PASPARTOU ASBL

Contactgegevens PASPARTOU ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PASPARTOU ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PASPARTOU ASBL

Regio (region): Brussel (Sint-Gillis), België

Adres (address): Spanjestraat 48,1060, België

Telefoon (phone): 02 537 78 62 02 537 78 62

Fax (fax): +32 (84) 155-65-50 +32 (84) 155-65-50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PASPARTOU ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PASPARTOU ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PASPARTOU ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PASPARTOU ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PASPARTOU ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PASPARTOU ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PASPARTOU ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PASPARTOU ASBL
Products information PASPARTOU ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE01808868408
Ondernemingsnummer: 2927001953
Hoofdstad (capital): 301,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 692,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in PASPARTOU ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PASPARTOU ASBL
(Get full report from official database of BE for PASPARTOU ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PASPARTOU ASBL
Addition kinds of activities for PASPARTOU ASBL

344802. Geprefabriceerde metalen componenten | Prefabricated metal components
20240104. Ijsmelk, verpakt: gegoten, op stokjes, enz. | Ice milk, packaged: molded, on sticks, etc.
32649908. Buizen, porselein | Tubes, porcelain
34239904. Carpenters 'handgereedschap, behalve zagen: niveaus, beitels, enz. | Carpenters' hand tools, except saws: levels, chisels, etc.
34439907. Kapjes, industrieel: Metalen plaat | Hoods, industrial: metal plate
34960113. Geweven draad producten, niet inbegrepen | Woven wire products, nec
35310606. Draglines, aangedreven | Draglines, powered
35680101. Lagers, vlakte | Bearings, plain
50820403. Baggers en sleeplijnen, behalve schepen | Dredges and draglines, except ships
95319901. Building standards agency, government | Building standards agency, government

Werken bij PASPARTOU ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PASPARTOU ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PASPARTOU ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PASPARTOU ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tester / Foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp zijn wij opzoek naar testers/foutzoekers Samen met een team van collega's sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties Je kan goed samenwerken met de testassistenten en testingenieurs Je stelt zelfstandig testrapporten op met de nodige zorg

  • Tijdelijk boekhoudkundig medewerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Wetteren zoekt VIO een medewerker boekhouding. Het gaat om een tijdelijke functie binnen een internationale organisatie. Je ziet er op toe dat alle boekhoudtransacties goed verricht zijn Je verzorgt de boekhouding voor de payroll  Je verricht de maandelijkse boekingen  Je ondersteunt bij de maandelijkse repportering  Je volgt facturen op van de maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, taksaangifte, enz.  Je boekt en controleert bij de maandafsluiting de facturen voor de verschillende Belgische vestigingen; Je werkt mee aan de intercompany-afstemmingen; Je werkt samen de controllers, externe auditors, diverse afdelingen, enz. Kan deze functie jou aanspreken? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  Je mag spoedig een seintje terug verwachten! 

  • Tijdelijk administratief assistent 15/11 tot einde jaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Samen met 3 andere collega's sta je in voor de tranportplanning van het bedrijf - Je maakt afspraken met de klant omtrent leveringen - Je ondersteunt administratief waar nodig Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf regio Waregem is VIO op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht van 15/11 tot eind 2018.

  • Automecanicien M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Eeklo zijn we op zoek naar een ervaren automecanicien. Het takenpakket bestaat uit het zelfstandig monteren, controleren en afstellen. Minimum vereiste is een opleiding als automecanicien, carossier of gelijkgesteld door ervaring. Een interne opleiding in het bedrijf wordt voorzien.

  • Onderhoudstechnieker / mechanieker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een opleiding mechanica gevolgd en hebt een goeie technische kennis? Je zoekt een job als mechanieker in de regio van Gullegem? Dan hebben wij de job voor jou! We zijn op zoek naar een mecanicien voor het ombouwen en aanpassen van machines. Daarnaast sta je in voor het herstellen en onderhouden van het machinepark.

  • Operator metaal - 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gedreven operator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de metaalsector, in 3 ploegen te Lichtervelde? Voor een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde, zijn we op zoek naar een operator voor het bedienen van de zaagmachine. Je staat er tevens in voor de inpak van de profielen. De firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van hun klanten. De aluminiumprofielen worden onder andere gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design...

