AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL
Private companiesAmusement and Recreation Services • AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL

Contactgegevens AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL

Regio (region): BERGUES, België

Adres (address): R DES CAPUCINS 1,59380, België

Telefoon (phone): +33 328 68 20 20 +33 328 68 20 20

Fax (fax): +33 328 68 61 80 +33 328 68 61 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL
Products information AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL

BTW identificatienummer (tax): BE01825622558
Ondernemingsnummer: 4548858642
Hoofdstad (capital): 685,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 336,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL
(Get full report from official database of BE for AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL
Addition kinds of activities for AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL

346901. Huishoudelijke kook- en keukengerei, metaal | Household cooking and kitchen utensils, metal
738999. Zakelijke dienstverlening, nec, nec | Business services, nec, nec
804902. Fysiotherapeut | Physical therapist
26729901. Boekpapier, bekleed: gemaakt van aangekochte materialen | Book paper, coated: made from purchased materials
31440000. Damesschoenen, behalve atletisch | Women's footwear, except athletic
79991205. Zadelharenverhuur | Saddlehorse rental

Werken bij AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analyst - Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een brede kennis van accounting en zin in een nieuwe challenge binnen finance? Wil jij de uitdaging aangaan om de ondersteunende hand te worden van een dynamisch team? Dan heeft Accountemps de ideale job voor jou! De klant is actief binnen de automobiel sector en is gelegen in Machelen. We zoeken een Financial Analyst die: Zich ontfermt over de analyse van fluctuaties, budgetten en voorspelling kan doen; Budgetten kan opstellen en die verder opvolgt; HR ondersteuning kan bieden; Die contact onderhoudt met de buitenlandse headquarter; Die zich stort op de algemene boekhouding om zo kennis op te doen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Slachter (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf betreft een stabiel familiebedrijf, dat op zoek is naar ervaren mensen om hun team te vervoegen. Je werkt in een vaste vroege ploeg en start op tussen 4u en 6u 's morgens. Bedrijfsprofiel: Voor een vleesverwerkend bedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een ervaren slachter.  

  • Industrieel Electricien (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Brussel zijn wij op zoek naar een gedreven Industrieel Electricien. Je taken : - Algemene elektriciteitswerken - Plaatsen en aansluiten van verdeelborden en industiële componenten, verlichting, enz. - Opsporen en herstellen van defecten of fouten in elektr. installaties - Beheer van laag –en hoogspanningsnetten - Kunnen werken met hoogspanningscomponenten

  • Administratief Medewerker (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gevestigd in Kallo zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Deze staat in voor de administratieve verwerking van alle laad- en losopdrachten. Takenpakket: Je bent samen met je collega's aanspreekpunt voor de chauffeurs en bezorgt hen de nodige informatie en documenten Communiceren van alle externe operationele activiteiten aan het departement facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van een aantal cijfergegevens en stuurt deze rapporten door naar de klant en je rechtstreekse chef. Administratieve taken zoals: klassement, voorbereiding facturatie, bestellen van transporten, etc.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Loppem (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Student Magazijnmedewerker M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een leuke studentenjob voor volgende week? Schrikt fysieke arbeid jou niet af? Neem dan snel contact met ons op. Voor een firma gelegen in Drogenbos zijn we op zoek naar een student magazijnier (m/v)

  • begeleider eklas voor kleuters (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Jobstudent winkels (m/v) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Verkoopmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 4711 BRUGES

    Type: Studentenjob

    4711 is dé oudste Eau de Cologne ter wereld en opende haar eerste bijhuis in Brugge. Heb jij interesse in geuren, aromatherapy en hou je ook wel van wat geschiedenis, dan zal ons aanbod je interesseren. Voor 2 zaterdagen per maand kijken wij uit naar een enthousiaste persoon die graag omgaat met mensen - multiculturele mensen, dus je kan vlot verschillende talen spreken. Op zaterdag is de 4711 shop jouw verantwoordelijkheid dus we rekenen erop dat je vooral stipt en assertief bent, hands-on (met afwachten verkoop je immers niets), flexibel en vooral achter het merk 4711 staat. Ken je 4711 nog niet check dan zeker 4711.com of kom de geuren ontdekken in onze shop, gelegen op de Markt van Brugge (onder het Belfort en naast het Dali Museum). Dienstverband: Tijdelijk (November - December - Januari)

  • LEERCONTRACT KAPSTER (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

    Type: Leercontract

    De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

  • keukenmedewerker (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken met de chef, je doet vooral voorbereidend werk

Zoek naar antwoorden van AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL in sociale netwerken
Look for responds of AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL. Laat een reactie achter voor AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL. AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL. Leave a respond for AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL. AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL op de google maps. Adres en contacten AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL
Location of AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL on the google maps. Address and contacts of AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL

Andere gerelateerde bedrijven als come AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL: Lancaster CVOHA | PASPARTOU ASBL | SOBEXAF SPRL | Bastin-Marchal | Achten Autoverhuur

Other related companies as AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL: Lancaster CVOHA | PASPARTOU ASBL | SOBEXAF SPRL | Bastin-Marchal | Achten Autoverhuur

AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio BERGUES, België. De volledige naam van het bedrijf is AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01825622558. Het bedrijf AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL bevindt zich op het adres: R DES CAPUCINS 1,59380. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 685,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 336,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL, openstaande posities, locatie van AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL is a company, that was registered 1992 in BERGUES region, Belgium. Full name of company is AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL, company assigned to the tax number BE01825622558. The company AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL is located at the address: R DES CAPUCINS 1,59380. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 685,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 336,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL were not found.
The main activity of AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL is not available. You also can look at reviews of AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL, open positions, location of AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL, BERGUES: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL, BERGUES: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGENCE DES HAUTS DE FRANCE SARL, employees, financial statistics.