New Distribution Systems N.V.

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • New Distribution Systems N.V.
Private companiesTobacco Products • New Distribution Systems N.V.

Contactgegevens New Distribution Systems N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data New Distribution Systems N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

New Distribution Systems N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Van-Doornelaan 2A, B-2440 Geel, België

Telefoon (phone): (014) 259696 (014) 259696

Fax (fax): (014) 259697 (014) 259697

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) New Distribution Systems N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "New Distribution Systems N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "New Distribution Systems N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van New Distribution Systems N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen New Distribution Systems N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of New Distribution Systems N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees New Distribution Systems N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti New Distribution Systems N.V.
Products information New Distribution Systems N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09672882080
Ondernemingsnummer: 1254882812
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 826,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in New Distribution Systems N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor New Distribution Systems N.V.
(Get full report from official database of BE for New Distribution Systems N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor New Distribution Systems N.V.
Addition kinds of activities for New Distribution Systems N.V.

224102. Rubber en elastische garens en stoffen | Rubber and elastic yarns and fabrics
573401. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment
20320211. Spaanse gerechten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Spanish foods: packaged in cans, jars, etc.
28510210. Vlekken: vernis, olie of was | Stains: varnish, oil, or wax
35320201. Amalgamatoren (metallurgische of mijnbouwmachines) | Amalgamators (metallurgical or mining machinery)
37149908. Derde assen of zeswielaandrijvingen voor motorvoertuigen | Third axle attachments or six wheel units for motor vehicles
47890302. Wagenen, getrokken paard: te huur | Carriages, horse drawn: for hire
51819900. Bier en aal, nec | Beer and ale, nec
52110502. Cement | Cement
82210100. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities

Werken bij New Distribution Systems N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in New Distribution Systems N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor New Distribution Systems N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for New Distribution Systems N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider DD/NAP (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Kinrooi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de beton. Je werkt in 2 ploegen of in de nacht. Je wil fysiek zwaar werk, wil werken in een stoffige omgeving.

  • Mechanieker vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mecanicien sta je in voor het uitvoeren van het periodiek nazicht, alle controles en het onderhoud van de vrachtwagens.

  • Operator schaafmachine (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator: ? Bedien en bevoorraad je één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. ? Bewaak je de productieparameters. ? Stuur je afwijkingen bij. ? Maak je de juiste mix van grondstoffen. ? Volg je het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. ? Controleer je in alle stadia de productkwaliteit. ? Onderhoud en reinig je de machines.

  • Gedreven voedingsoperator voor internationaal groeiend bedrijf gezocht! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieoperator aan een afvullijn heb je meerdere verantwoordelijkheden. Je beheert het jouw toegewezen (deel van het) productieproces. Je verhelpt diverse storingen in samenwerking en overleg met de technische dienst. Je werkt de productieplanning af op basis van dagorders en speelt flexibel in op productiewijzigingen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles, je neemt stalen en je registreert de vereiste productie- en kwaliteitsinformatie op de betrokken documenten. Je staat ook in voor het grondig reinigen van je werkomgeving en de toegewezen productie-installaties. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent collegiaal ingesteld, hebt oog voor arbeidsveiligheid. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN ZELE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Kinderverzorg(st)er kinderdagverblijf te Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: INFANO

    Type: Vaste Job

    Infano VZW is een sociaal ondernemer die kinderopvang organiseert in al zijn geledingen. Meer dan 500 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse kinderverzorg(st)er voor ons kinderdagverblijf gelegen te Overijse. Als kinderverzorg(st)er van het kinderdagverblijf sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Je bent vlot in het omgaan met kinderen en ouders. Je werkt onder leiding van de teamverantwoordelijke en kan goed in team werken. Je kunt flexibel worden ingeschakeld. www.infano.be

  • VOLWAARDIG DOSSIERBEHEERDER HASSELT | In dit boekhoudkantoor... (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    ...werken 5 gedreven collega's samen om de klanten te ondersteunen, ...heerst er dagelijks een fijne sfeer onderling, ...bestaat er een vlakke structuur, waardoor jij dicht bij de zaakvoerder en je klanten staat. Hun vacature momenteel gaat uit naar een ervaren dossierbeheerder die graag zelfstandig dossiers zou behandelen en veel ruimte krijgt voor groei binnen het kantoor. Deed jij al enkele jaren ervaring op en zie je jezelf wel werken in deze omgeving? Contacteer ons dan nu voor meer informatie! Volwaardig Dossierbeheerder | Boekhoudkantoor | De jobomschrijving Na een grondige inwerking behandel je een eigen portfolio aan dossiers van A tot Z, Hierbij horen de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en een correcte afsluiting, Voer jij graag zelf besprekingen met de klanten? Hier ondersteunt de zaakvoerder je graag mee in combinatie met het behalen van een titel!