  • Aluminium Lasser (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als aluminium lasser? Heb je ervaring en ben je beschikbaar in de regio van Meeuwen? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Voor een metaalverwerkend bedrijf te Meeuwen zijn wij op zoek naar aluminium lasser voor het maken van silo's. Je komt terecht op de RVS en Inox afdeling waarbij je aan de hand van een plan je stukken dient samen te stellen en te lassen. Je werkt hierbij uitsluitend met aluminium onderdelen.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Kruishoutem) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen Voor deze klanten schoonmaken en strijken verschillende gezinnen van 8u, 12u en 15u wekelijks uurrooster in samenspraak naar uw keuze.

  • Keukenhulp I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • TRAINING ASSISTANT KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: De opleidingsnoden van de contact center medewerkers in kaart brengen; Het analyseren van de trainingsnoden en vervolgens trainingen op basis daarvan ontwerpen en optimaliseren; Al het ondersteunende trainingmateriaal up-to-date houden en mee samenstellen; Nieuwe productkennis doorspelen aan de medewerkers zodat zij op de hoogte zijn; Data verzamelen en de trainingen achteraf ook administratief opvolgen; Meewerken aan procesverbeteringen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale marktspeler in zijn segment. Om hun groei verder te verzekeren zoeken wij voor hen een TRAINING ASSISTANT die verantwoordelijk is voor de trainingen en opleidingen voor de contact center medewerkers.

  • CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een Consultant. Je interpreteert en analyseert verschillende pensioenplannen waaronder collectieve groeps- en hospitalisatieplannen en persoonsgebonden risico\\\'s. Als consultant adviseer je vrije beroepers, boekhouders, accountants , zelfstandige bedrijfsleiders en hun ondernemingen. Je krijgt de kans om een opleiding ervaring op te doen op de backoffice afdeling bij verzekeringsmaatschappijen tak leven of op pensioenafdelingen van KMO\\\'s of multinationals. De bedrijven liggen steeds in de omgeving van een station en zijn goed te bereiken via het openbaar vervoer.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

Zoek naar antwoorden van PASPARTOU ASBL in sociale netwerken
Look for responds of PASPARTOU ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PASPARTOU ASBL. Laat een reactie achter voor PASPARTOU ASBL. PASPARTOU ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PASPARTOU ASBL. Leave a respond for PASPARTOU ASBL. PASPARTOU ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PASPARTOU ASBL op de google maps. Adres en contacten PASPARTOU ASBL
Location of PASPARTOU ASBL on the google maps. Address and contacts of PASPARTOU ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come PASPARTOU ASBL PASPARTOU ASBL: Clarysse Electro BVBA | HLS Europrint | Donckers René & Zoon | Dubois tank nv NV | Blancke Vleeswaren BVBA

Other related companies as PASPARTOU ASBL: Clarysse Electro BVBA | HLS Europrint | Donckers René & Zoon | Dubois tank nv NV | Blancke Vleeswaren BVBA

PASPARTOU ASBL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Gillis), België. De volledige naam van het bedrijf is PASPARTOU ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01808868408. Het bedrijf PASPARTOU ASBL bevindt zich op het adres: Spanjestraat 48,1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 301,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 692,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in PASPARTOU ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PASPARTOU ASBL is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PASPARTOU ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PASPARTOU ASBL, openstaande posities, locatie van PASPARTOU ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PASPARTOU ASBL is a company, that was registered 1985 in Brussel (Sint-Gillis) region, Belgium. Full name of company is PASPARTOU ASBL, company assigned to the tax number BE01808868408. The company PASPARTOU ASBL is located at the address: Spanjestraat 48,1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 301,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 692,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in PASPARTOU ASBL were not found.
The main activity of PASPARTOU ASBL is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PASPARTOU ASBL is not available. You also can look at reviews of PASPARTOU ASBL, open positions, location of PASPARTOU ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PASPARTOU ASBL, Brussel (Sint-Gillis): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PASPARTOU ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PASPARTOU ASBL, Brussel (Sint-Gillis): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PASPARTOU ASBL, employees, financial statistics.