COMPTOIR DES CAFES ET THES

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • COMPTOIR DES CAFES ET THES
Private companiesTobacco Products • COMPTOIR DES CAFES ET THES

Contactgegevens COMPTOIR DES CAFES ET THES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPTOIR DES CAFES ET THES: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPTOIR DES CAFES ET THES

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): Rue du Chemin de Fer 14,1300, België

Telefoon (phone): 010 22 28 80 010 22 28 80

Fax (fax): 010 22 22 85 010 22 22 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPTOIR DES CAFES ET THES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPTOIR DES CAFES ET THES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPTOIR DES CAFES ET THES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPTOIR DES CAFES ET THES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPTOIR DES CAFES ET THES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPTOIR DES CAFES ET THES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPTOIR DES CAFES ET THES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPTOIR DES CAFES ET THES
Products information COMPTOIR DES CAFES ET THES

BTW identificatienummer (tax): BE01454010009
Ondernemingsnummer: 2805053710
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 231,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in COMPTOIR DES CAFES ET THES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPTOIR DES CAFES ET THES
(Get full report from official database of BE for COMPTOIR DES CAFES ET THES)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPTOIR DES CAFES ET THES
Addition kinds of activities for COMPTOIR DES CAFES ET THES

24480200. Pallets, hout en hout met metaal | Pallets, wood and wood with metal
35899903. Vuilnisverwerkers en compactors, commercieel | Garbage disposers and compactors, commercial
36210113. Rotoren, voor motoren | Rotors, for motors
39150000. Juweliersmateriaal en lapidair werk | Jewelers' materials and lapidary work
50850802. Lijmen, tape en pleisters | Adhesives, tape and plasters
51940202. Snuif | Snuff
73899939. Druk op de clipping service | Press clipping service

Werken bij COMPTOIR DES CAFES ET THES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPTOIR DES CAFES ET THES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPTOIR DES CAFES ET THES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPTOIR DES CAFES ET THES. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef - nacht - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Controleren van de produktie (afmetingen / kleur/ bedrukking…) Vaststelling technisch problemen Controle op orde en netheid in productie Controle op veilig werken Overbrengen van kennis naar de operatoren Opvolging van vordering productie tov planning Opstellen personeelsplanning van ploeg Het communiceren van targets naar de medewerkers betreffende klachten en productiviteit U kan een team motiveren om samen te werken naar een vooropgestelde target

  • Zaal- en Keukenmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een gekende brasserie in het hartje van Lier, zoeken wij een zaal- en keukenmedewerker.  Onze klant is opzoek naar een extra werkkracht voor de zaal en keuken.  Je zal dus zowel dranken als hapjes en maaltijden serveren Je behoudt steeds het overzicht over de zaal Je ruimt af en je maakt tafels schoon Je helpt in de keuken waar nodig 

  • bekister (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bio-Dynamics is gespecialiseerd in het bouwen van tanks voor waterzuiveringsstations, biogas-centrales en industriële of landbouwkundige toepassingen. Bio-Dynamics is gegroeid uit de kennis op het gebied van waterzuivering en milieutechniek, die sedert 30 jaar is opgedaan. Bio-Dynamics is gespecialiseerd in de bouw van ronde betontanks met een diameter van 4,5 meter tot 50 meter en een hoogte tot 20 meter. Dit met of zonder dak, zowel onder- of bovengronds.

  • Operator m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het sturen, opvolgen en controleren van het volledige productieproces van mozzarella met als doel een kaas te produceren die beantwoordt aan de eisen inzake rendement, kwaliteit en hygiëne.

  • PRODUCTIEARBEIDER (CHEMISCHE SECTOR) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER OFFICE PEOPLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groeiend speler in de CHEMIE en gelegen in Gent-Zeehaven. Samen met hen zijn wij op zoek naar ARBEIDERS ZWARE LASTEN in volcontinue. Samen met je team zorg je ervoor dat de roostoven waarin de grondstoffen worden uitgezuiverd optimaal blijft Aan de hand van een zware pook maak je het wiel proper en hou je de oven zuiver Daarnaast sta je in voor het schoonmaken van de werkomgeving etc... Er is geen voorkennis nodig, alles wordt aangeleerd maar een goede fysiek is een strikte voorwaarde. Sowieso wordt er eerst een rondleiding in de oventoren voorzien alvorens het verdere sollicitatieproces plaatsvindt.

