LYSAIR NV

Contactgegevens LYSAIR NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LYSAIR NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LYSAIR NV

Regio (region): Wielsbeke (Sint-Baafs-Vijve), België

Adres (address): Vlasstraat 13,8710, België

Telefoon (phone): 056 60 58 84 056 60 58 84

Fax (fax): 056 60 53 98; 056 62 78 58 056 60 53 98; 056 62 78 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LYSAIR NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LYSAIR NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LYSAIR NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LYSAIR NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LYSAIR NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LYSAIR NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LYSAIR NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LYSAIR NV
Products information LYSAIR NV

BTW identificatienummer (tax): BE03863311767
Ondernemingsnummer: 1738281250
Hoofdstad (capital): 683,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 246,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in LYSAIR NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LYSAIR NV
(Get full report from official database of BE for LYSAIR NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LYSAIR NV
Addition kinds of activities for LYSAIR NV

353104. Bitumineuze, cement en beton gerelateerde producten en uitrusting. | Bituminous, cement and concrete related products and equip.
20539908. Rolls, zoet: bevroren | Rolls, sweet: frozen
20870206. Vruchten, verpletterd: voor fonteingebruik | Fruits, crushed: for fountain use
20990602. Suikerpoeder, uit gekochte ingrediënten | Sugar powdered, from purchased ingredients
27590100. Financiële noot en certificaat drukwerk en gravure | Financial note and certificate printing and engraving
36710100. Kathodestraalbuizen, inclusief herbouwd | Cathode ray tubes, including rebuilt
80930302. Geboortecontrole kliniek | Birth control clinic
82210100. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities

Werken bij LYSAIR NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LYSAIR NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LYSAIR NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LYSAIR NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecaniekers gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie ben je verantwoordelijk om verschillende bedrijven operationeel te houden. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit, detecteert storingen en lost deze op aan de hand van herstellingen, vervangingen,… op locatie in heel Oost-Vlaanderen.

  • Magazijnier vaste nacht (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiebedrijf gelegen in de Prijkels in Nazareth zijn wij op zoek naar een magazijnier/lader-losser voor de vaste nacht van 17:00 - 01-00. Je staat in voor het laden en lossen van diverse goederen die toekomen in het distributiecentrum. Vervolgens moeten de goederen klaargezet worden op de juiste plaatsen in het magazijn volgens de juiste zones voor levering. Je kijkt tevens ook na als de goederen niet beschadigd of te weinig geleverd zijn. Vervolgens maak je de goederen klaar voor verzending en laadt deze in de juiste vrachtwagens. Je werkt voornamelijk met een elektrische transpalet en af en toe met de heftruck.

  • Schrijnwerker (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schrijnwerker Je takenpakket bestaat uit: - Schrijnwerken en afwerken van ramen, deuren, trappen, interieur, scheidingswanden en verlaagde plafonds - Je werkt met aluminium, pvc en hout - Je staat in voor de voorbereiding ter productie van diverse betonelementen - Werken met houtbewerkingsmachines

  • Magazijnmedewerker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Olen zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • Operator assemblage (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zaventem zijn wij op zoek naar een operator voor de assemblage. Je functie omvat onderstaande activiteiten; - Verzamel al het materiaal en alle apparatuur die nodig zijn om het proces te beginnen - Opbouwen van componenten en subassemblages tot halffabrikaten en eindproducten in verschillende werkcellen - Uitvoeren van kwaliteitscontroles op producten - Registreer de geproduceerde hoeveelheden en de resultaten van tijd- en kwaliteitscontroles   - Melding van problemen, storingen of defecte onderdelen

  • Lasser/ijzervlechter (m/v) (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een lasser/ijzervlechter voor onze klant te Putte. Uw taken omvatten het vlechten van wapeningsbalken, het bedienen van een plooimachine, het voorbereiden van wapeningstaal. Verder komen er ook nog de volgende zaken bij zoals gaten frezen, kopplaten lassen en allerlei laswerk aan stalen balken. Er wordt ook verwacht dat u de klanten op een snelle en vriendelijke manier verderhelpt.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Account Manager Verzekeringen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ergon Recruitment Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Account Manager sta je onder andere in voor: actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen; uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk; adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten (Dit met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers.); correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

