Immobilière du Bosquet

Contactgegevens Immobilière du Bosquet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Immobilière du Bosquet: address, phone, fax, email, website, opening hours

Immobilière du Bosquet

Regio (region): Brussel (Sint-Gillis), België

Adres (address): Bosquetstraat 46,1060, België

Telefoon (phone): 02 534 48 14 02 534 48 14

Fax (fax): 02 543 05 19 02 543 05 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Immobilière du Bosquet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Immobilière du Bosquet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Immobilière du Bosquet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Immobilière du Bosquet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Immobilière du Bosquet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Immobilière du Bosquet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Immobilière du Bosquet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Immobilière du Bosquet
Products information Immobilière du Bosquet

BTW identificatienummer (tax): BE04527984619
Ondernemingsnummer: 5588989257
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 526,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Immobilière du Bosquet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Immobilière du Bosquet
(Get full report from official database of BE for Immobilière du Bosquet)

Aanvulling soorten activiteiten voor Immobilière du Bosquet
Addition kinds of activities for Immobilière du Bosquet

1629. Zware constructie, nec | Heavy construction, nec
7536. Automotive glas vervangende winkels | Automotive glass replacement shops
327202. Vaste bevattende eenheden, beton | Solid containing units, concrete
356501. Flessen- en blikmachines | Bottling and canning machinery
22219904. Textielfabrieken, breedgeweven: zijde en kunstmatige, ook glas | Textile mills, broadwoven: silk and manmade, also glass
34460503. Registraties (lucht), metaal | Registers (air), metal
36219907. Timing motoren, synchroon, elektrisch | Timing motors, synchronous, electric
91210101. Congres | Congress

Werken bij Immobilière du Bosquet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Immobilière du Bosquet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Immobilière du Bosquet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Immobilière du Bosquet. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een WERFLEIDER (M/V). TAKEN:  Je beheert gelijklopende werven in uitvoering;  Je staat in voor een vlotte praktische werforganisatie; Je stuurt onze werfploegen en onderaannemers aan.

  • Magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een magazijnier Je staat in voor het klaarzetten van de bouwmaterialen Je staat in het voor het algemeen transport Je bedient ook de CNC-freesmachine en de paneelzaag

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Katoen Natie werft aan! Student magazijnbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Katoen Natie zijn we nog op zoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de week. Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen en magazijnen voor het verwerken van inkomende goederen en klaarzetten van bestellingen. Je kan tewerkgesteld worden in 2 shiften of in de dagploeg. Er is busvervoer voorzien om je van en naar het werk te brengen.

  • STUDENTENJOB: magazijnwerk 2 dagen/week (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een hogeschool- of universiteit student en minimum 2 dagen per week beschikbaar? Je wenst graag wat centjes bij te verdienen? Wij zoeken een student om mee te helpen in een magazijn: laden/lossen, eenvoudig administratief werk, meehelpen in het atelier,...

  • zaalhulp (jobstudent weekends en vakanties) (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: De Zandbank

    Type: Studentenjob

    Als zaal hulp onthaal je de klanten, neem je bestellingen op en bedien je de klanten. Je ruimt de tafels af en zet de zaal terug op orde.

  • Medewerker bediening : student (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: CORSENDONK

    Type: Studentenjob

    Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een student voor de bediening. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

  • Student gezocht regio Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak regio Eeklo zoeken wij een gemotiveerde student om te werken op zaterdag en in verschillende vakanties.

  • QUALITY OPERATOR - ARBEIDERSFUNCTIE - (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PROVIRON FUNCTIONAL CHEMICALS

    Type: Vaste Job

    Instaan voor de goede werking van het productieproces, de productie-installaties, de kwaliteit van het product en een nette en veilige werkomgeving. Afwijkingen hieraan constateren, interpreteren, melden via de gekende systemen en eventueel gepast ingrijpen; Uitvoeren, interpreteren en rapporteren van de vereiste labo-controles en –analyses; Op regelmatige tijdstippen de hem door de proces operator toegewezen werkingsparameters controleren en volgens de gekende systemen rapporteren; Instaan voor de goede werking van de analysetoestellen en gepast handelen bij defecten (zelf herstellen of melden via de gekende kanalen); Instaan voor de orde en netheid in het QC-labo; De proces operator assisteren/vervangen bij het controleren en (laten) bijsturen van het productieproces en rapporteren aan de proces operator, meestergast en/of productie-ingenieur;

