VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING

Contactgegevens VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING

Regio (region): ANTWERPEN, België

Adres (address): LEOPOLD DE WAELPLAATS 24A,2000, België

Telefoon (phone): 03 260 95 55 03 260 95 55

Fax (fax): 03 260 95 99 03 260 95 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING
Products information VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING

BTW identificatienummer (tax): BE01841278076
Ondernemingsnummer: 2966003417
Hoofdstad (capital): 836,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 804,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING
(Get full report from official database of BE for VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING
Addition kinds of activities for VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING

6517. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
22820207. Saran filamentgaren: gooien, draaien, kronkelen, enz. | Saran filament yarn: throwing, twisting, winding, etc.
24910104. Palen en poolarms, behandeld hout | Poles and pole crossarms, treated wood
30619900. Mechanische rubberen goederen, nec | Mechanical rubber goods, nec
82999904. Bijbel school | Bible school

Werken bij VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk in inox-, aluminium- en staalconstructies zijn wij opzoek naar een projectleider. Jij bent de verantwoordelijke voor projecten vanaf de opmeting tot en met de oplevering. Je stuurt de productie aan en geeft rechtstreeks leiding aan montageploegen.

  • Commercieel bediende NL/FR m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zedelgem en werkzaam in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR. Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Solliciteer via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

  • hout bewerker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een toffe medewerker met een passie voor hout die onze collega’s kan versterken in allerlei soorten verbouwingen en renovatiewerken (klein en groot Functieomschrijving - Bouw van woningen in houtskelet (nieuwbouw en renovatie) - Timmeren van dakconstructies en dak- of woninguitbreidingen. - Afwerking ruwbouw binnen en buiten (plaatsen gyproc, gevelbekleding, houten terrassen,…) - Laden en lossen van materialen

  • Operator vaste nacht Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je zin om aan de slag te gaan voor de meest verrukkelijke chocoladeproducent gelegen in Olen? Heb je voeling met de voedingssector en een passie voor chocolade? Ben je bovendien ook technisch aangelegd? Als (chocolade)Operator zal je verantwoordelijk zijn voor het bedien en afstellen van de machines. Je zal toekijken op de kwaliteit van de productie en bijsturen waar nodig. Op termijn zal je instaan voor het oplossen van kleine storingen.

  • Hulpploegchef productie in 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnen •Dit houdt onder meer volgende taken in: •Opstarten van de lijn •Afregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomen •Ombouw van de lijn bij productwissel •Reinigen van machines tijdens ombouw •Bijplaatsen van grondstoffen met heftruck •Afvoer afvalstroom met de heftruck •Kwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerker

  • Customer Service Specialist (M/V) (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Opglabbeek zijn we op zoek naar een (junior) Customer Service Specialist (M/V): - Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. - Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. - Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. - Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Zwalm 20u (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in de omgeving van Zwalm zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Allround technieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMCE NV

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het bouwen van prototype meetopstellingen je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de installaties en gebouwen je staat in voor het assembleren en monteren van de meetinstrumenten je steekt mee de handen uit de mouwen: je helpt goederen stockeren, je werkt met de heftruck,...

  • PREVENTIE- EN SECURITY ADVISOR (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Zaventem

    Type: Vaste Job

    * Retail sector * Preventieadviseur niveau 1 * Anderlecht Hays Construction & Property is op zoek naar een preventieadviseur en security-adviseur voor een bekende internationale klant in de retailsector. Als preventieadviseur ben je de persoon die instaat voor het verzekeren van het welzijn van je collega's en de klanten. Je zal bestaande en nieuwe risico's identificeren en tot het minimum beperken. Daarnaast sta je ook in voor het vermijden van diefstal en fraude binnen deze retailomgeving. Je zal hierbij de safety en security strategie implementeren en procedures standaardiseren. Je draagt de verantwoordelijkheid over de EHBO-ploeg en op strategisch vlak zal je samen met de verantwoordelijke de budgetten beheren en opvolgen.

  • ZELFSTANDIG TABAKOLOOG (M/V) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: PARAMEDISCH CENTRUM BOEKENBERG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen een multidisciplinaire groepspraktijk met collega psychologe, kinesisten, verpleegkundigen, diabeteseducatoren, diëtiste, podoloog en pedicures Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep Constructief samenwerken met de collega psychologe en/of andere medewerkers van de groepspraktijk Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar, voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, het begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, het toezicht houden op het maken van huistaken, het contact onderhouden met de ouders, enz.

Zoek naar antwoorden van VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING in sociale netwerken
Look for responds of VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING. Laat een reactie achter voor VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING. VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING. Leave a respond for VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING. VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING op de google maps. Adres en contacten VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING
Location of VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING on the google maps. Address and contacts of VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING

Andere gerelateerde bedrijven als come VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING: Icke E BVBA | FACOM/DEGECO | Sign Advice Center | LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA | Eurographics N.V.

Other related companies as VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING: Icke E BVBA | FACOM/DEGECO | Sign Advice Center | LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA | Eurographics N.V.

VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio ANTWERPEN, België. De volledige naam van het bedrijf is VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01841278076. Het bedrijf VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING bevindt zich op het adres: LEOPOLD DE WAELPLAATS 24A,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 836,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 804,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING, openstaande posities, locatie van VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING is a company, that was registered 2001 in ANTWERPEN region, Belgium. Full name of company is VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING, company assigned to the tax number BE01841278076. The company VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING is located at the address: LEOPOLD DE WAELPLAATS 24A,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 836,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 804,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING were not found.
The main activity of VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING is not available. You also can look at reviews of VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING, open positions, location of VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING, ANTWERPEN: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING, ANTWERPEN: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOORUITZICHT PROMOTIE & PROJECTONTWIKKELING, employees, financial statistics.