Rovac Immobiliën BVBA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Rovac Immobiliën BVBA
Private companiesBusiness Services • Rovac Immobiliën BVBA

Contactgegevens Rovac Immobiliën BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rovac Immobiliën BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rovac Immobiliën BVBA

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Baron de Pélichystraat 44,8870, België

Telefoon (phone): 051 31 12 45 051 31 12 45

Fax (fax): 051 31 30 00 051 31 30 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rovac Immobiliën BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rovac Immobiliën BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rovac Immobiliën BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rovac Immobiliën BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rovac Immobiliën BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rovac Immobiliën BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rovac Immobiliën BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rovac Immobiliën BVBA
Products information Rovac Immobiliën BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06439056396
Ondernemingsnummer: 4685363769
Hoofdstad (capital): 308,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 727,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Rovac Immobiliën BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rovac Immobiliën BVBA
(Get full report from official database of BE for Rovac Immobiliën BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rovac Immobiliën BVBA
Addition kinds of activities for Rovac Immobiliën BVBA

738399. Nieuws syndicaten, nec | News syndicates, nec
34699901. Asbakken, gestempeld metaal | Ash trays, stamped metal
36470109. Achterlichten, motorvoertuig | Taillights, motor vehicle
50850202. Verpakking, industrieel | Packing, industrial
76410100. Bekleding werk | Upholstery work
87420501. Bedrijfsdoelstellingen en beleidskonsultant | Corporate objectives and policies consultant

Werken bij Rovac Immobiliën BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rovac Immobiliën BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rovac Immobiliën BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rovac Immobiliën BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/losser in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gezocht: gemotiveerde lader/lossers (m/v) voor een logistiek centrum te Olen, voor een gekend bedrijf met verschillende winkels in interieurszaken. Als lader/losser ga je handmatig containers lossen. Je lost de inhoud van de containers en zet het op de juiste plaats (bv. palletten, rolcontainers). Het is mogelijk dat je gebruikmaakt van elektrisch transpallet, manuele transpallet, rolcontainers, en wikkelmachine. Je zal werken in een twee-ploegensysteem.

  • Productiemedewerker met groene vingers M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -        Zaaien -        Verplanten -        Bladstalen nemen -        Afval opruimen

  • Medewerker metaalhandel (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt de klanten bij het wegen en sorteren van materiaal. Je stelt vast welke materialen de klanten binnenbrengen, neemt ze aan, sorteert ze, weegt ze en geeft klanten een bonnetje mee. Je stockeert de materialen daarna op de juiste plaats. Ondertussen heb je oog voor de orde in het magazijn en doe je diverse andere kleine taken binnen de firma.

  • Ingenieur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als project engineer sta je in voor de opvolging van bepaalde projecten. Doe je aanpassingen in PLC gestuurde machines en ga je op zoek naar storingen en werk je vervolgens oplossingen uit.

  • Magazijnier (WEBBEKOM)

    Regio: WEBBEKOM

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Diest zoeken wij medewerkers op de verzending Taken: - Het gemaakte glas vastzetten op de karren en klaarmaken voor verzending - Deze karren moeten dan ook verplaatst worden met de heftruck - Werken met een scanner en een laadlijst de nodig materialen bij elkaar halen

  • Lijnverantwoordelijke parket (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als lijnverantwoordelijke voer je het volgende takenpakket uit: Je bent verantwoordelijk voor de spraylijn. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Afhandelen van de orders en opvolgen van de planning. Je kunt leiding geven en hebt inzicht.

  • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp Peer (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Teamleader Mc Donald's (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdagende job met veel variatie en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze vestiging in Merksem zijn wij op zoek naar een gedreven teamspeler die niet afschrikt om de handen uit de mouwen te steken. Je weet van aanpakken, hebt een hands on mentaliteit en na een inloopperiode stuur je jouw collega’s aan. Service, netheid en stiptheid draag je hoog in het vaandel. Tevens neem je ook andere taken op jou: Stockaanvulling, controle van de voorraad, klanten bediening , onderhoud, calibratie.

  • Werfopvolger (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: KEMPISCH TEHUIS

    Type: Vaste Job

    · Coördineren en opvolgen van bouw- en renovatieprojecten; · Opvolgen technische klachten tussen voorlopige en definitieve oplevering; · Samenwerken met de architect, aannemer en veiligheidscoördinator; · Opvolgen van de werfadministratie, met ondersteuning van secretariaatsmedewerkers; · Maken van prijsvragen voor grote bestellingen; · Geven van technische toelichting aan eigen arbeiders bij bouwfysische problemen; · Bijdragen tot het optimaal gegevensbeheer binnen de dienst, ondersteunend aan het diensthoofd; · Inventariseren van het patrimonium via conditiemeting en assisteren bij de renovatieplanning. · Ondersteunen van het diensthoofd met algemene taken binnen de dienst en vervangen indien nodig; · Rapporteren aan het diensthoofd.

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers (groot Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoper die gebeten is door al wat met interieur te maken heeft en in het bijzonder keukendesign. Hierbij ligt de focus op hetbenaderen van de klant en hun behoeftes in kaart brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. Deze vacature is met optie vast. Offertes opmaken Interieurbouw Adviseren klanten Particulieren Aanspreken klanten

  • Keukenmedewerker Brussel (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij een gedreven keukenmedewerker? Ben je flexibel en werk je graag met voeding? Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag van 11:00-15:00 Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die voornamelijk tewerkgesteld zullen worden in het Brusselse. Je taken bestaan vooral uit het smeren van broodjes. Rijbewijs en auto is geen verplichting maar wel een voordeel.

Zoek naar antwoorden van Rovac Immobiliën BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Rovac Immobiliën BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rovac Immobiliën BVBA. Laat een reactie achter voor Rovac Immobiliën BVBA. Rovac Immobiliën BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rovac Immobiliën BVBA. Leave a respond for Rovac Immobiliën BVBA. Rovac Immobiliën BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rovac Immobiliën BVBA op de google maps. Adres en contacten Rovac Immobiliën BVBA
Location of Rovac Immobiliën BVBA on the google maps. Address and contacts of Rovac Immobiliën BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Rovac Immobiliën BVBA Rovac Immobiliën BVBA: Flanders Business-2-Business NV | Lemaitre S | Maertens BVBA | DHK Aluminium/Plastics S.A. | Alvin Hellemans

Other related companies as Rovac Immobiliën BVBA: Flanders Business-2-Business NV | Lemaitre S | Maertens BVBA | DHK Aluminium/Plastics S.A. | Alvin Hellemans

Rovac Immobiliën BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Rovac Immobiliën BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06439056396. Het bedrijf Rovac Immobiliën BVBA bevindt zich op het adres: Baron de Pélichystraat 44,8870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 308,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 727,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Rovac Immobiliën BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rovac Immobiliën BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rovac Immobiliën BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rovac Immobiliën BVBA, openstaande posities, locatie van Rovac Immobiliën BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rovac Immobiliën BVBA is a company, that was registered 1996 in Izegem region, Belgium. Full name of company is Rovac Immobiliën BVBA, company assigned to the tax number BE06439056396. The company Rovac Immobiliën BVBA is located at the address: Baron de Pélichystraat 44,8870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 308,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 727,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Rovac Immobiliën BVBA were not found.
The main activity of Rovac Immobiliën BVBA is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Rovac Immobiliën BVBA is not available. You also can look at reviews of Rovac Immobiliën BVBA, open positions, location of Rovac Immobiliën BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rovac Immobiliën BVBA, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rovac Immobiliën BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rovac Immobiliën BVBA, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rovac Immobiliën BVBA, employees, financial statistics.