  • Inside Sales medewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Tienen, een internationale actieve speler in de automotive sector, zijn wij op zoek naar een gedreven Inside Sales mederwerker. Je zal voor 70% van je tijd instaan voor het contact met de klanten die via telefoon, fax of mail onderdelen willen bestellen. Op basis van deze aanvragen ben je in staat deze onderdelen op te zoeken en te verwerken via het systeem. Je staat in voor het logistieke, aankoop- en verkoopproces. Je staat ook in voor de follow-up bij eventuele problemen of extra vragen. Je takenpakket zal dus bestaan uit: De allround binnendienst-verkoop. Klantencontact (via telefoon, mail of fax). De opvolging van de orders in samenwerking met het magazijn en het atelier. Ben jij commercieel ingesteld en ga je voor 100% klanttevredenheid? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Mail snel je cv naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel opgevolgd.

  • Junior Accounting Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: CONSELLO CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor boekhouden? Zin voor initiatief en wil je graag een impact hebben op een organisatie? Dan is de functie van Junior Accounting Consultant zeker iets voor jou. Als consultant werk je in opdracht van organisaties uit verschillende sectoren. Een opdracht kan drie maanden duren, maar evengoed een jaar of zelfs langer. Het kan onder meer gaan om een vervanging van een zieke collega, het opvangen van een tijdelijke piek of … . De opdrachten sluiten aan bij je interesses en vallen onder één van volgende domeinen Accounts Receivable, Accounts Payable en General Ledger. Enkele voorbeelden van concrete taken zijn: het controleren en inboeken van aan- en verkoopfacturen; diverse boekingen; het controleren en inboeken van financiële verrichtingen;

  • Schrijnwerker Vlaams-Brabant Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Immobilière du Bosquet in sociale netwerken
Look for responds of Immobilière du Bosquet in social networks

Lees alle opmerkingen voor Immobilière du Bosquet. Laat een reactie achter voor Immobilière du Bosquet. Immobilière du Bosquet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Immobilière du Bosquet. Leave a respond for Immobilière du Bosquet. Immobilière du Bosquet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Immobilière du Bosquet op de google maps. Adres en contacten Immobilière du Bosquet
Location of Immobilière du Bosquet on the google maps. Address and contacts of Immobilière du Bosquet

Andere gerelateerde bedrijven als come Immobilière du Bosquet Immobilière du Bosquet: Compuflex | CYBER CITY | Hudiko nv Petroleum | TOURNAY, JEAN-LOUIS | Vascen Cavatti

Other related companies as Immobilière du Bosquet: Compuflex | CYBER CITY | Hudiko nv Petroleum | TOURNAY, JEAN-LOUIS | Vascen Cavatti

Immobilière du Bosquet is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Gillis), België. De volledige naam van het bedrijf is Immobilière du Bosquet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04527984619. Het bedrijf Immobilière du Bosquet bevindt zich op het adres: Bosquetstraat 46,1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 526,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Immobilière du Bosquet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Immobilière du Bosquet is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Immobilière du Bosquet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Immobilière du Bosquet, openstaande posities, locatie van Immobilière du Bosquet op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Immobilière du Bosquet is a company, that was registered 1985 in Brussel (Sint-Gillis) region, Belgium. Full name of company is Immobilière du Bosquet, company assigned to the tax number BE04527984619. The company Immobilière du Bosquet is located at the address: Bosquetstraat 46,1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 526,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Immobilière du Bosquet were not found.
The main activity of Immobilière du Bosquet is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Immobilière du Bosquet is not available. You also can look at reviews of Immobilière du Bosquet, open positions, location of Immobilière du Bosquet on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Immobilière du Bosquet, Brussel (Sint-Gillis): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Immobilière du Bosquet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Immobilière du Bosquet, Brussel (Sint-Gillis): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Immobilière du Bosquet, employees, financial statistics.