  • Sales Data Analyst | Unilever (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om je analytische skills verder te ontwikkelen bij een wereldspeler in FMCG? Als Data Analyst ga je de beschikbare (sales)data analyseren en interpreteren om zo een beter inzicht te krijgen in de impact van de commerciële acties. Je rapporteert en communiceert je bevindingen en best practices naar alles stakeholders (Sales, Project Management,..) en giet je analyses in een efficiënt plan van aanpak. Op basis van eerdere analyses doe je aan forecasting met oog op een nog betere Salesstrategie.

  • Financial Controller (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: AMPLIFON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In de functie van Financial Controller ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het behoud van een controle- en informatiefunctie waarbij je de nodige business support levert vanuit financieel oogpunt om Amplifon te ondersteunen in het behalen van de vooropgestelde doelen en te zorgen voor een financieel gezonde toestand van de Belgische en Luxemburgse entiteit. Je evalueert de naleving van richtlijnen en reglementeringen en bekijkt de goede werking, de doeltreffendheid en de efficiëntie van bestaande processen en zorgt voor de verbetering hiervan. Je werkt hierbij nauw samen met de Director Finance & Operations, de collega-Business Analyst en de verschillende back-office departementen (IT, Customer service, payroll…). Inhoud van de functie Budgetcontrole door vergelijking van budgetten met actuals en het geven van verbetervoorstellen om bestaande verschillen weg te werken Ondersteuning in de opmaak van de jaarlijkse budgetten door het management Deelname aan de maandrapporteringen Zorgen voor financiële analyse en inzichten ter ondersteuning van beslissingen binnen de organisatie Verantwoordelijk voor controle op Law 262 compliance Uitvoeren van analyses mbt winstgevendheid op productniveau en op niveau van verdeelkanalen Anticiperen op en intiëren van prijsonderhandelingen Ad hoc analyses en rapporteringen op vraag van het management Actieve deelname aan JD Edwards and BI projecten in het verbetering van financiële tools en rapporteringen

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

  • Barverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als barverantwoordelijke sta je in voor de organisatie van het werk achter de bar. Je stelt de werkroosters op van de barmedewerkers en geeft hen de nodige instructies. Je controleert dagelijks de voorraad en geeft de nodige interne bestellingen door. Je bedient mee de klanten, geeft uitleg over het barassortiment en doet de correcte afrekening via het kassasysteem. Je houdt je bar proper en kijkt erop toe dat andere medewerkers dit ook doen. Bij speciale gelegenheden zorg je voor een feestelijke drank (incl. presentatie).

Zoek naar antwoorden van New Distribution Systems N.V. in sociale netwerken
Look for responds of New Distribution Systems N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor New Distribution Systems N.V.. Laat een reactie achter voor New Distribution Systems N.V.. New Distribution Systems N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for New Distribution Systems N.V.. Leave a respond for New Distribution Systems N.V.. New Distribution Systems N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie New Distribution Systems N.V. op de google maps. Adres en contacten New Distribution Systems N.V.
Location of New Distribution Systems N.V. on the google maps. Address and contacts of New Distribution Systems N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come New Distribution Systems N.V. New Distribution Systems N.V.: CHAUFFAGE BRAL BVBA | Laurent SA | COMPTOIR DES CAFES ET THES | TWO 4 TWO SA | Renty BVBA

Other related companies as New Distribution Systems N.V.: CHAUFFAGE BRAL BVBA | Laurent SA | COMPTOIR DES CAFES ET THES | TWO 4 TWO SA | Renty BVBA

New Distribution Systems N.V. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is New Distribution Systems N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09672882080. Het bedrijf New Distribution Systems N.V. bevindt zich op het adres: Van-Doornelaan 2A, B-2440 Geel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 826,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in New Distribution Systems N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van New Distribution Systems N.V. is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van New Distribution Systems N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van New Distribution Systems N.V., openstaande posities, locatie van New Distribution Systems N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

New Distribution Systems N.V. is a company, that was registered 2016 in Belgium region, Belgium. Full name of company is New Distribution Systems N.V., company assigned to the tax number BE09672882080. The company New Distribution Systems N.V. is located at the address: Van-Doornelaan 2A, B-2440 Geel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 826,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in New Distribution Systems N.V. were not found.
The main activity of New Distribution Systems N.V. is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of New Distribution Systems N.V. is not available. You also can look at reviews of New Distribution Systems N.V., open positions, location of New Distribution Systems N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over New Distribution Systems N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf New Distribution Systems N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about New Distribution Systems N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company New Distribution Systems N.V., employees, financial statistics.