  • HR Business Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de bedrijfsstrategie teneinde bij te dragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelstellingen. Je draagt volgende verantwoordelijkheden: In nauwe samenwerking met SSC HR ontwikkel en implementeer je het HR-beleid; Je speelt een actieve rol in het beheren en uitvoeren van diverse HR-activiteiten (bv. rekruterings- on-boarding opleidings- remuneratiebeleid etc..); Je geeft leiding begeleiding en coaching aan jouw medewerkers; Je vervult een dienstverlenende rol als klankbord ten aanzien van directie en medewerkers; Je superviseert en controleert de loon- en personeelsadministratie. Verder beheer en bewaak je de personeelskost; Je houdt je kennis continu op de hoogte van trends en evoluties binnen dit vakdomein en je onderhoudt contacten met diverse externe relaties; Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten; Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe leveranciers van HR-diensten op; Je bent lid van de directie en van het HR Forum van de groep.

  • Winkelbediende M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de winkelbediende (m/v) die we zoeken? Voor een supermarkt gelegen in Bornem zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelbediende. Je zal instaan voor de correcte afrekening aan de kassa. Je vult de winkel aan en de verschillende rekken. Je doet bestellingen.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Kruishoutem - Oudenaarde - Zingem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Assistent servicetechnieker binnen- en buitenland (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Hoogstraten zijn we op zoek naar een hulpservicetechnicus M/V. Als servicetechnicus bent u een zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. U bepaalt mee de kwaliteit en het serviceniveau van het bedrijf en de producten. Samen met een servicetechnieker ga je op bezoek bij een klant om er problemen met onze machines op te lossen: daarbij zorg jij voor de reparatie, het onderhoud en het doorvoeren van verbeteringen aan gebruikte tuinbouwmachines. De elektrische en softwarematige analyse gebeuren door de servicetechnieker. Herstelling gebeuren meestal ter plaatse bij de klant, uitzonderlijk in de werkplaats te Hoogstraten. Past jou profiel bij deze omschrijving en heb je interesse in deze functie? Stuur dan je CV naar [email protected]

  • Lasser / Samensteller (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Balen zijn we op zoek naar een voltijdse lasser / samensteller. Je zorgt voor het volledig samenstellen en aflassen van metalen constructies. Volledig voorbereiden van constructies Samenstellen en aflassen van metalen constructies Halfautomaat en TIG-lassen Verantwoordelijk voor het eindproduct

Zoek naar antwoorden van COMPTOIR DES CAFES ET THES in sociale netwerken
Look for responds of COMPTOIR DES CAFES ET THES in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPTOIR DES CAFES ET THES. Laat een reactie achter voor COMPTOIR DES CAFES ET THES. COMPTOIR DES CAFES ET THES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPTOIR DES CAFES ET THES. Leave a respond for COMPTOIR DES CAFES ET THES. COMPTOIR DES CAFES ET THES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPTOIR DES CAFES ET THES op de google maps. Adres en contacten COMPTOIR DES CAFES ET THES
Location of COMPTOIR DES CAFES ET THES on the google maps. Address and contacts of COMPTOIR DES CAFES ET THES

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPTOIR DES CAFES ET THES COMPTOIR DES CAFES ET THES: Vermees Herenkleding | Nelis Wegenbouw NV | Aenspeck Dirk | EOS Gallup Europe | ROBOTZART

Other related companies as COMPTOIR DES CAFES ET THES: Vermees Herenkleding | Nelis Wegenbouw NV | Aenspeck Dirk | EOS Gallup Europe | ROBOTZART

COMPTOIR DES CAFES ET THES is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPTOIR DES CAFES ET THES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01454010009. Het bedrijf COMPTOIR DES CAFES ET THES bevindt zich op het adres: Rue du Chemin de Fer 14,1300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 231,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in COMPTOIR DES CAFES ET THES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COMPTOIR DES CAFES ET THES is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPTOIR DES CAFES ET THES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPTOIR DES CAFES ET THES, openstaande posities, locatie van COMPTOIR DES CAFES ET THES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COMPTOIR DES CAFES ET THES is a company, that was registered 2014 in Wavre region, Belgium. Full name of company is COMPTOIR DES CAFES ET THES, company assigned to the tax number BE01454010009. The company COMPTOIR DES CAFES ET THES is located at the address: Rue du Chemin de Fer 14,1300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 231,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in COMPTOIR DES CAFES ET THES were not found.
The main activity of COMPTOIR DES CAFES ET THES is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPTOIR DES CAFES ET THES is not available. You also can look at reviews of COMPTOIR DES CAFES ET THES, open positions, location of COMPTOIR DES CAFES ET THES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPTOIR DES CAFES ET THES, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPTOIR DES CAFES ET THES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPTOIR DES CAFES ET THES, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPTOIR DES CAFES ET THES, employees, financial statistics.