Van Huffelen Marc

Contactgegevens Van Huffelen Marc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Huffelen Marc: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Huffelen Marc

Regio (region): Schilde, België

Adres (address): Heidedreef 67,2970, België

Telefoon (phone): 03 354 30 70 03 354 30 70

Fax (fax): 03 355 23 63 03 355 23 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Huffelen Marc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Huffelen Marc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Huffelen Marc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Huffelen Marc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Huffelen Marc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Huffelen Marc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Huffelen Marc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Huffelen Marc
Products information Van Huffelen Marc

BTW identificatienummer (tax): BE06211090087
Ondernemingsnummer: 1207641601
Hoofdstad (capital): 830,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Van Huffelen Marc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Huffelen Marc
(Get full report from official database of BE for Van Huffelen Marc)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Huffelen Marc
Addition kinds of activities for Van Huffelen Marc

273101. Boeken, alleen publiceren | Books, publishing only
20240307. Sorbets, niet-zuivel gebaseerd | Sorbets, non-dairy based
23810000. Stofjurk en werkhandschoenen | Fabric dress and work gloves
23939900. Textile bags, nec | Textile bags, nec
27520801. Afdichtingen, gelithografeerd | Seals, lithographed
35799903. Muntenverpakkingsmachines | Coin wrapping machines
37289904. Stof- en spuitapparatuur, vliegtuigen | Dusting and spraying equipment, aircraft
38230100. Temperatuur meetinstrumenten, industriële | Temperature measurement instruments, industrial

Werken bij Van Huffelen Marc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Huffelen Marc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Huffelen Marc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Huffelen Marc. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker rioolrenovatie m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie ben jij samen met het volledige renovatieteam verantwoordelijk voor het herstellen van leidingen en putten door freestechnieken, injectietechnieken, ... met behulp van hoogtechnologische robots. Je voert ter controle ook luchtdichtheidsproeven uit. Je wordt opgeleid in deze functie.

  • Elektrisch en Instrumentatie Technieker (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en herstellen van elektrische storingen van geautomatiseerde regelsystemen in productie. Je lokaliseert de storing en identificeert de oorzaak zowel op het vlak van lokale PLC-sturing, digitale sturing, elektrotechnische sturing en pneumatische & hydraulische regelapparatuur. Je staat ook in voor het uitvoeren van preventieve controles op de goede werking van regelapparatuur en het vervangen van elektronische en mechanische onderdelen, zoals o.a. printplaten, sensoren, kleppen, luchtdrukmotoren,… Je staat samen met je collega’s in voor het preventief & curatief elektrisch onderhoud van één of meerdere papiermachines. Je bent verantwoordelijk voor het nakijken & herstellen van alle mogelijke elektronische onderdelen van de machine. Je doet inspectierondes en zoekt naar fouten. Je werkt in dagdienst. Na je opleidingsperiode, draai je mee in een systeem van permanentie.

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou je van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • MAGAZIJNIER TUINBOUWSECTOR DAGWERK (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributeur van plantenvoeding zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier / heftruckchauffeur. Jouw takenpakket: Lossen en laden van vrachtwagens met heftruck Manipulatie losse meststoffen met wiellader en verreiker Vullen van bigbags met afzakmachine Algemene magazijnwerking : o.m. opvolging voorraden en onderhoud magazijn, materieel, buitenterreinen

  • Huishoudhulp te regio Kalken/Laarne/Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Lebbeke Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Dossierbeheerder boekhoudkantoor VAST CONTRACT (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Voor een boekhoudkantoor zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder voor een directe vaste indienstname. Samen met de relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van een 50 tal dossiers. +/- 40 vennootschappen en 10 eenmanszaken. Jij bent verantwoordelijk voor volledige dossiers van A tot Z. Verder heb je het eerste lijncontact met klanten. Dit voor de basisvragen.

  • MONTEUR HOUTBOUW (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: TERRYN TIMBER PRODUCTS - SPANBO-KORLAM

    Type: Vaste Job

    Als monteur houtbouw maak je deel uit van een dynamisch montage team. en rol waarin je het verschil kan maken. Na een doorgedreven opleiding sta je samen met je collega's in voor de montage van de gelamelleerde houten spanten of CLT panelen. Je rapporteert aan de ploegverantwoordelijke. De werven zijn eerder van korte duur en kunnen zich over heel vlaanderen bevinden. Occasioneel uitslapen in de nabije omgeving van een werk schrikt je niet af.

  • Electrical Engineer (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een Electrical Engineer (m/v). Een greep uit je takenpakket: - Je staat in voor de ontwikkeling en design van het elektrische en pneumatische deel van de machines en installaties Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de elektrische kant van de machines en installaties in overeenstemming met het vereiste veiligheidsniveau Je assisteert bij de start-up van machines en installaties - Je ondersteunt Service & Support in vakgerelateerde zaken Je werkt nauw samen met de collega’s in andere vestigingen

Zoek naar antwoorden van Van Huffelen Marc in sociale netwerken
Look for responds of Van Huffelen Marc in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Huffelen Marc. Laat een reactie achter voor Van Huffelen Marc. Van Huffelen Marc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Huffelen Marc. Leave a respond for Van Huffelen Marc. Van Huffelen Marc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Huffelen Marc op de google maps. Adres en contacten Van Huffelen Marc
Location of Van Huffelen Marc on the google maps. Address and contacts of Van Huffelen Marc

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Huffelen Marc Van Huffelen Marc: Klavervier ('t) | C D E Music VZW | STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES | EK Unité Mobile SPRLU | GUIDO HERMAN

Other related companies as Van Huffelen Marc: Klavervier ('t) | C D E Music VZW | STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES | EK Unité Mobile SPRLU | GUIDO HERMAN

Van Huffelen Marc is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Schilde, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Huffelen Marc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06211090087. Het bedrijf Van Huffelen Marc bevindt zich op het adres: Heidedreef 67,2970. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 830,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Van Huffelen Marc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Huffelen Marc is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Huffelen Marc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Huffelen Marc, openstaande posities, locatie van Van Huffelen Marc op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Huffelen Marc is a company, that was registered 1990 in Schilde region, Belgium. Full name of company is Van Huffelen Marc, company assigned to the tax number BE06211090087. The company Van Huffelen Marc is located at the address: Heidedreef 67,2970. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 830,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Van Huffelen Marc were not found.
The main activity of Van Huffelen Marc is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Huffelen Marc is not available. You also can look at reviews of Van Huffelen Marc, open positions, location of Van Huffelen Marc on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Huffelen Marc, Schilde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Huffelen Marc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Huffelen Marc, Schilde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Huffelen Marc, employees, financial statistics.