King Sturge

Contactgegevens King Sturge: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data King Sturge: address, phone, fax, email, website, opening hours

King Sturge

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Wetstraat 26,1040, België

Telefoon (phone): 02 230 79 00; 011 22 79 00 02 230 79 00; 011 22 79 00

Fax (fax): 02 230 36 80; 011 61 22 90 02 230 36 80; 011 61 22 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) King Sturge: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "King Sturge"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "King Sturge"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van King Sturge, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen King Sturge. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of King Sturge, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees King Sturge. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti King Sturge
Products information King Sturge

BTW identificatienummer (tax): BE06197357177
Ondernemingsnummer: 1648742675
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 261,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in King Sturge zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor King Sturge
(Get full report from official database of BE for King Sturge)

Aanvulling soorten activiteiten voor King Sturge
Addition kinds of activities for King Sturge

16229902. Wegbouw, verhoogd | Highway construction, elevated
28650318. nitrofenol | Nitrophenol
31119900. Leren looien en afwerken, anders | Leather tanning and finishing, nec
34469902. Steigers, mobiel of stationair: metaal | Scaffolds, mobile or stationary: metal
73730101. Analyse en ontwerp van computersystemen | Computer systems analysis and design

Werken bij King Sturge: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in King Sturge: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor King Sturge. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for King Sturge. Looking for open vacancies in other companies

  • Comm medewerker binnendienst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten: grote IT-spelers zoals bijvoorbeeld Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie, en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties, en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. De bedrijven die wij voor onze klanten benaderen zitten aan de top van de markt en daarom moet je kunnen meedenken en meepraten. Je bent in staat om deze gesprekken in correct Nederlands of Frans samen te vatten en onze klanten hierover op de juiste wijze (evaluaties, briefings, etc.) te informeren. Ben jij een succesvolle professional? Voor onze business zijn nieuwsgierigheid, verbanden kunnen leggen, kennis van de Belgische markt en onderstaande competenties de juiste troeven!

  • Hoogspanningstechnieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een hoogspanningstechnieker voor regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat in voor het monteren en aansluiten van beveiligingskasten en racks in buitenposten en cabines De hoogspanningstechnieker monteert nieuwe verlichting en verwarming in nieuwe hoogspanningsposten of je renoveert deze Na verloop van tijd leer je de hoogspanningsconnecties maken Uiteraard voer je alle werkzaamheden spanningsloos uit Je werkt veiligheidsbewust en klantgericht

  • MAGAZIJNIER MET WEEKENDWERK (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het ontvangen van leveringen. Je registreert de pakbonnen. Je bedient de klanten bij afhalen van goederen. Je plant transporten tussen magazijn en winkel en verwekt grote leveringen in centraal depot

  • particuliere schoonma(a)k(st)er (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DC LIMO

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor de schoonmaak bij particuliere klanten (geen bedrijven): Het schoonmaken van vloeren en meubilair. Het poetsen van het sanitair . Het wassen van ramen. Het afwassen en opbergen van de vaat. ... ...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Vaper (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

  • Jobstudent tapijten op woensdagnamiddag (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekend textielbedrijf regio Waregem, zijn wij op zoek naar een afwerk(st)er van tapijten. Hierbij sta je in voor het franjeren van de tapijten. De functie zal aangeleerd worden. Je krijgt ook steeds de nodige begeleiding van een ervaren werknemer. Het betreft een job op woensdagnamiddag, telkens van 13u15 tot 16u30.

  • Student winkelbediende op zondag (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio Haacht zijn we op zoek naar een student voor op zondag. Je staat in voor zowel kassa als aanvullen.

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • VLOERDER/METSER TUINAANLEG (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van verhardingen zoals opritten, terrassen en paden. Je kan overweg met verschillende machines om deze werken uit te voeren. Ook kleine metselwerken behoren tot jouw taken. Kortom, een boeiende job met elke dag veel variatie.

  • Software Engineer (ASSENT)

    Regio: ASSENT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met het IT-team ben je verantwoordelijk voor het mee ontwikkelen van de bedrijfssoftware en randapplicaties. Je optimaliseert de documentenstroom en werkt mee aan technische en functionele oplossingen binne het ERP Pakket Dynamics AX. Verder werk je mee aan rapporteringsoplossingen en integratieprojecten. Samen met het IT-team denk je na over verbeteringen op technologisch en procesmatig vlak. Op die manier bepaal je de tactische uitvoering van IT mee. Je hebt interesse in het systeemgebeuren en firstline support schrikt je niet af.

  • Verpleegkundige (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Zorgdragend hart

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig verpleegkundige sta je met je collega’s in voor de dagelijkse verzorging van de mensen van onze praktijk. Je kan zelfstandig werken Je staat zelf in van de registratie van de patiënten en regelmatig wordt er overdracht genoteerd in het patiëntendossier. Dagelijks wordt er overdracht gegeven aan de collega’s via een medische app. Bijzonderheden worden steeds gerapporteerd aan de coördinators van de praktijk en veranderingen aanbrengen worden steeds overlegd met hen. De facturatie wordt uitgevoerd door de coördinators.

Zoek naar antwoorden van King Sturge in sociale netwerken
Look for responds of King Sturge in social networks

Lees alle opmerkingen voor King Sturge. Laat een reactie achter voor King Sturge. King Sturge bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for King Sturge. Leave a respond for King Sturge. King Sturge on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie King Sturge op de google maps. Adres en contacten King Sturge
Location of King Sturge on the google maps. Address and contacts of King Sturge

Andere gerelateerde bedrijven als come King Sturge King Sturge: Datacap NV | Bouwmaterialen Reynders Rudy BVBA | Vandoren Industrial Equipment BVBA | Sabcobel N.V. | INFORMATIC BVBA

Other related companies as King Sturge: Datacap NV | Bouwmaterialen Reynders Rudy BVBA | Vandoren Industrial Equipment BVBA | Sabcobel N.V. | INFORMATIC BVBA

King Sturge is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is King Sturge, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06197357177. Het bedrijf King Sturge bevindt zich op het adres: Wetstraat 26,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 261,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in King Sturge zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van King Sturge is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van King Sturge is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van King Sturge, openstaande posities, locatie van King Sturge op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

King Sturge is a company, that was registered 2012 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is King Sturge, company assigned to the tax number BE06197357177. The company King Sturge is located at the address: Wetstraat 26,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 261,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in King Sturge were not found.
The main activity of King Sturge is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of King Sturge is not available. You also can look at reviews of King Sturge, open positions, location of King Sturge on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over King Sturge, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf King Sturge, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about King Sturge, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company King Sturge, employees, financial statistics.