  • Paid online manager (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je taak als paid online manager? Kopers aantrekken voor de drie non-food webshops van Colruyt Group. Je online advertenties verleiden geïnteresseerde surfers tot een bezoekje aan de webshop van ColliShop, van speelgoedwinkel DreamLand en van babywinkel Dreambaby. Elk van deze shops trekt vandaag al meer dan enkele miljoenen bezoekers per jaar aan. Als paid online manager trek je het arsenaal van online advertentie opportuniteiten helemaal open: SEA, social advertising, real-time bidding en retargeting. De inzet van je advertenties? Één doel: converteren! Elke campagne maak je nog effectiever dan de vorige. Je vroegere ervaring met een SEA-tool neem je gewoon mee naar deze job. Omdat traffic generation een discipline in volle opbouw is binnen Colruyt Group geef je mee vorm aan het gebruik van online adverteren. Je deelt je kennis met je collega’s en met andere afdelingen. Want als Traffic Builder gelooft je in de kracht van samenwerking. Zo werk je nauw samen met de mensen die de webshops onderhouden, uitbaten en de SEO ervan verzorgen. Door je initiatieven bouw je Traffic Building bovendien uit tot een volwaardige activiteit binnen Colruyt Group.

  • Chauffeur c + fysiek werk voor firma wegmarkering gevestigd te Merelbeke! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Vaste Job

    Zij zijn op zoek naar een chauffeur c(e) voor het besturen van de borstelwagen. Belangrijk is dat je deze functie wil combineren met fysiek werk (het meehelpen van de wegmarkeerders) Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent zorg voor je machine belangrijk vindt. We bieden je: een job met veel uren, maar met mooie verloning optie vast

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

Zoek naar antwoorden van LYSAIR NV in sociale netwerken
Look for responds of LYSAIR NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LYSAIR NV. Laat een reactie achter voor LYSAIR NV. LYSAIR NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LYSAIR NV. Leave a respond for LYSAIR NV. LYSAIR NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LYSAIR NV op de google maps. Adres en contacten LYSAIR NV
Location of LYSAIR NV on the google maps. Address and contacts of LYSAIR NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LYSAIR NV LYSAIR NV: Van Huffelen Marc | Limoco Industries NV | Tom&Co | Gebroeders Vereecken N.V. | tavernier p. & vanbesien p

Other related companies as LYSAIR NV: Van Huffelen Marc | Limoco Industries NV | Tom&Co | Gebroeders Vereecken N.V. | tavernier p. & vanbesien p

LYSAIR NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Wielsbeke (Sint-Baafs-Vijve), België. De volledige naam van het bedrijf is LYSAIR NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03863311767. Het bedrijf LYSAIR NV bevindt zich op het adres: Vlasstraat 13,8710. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 683,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 246,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in LYSAIR NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LYSAIR NV is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LYSAIR NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LYSAIR NV, openstaande posities, locatie van LYSAIR NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LYSAIR NV is a company, that was registered 2003 in Wielsbeke (Sint-Baafs-Vijve) region, Belgium. Full name of company is LYSAIR NV, company assigned to the tax number BE03863311767. The company LYSAIR NV is located at the address: Vlasstraat 13,8710. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 683,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 246,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in LYSAIR NV were not found.
The main activity of LYSAIR NV is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LYSAIR NV is not available. You also can look at reviews of LYSAIR NV, open positions, location of LYSAIR NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LYSAIR NV, Wielsbeke (Sint-Baafs-Vijve): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LYSAIR NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LYSAIR NV, Wielsbeke (Sint-Baafs-Vijve): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LYSAIR NV, employees, financial statistics.