedrijven als come EXCLUSIVE HOME CONSULTING EXCLUSIVE HOME CONSULTING: ALUTRADE NV | Kova Outils SA | Great Lenghts BVBA | V I P Decoration | DE ROECK, MICHAEL

Other related companies as EXCLUSIVE HOME CONSULTING: ALUTRADE NV | Kova Outils SA | Great Lenghts BVBA | V I P Decoration | DE ROECK, MICHAEL

EXCLUSIVE HOME CONSULTING is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Brasschaat, België. De volledige naam van het bedrijf is EXCLUSIVE HOME CONSULTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02994842529. Het bedrijf EXCLUSIVE HOME CONSULTING bevindt zich op het adres: Hoogboomsteenweg 165,2930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 223,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 296,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in EXCLUSIVE HOME CONSULTING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EXCLUSIVE HOME CONSULTING is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXCLUSIVE HOME CONSULTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXCLUSIVE HOME CONSULTING, openstaande posities, locatie van EXCLUSIVE HOME CONSULTING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EXCLUSIVE HOME CONSULTING is a company, that was registered 2010 in Brasschaat region, Belgium. Full name of company is EXCLUSIVE HOME CONSULTING, company assigned to the tax number BE02994842529. The company EXCLUSIVE HOME CONSULTING is located at the address: Hoogboomsteenweg 165,2930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 223,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 296,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in EXCLUSIVE HOME CONSULTING were not found.
The main activity of EXCLUSIVE HOME CONSULTING is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EXCLUSIVE HOME CONSULTING is not available. You also can look at reviews of EXCLUSIVE HOME CONSULTING, open positions, location of EXCLUSIVE HOME CONSULTING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXCLUSIVE HOME CONSULTING, Brasschaat: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXCLUSIVE HOME CONSULTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXCLUSIVE HOME CONSULTING, Brasschaat: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXCLUSIVE HOME CONSULTING, employees, financial statistics.