Monte Cristo Benelux NV

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Monte Cristo Benelux NV
Private companiesTobacco Products • Monte Cristo Benelux NV

Contactgegevens Monte Cristo Benelux NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Monte Cristo Benelux NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Monte Cristo Benelux NV

Regio (region): Blankenberge, België

Adres (address): Grote Markt 21,8370, België

Telefoon (phone): 050 42 87 05 050 42 87 05

Fax (fax): 050 41 18 10 050 41 18 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Monte Cristo Benelux NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Monte Cristo Benelux NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Monte Cristo Benelux NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Monte Cristo Benelux NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Monte Cristo Benelux NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Monte Cristo Benelux NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Monte Cristo Benelux NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Monte Cristo Benelux NV
Products information Monte Cristo Benelux NV

BTW identificatienummer (tax): BE04935302734
Ondernemingsnummer: 7985931396
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 673,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Monte Cristo Benelux NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Monte Cristo Benelux NV
(Get full report from official database of BE for Monte Cristo Benelux NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Monte Cristo Benelux NV
Addition kinds of activities for Monte Cristo Benelux NV

172104. Wallcovering contractors | Wallcovering contractors
283600. Biologische producten, behalve diagnostisch | Biological products, except diagnostic
14799902. Amblygoniet mijnbouw | Amblygonite mining
20150205. Eenden, verwerkt: bevroren | Ducks, processed: frozen
22310301. Biljartdoeken | Billiard cloths
23819905. Veters, geweven of gebreid: gemaakt van aangekochte materialen | Mittens, woven or knit: made from purchased materials
42120202. Petroleumvervoer, lokaal | Petroleum haulage, local
50440401. Adressenmachines | Addressing machines
51991000. Posters en decals | Posters and decals

Werken bij Monte Cristo Benelux NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Monte Cristo Benelux NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Monte Cristo Benelux NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Monte Cristo Benelux NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Technieker / Mekanieker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DEMERSTEE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als ervaren technieker/mekanieker sta je in voor de diagnose-herstelling en service van lijnbussen en autocars. Dit gaat van het compleet service pakket uitvoeren tot het stellen van diagnoses zowel op technisch als elektronisch vlak.

  • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

  • Administratief Medewerker Luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de dagelijkse administratieve taken van het bedrijf, u zorgt mee voor de bookings. U volgt dossiers van de klanten (grote luchtvaartmaatschappijen) volledig zelfstandig op van A-Z, zowel administratief als in contact met de klanten zelf. Hiervoor staat u ook dagelijks in contact met de klanten: per telefoon, e-mail en fax en dit zowel in het Engels, Frans als Nederlands. U werkt in een klein maar zeer dynamisch team dat samen naar streeft naar een snelle en kwalitatieve dienstverlening.

  • CNC draaier/frezer (V/M) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner gelegen te Willebroek zijn wij op zoek naar een medewerker CNC. De firma in kwestie is actief in draai- en freeswerk op maat. We zoeken een draaier-frezer die zin heeft om er samen met een topteam in te vliegen. Je staat zowel in voor het programmeren van de CNC-machines, als voor het draaien en frezen op zich. Heb je ervaring in de metaalsector, en kan jij CNC-machines programmeren? Aarzel dan vooral niet om ons een seintje te geven!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MACHELEN - DIEGEM– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mourik

    Type: Vaste Job

    Je bent als werfleider bodemsaneringen verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken In samenwerking met, en onder leiding van een projectleider, ben je verantwoordelijk voor de projectorganisatie, planning en budget, contacten met een afgevaardigde van de opdrachtgever en de coördinatie en controle van zowel de eigen medewerkers als het personeel van de onderaannemers Je volgt stipt de te nemen veiligheidsmaatregelen en hebt oog voor alle risico’s inherent aan de bodemsaneringsactiviteiten

  • Matroos passagiersvaart (binnenvaart) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FRANLIS

    Type: Vaste Job

    De rederij Franlis is dringend op zoek naar een matroos binnenvaart (met dienstboekje) voor een klein passagiersschip (200p) voor de uitbating van havenrondvaarten Zeebrugge. U bent verantwoordelijk voor het meren en losgooien van het vaartuig, het toezien op de veiligheid bij in en ontschepen van de passagiers, de algemene netheid van het vaartuig (publiek toegankelijke zalen en technische lokalen), kleine onderhoudswerkzaamheden (schilderwerk etc).

  • Heftruckbestuurder (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gespecialiseerd bedrijf in de productie en verkoop van hoogkwalitatieve, instant en flexibele oplossingen voor de presentatie van uw documenten en foto’s, is momenteel op zoek naar een heftruckbestuurder. Je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de goederenontvangst. Goederen controleren op aantallen. Je voorziet de goederen van labels en zorgt voor de opslag in het magazijn, inclusief het uitvoeren van scantransacties. Je zorgt voor algemene orde en netheid in het magazijn. Je bent de spilfiguur in het productieproces daar je instaat voor de bevoorrading van grondstoffen aan de productiemedewerkers. 

  • Verpleegkundige WZC te Leuven centrum (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

  • Hersteller Smartphones (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: QUICK REPAIR

    Type: Werfreserve

    Je zal instaan voor het repareren van smartphones. Concreet houdt dit in: Klanten verwelkomen en verder helpen Problemen vaststellen en een diagnose maken De smartphones repareren Het klantencontact afronden (o.a. betalingen ontvangen)

Zoek naar antwoorden van Monte Cristo Benelux NV in sociale netwerken
Look for responds of Monte Cristo Benelux NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Monte Cristo Benelux NV. Laat een reactie achter voor Monte Cristo Benelux NV. Monte Cristo Benelux NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Monte Cristo Benelux NV. Leave a respond for Monte Cristo Benelux NV. Monte Cristo Benelux NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Monte Cristo Benelux NV op de google maps. Adres en contacten Monte Cristo Benelux NV
Location of Monte Cristo Benelux NV on the google maps. Address and contacts of Monte Cristo Benelux NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Monte Cristo Benelux NV Monte Cristo Benelux NV: GEORG FISCHER NV | BALENCOURT & fils SPRL | Decuypere S bvba & Co | New Distribution Systems N.V. | Davidsfonds

Other related companies as Monte Cristo Benelux NV: GEORG FISCHER NV | BALENCOURT & fils SPRL | Decuypere S bvba & Co | New Distribution Systems N.V. | Davidsfonds

Monte Cristo Benelux NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Blankenberge, België. De volledige naam van het bedrijf is Monte Cristo Benelux NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04935302734. Het bedrijf Monte Cristo Benelux NV bevindt zich op het adres: Grote Markt 21,8370. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 673,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Monte Cristo Benelux NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Monte Cristo Benelux NV is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Monte Cristo Benelux NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Monte Cristo Benelux NV, openstaande posities, locatie van Monte Cristo Benelux NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Monte Cristo Benelux NV is a company, that was registered 2008 in Blankenberge region, Belgium. Full name of company is Monte Cristo Benelux NV, company assigned to the tax number BE04935302734. The company Monte Cristo Benelux NV is located at the address: Grote Markt 21,8370. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 673,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Monte Cristo Benelux NV were not found.
The main activity of Monte Cristo Benelux NV is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Monte Cristo Benelux NV is not available. You also can look at reviews of Monte Cristo Benelux NV, open positions, location of Monte Cristo Benelux NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Monte Cristo Benelux NV, Blankenberge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Monte Cristo Benelux NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Monte Cristo Benelux NV, Blankenberge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Monte Cristo Benelux NV, employees, financial statistics.