Hudiko nv Petroleum

Contactgegevens Hudiko nv Petroleum: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hudiko nv Petroleum: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hudiko nv Petroleum

Regio (region): Schoten, BE 2900 - BE, België

Adres (address): Metropoolstraat 14, België

Telefoon (phone): 32-3-449-0568 32-3-449-0568

Fax (fax): 32-3-449-0568 32-3-449-0568

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hudiko nv Petroleum: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hudiko nv Petroleum"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hudiko nv Petroleum"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hudiko nv Petroleum, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hudiko nv Petroleum. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hudiko nv Petroleum, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hudiko nv Petroleum. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hudiko nv Petroleum
Products information Hudiko nv Petroleum

BTW identificatienummer (tax): BE01487792968
Ondernemingsnummer: 4599945068
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 313,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Hudiko nv Petroleum zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hudiko nv Petroleum
(Get full report from official database of BE for Hudiko nv Petroleum)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hudiko nv Petroleum
Addition kinds of activities for Hudiko nv Petroleum

2329. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
36790103. Vertragingslijnen | Delay lines
42229903. Opslag, koelopslag of gekoelde | Warehousing, cold storage or refrigerated
45120000. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
73810203. Lie detectie service | Lie detection service
87310101. Landbouwonderzoek | Agricultural research

Werken bij Hudiko nv Petroleum: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hudiko nv Petroleum: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hudiko nv Petroleum. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hudiko nv Petroleum. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en CV (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een installateur sanitair en centrale verwarming. Als installateur sta je vooral in voor het monteren van nieuwe centrale verwarming en sanitaire installaties volgens plan van appartementen, gebouwen, kantoorruimtes, renovatie …. Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer.Je installeert kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming.Je maakt en plaatst afvoerleidingen voor sanitair.Je monteert sanitaire toestellen, zoals kranen, wastafels, douchebakken, toiletten, warmwatertoestellen.Je monteert leidingen volgens verschillende technieken (klemmen, lassen, lijmen).

  • Administratief bediende - development afdeling (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf dat innovatieve oplossingen biedt aan de medische wereld, zijn wij op zoek naar een administratief bediende die ondersteuning biedt aan de product developers. In deze functie ondersteun je de product developers (4) in allerlei administratieve taken: - bij fouten in werkinstructies, ben jij het aanspreekpunt, je volgt dit op en past dit aan - je volgt productcontrole op en communiceert /technische/juridische wijzigingen hierin aan de productdevelopers en andere betrokken partijen - je vormt een speelfiguur tussen verschillende afdelingen rond administratieve vragen: je verbindt collega's (productie, sales, kwaliteit) en externe partners en verdelers met elkaar en handelt de nodige administratie af

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 32 uren/week - woensdagnamiddag thuis en donderdag maar 1 klant van 6 uren waardoor u me-time heeft ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

  • Jobstudent weekdagen - horeca ZOO Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Bakken van frietjes, smoutebollen,... Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Bijlesgever fysica (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Marketing Assistant in de farmaceutische sector (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een farmaceutisch bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een student voor de marketingafdeling. In deze functie ga je meermaals per week - bij voorkeur drie dagen per week - het departement marketing ondersteunen met o.a. het voorbereiden en organiseren van nationale en internationale meetings, het coördineren van evenementen en het afstemmen met de Sales-afdelingen. Interessant: op termijn zou dit voor jou kunnen doorgroeien naar een vast contract. Ben jij een organisatorisch talent dat belang hecht aan goede en vlotte communicatie en op zoek is naar een kans om zich te bewijzen in de arbeidsmarkt? Dan is deze opportuniteit super interessant voor jou!

  • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

    Type: Vaste Job

    Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

  • Verkoopsmedewerkers Brugge FT/PT (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: NUMBER4

    Type: Vaste Job

    Nr4 is gespecialiseerd in modieuze kledij met een maatje meer en is momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkoopsmedewerker (m/v). Bent u geboeid door de modewereld en zit verkoop in uw bloed? Dan bent u de geknipte persoon voor deze job: U zorgt samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen. U volgt instructies van de winkelverantwoordelijke.

  • Podoloog (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, loopbaan- en jongerencoach en logopedisten. Wij zoeken een podoloog die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Freelance Senior Projectleider Industriële / Residentiële Renovatie (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Group Suerickx levert hoog kwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Om die immense projecten tot een goed einde te brengen, zijn we op zoek naar collega’s die zichzelf overstijgen. Binnen Group Suerickx hebben we verschillende business units met elk hun eigen specialisatie (betonrenovatie, dakwerken, vloersystemen, gevelrenovatie, terrasrenovatie, straalwerken, schilderwerken, …) Als Senior Projecleider ben je, in samenwerking met de Project Manager, verantwoordelijk voor de kwalitatieve en veilige uitvoering van de projecten: Bijwonen van werfvergaderingen Opmaken van uitvoeringsdossiers Briefen, coachen en opvolgen van teamleaders, arbeiders en operationele ploegen Verzorgen van de werf- en projectadministratie en plaatsen van logistieke orders Nauwgezet opvolgen van de projecten en rapporteren aan de Project Manager Dagelijkse de nacalculatie van de werven opvolgen Overleg en input geven voor vordering staten Opleveren van projecten in het bijzijn van de klant

  • Account Manager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van Hudiko nv Petroleum in sociale netwerken
Look for responds of Hudiko nv Petroleum in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hudiko nv Petroleum. Laat een reactie achter voor Hudiko nv Petroleum. Hudiko nv Petroleum bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hudiko nv Petroleum. Leave a respond for Hudiko nv Petroleum. Hudiko nv Petroleum on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hudiko nv Petroleum op de google maps. Adres en contacten Hudiko nv Petroleum
Location of Hudiko nv Petroleum on the google maps. Address and contacts of Hudiko nv Petroleum

Andere gerelateerde bedrijven als come Hudiko nv Petroleum Hudiko nv Petroleum: Van Damme & Lips Advocatenkantoor BVBA | Radson NV | W & P Polyesterwerken BVBA | OMCO INTERNATIONAL | Vebofoam

Other related companies as Hudiko nv Petroleum: Van Damme & Lips Advocatenkantoor BVBA | Radson NV | W & P Polyesterwerken BVBA | OMCO INTERNATIONAL | Vebofoam

Hudiko nv Petroleum is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Schoten, BE 2900 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Hudiko nv Petroleum, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01487792968. Het bedrijf Hudiko nv Petroleum bevindt zich op het adres: Metropoolstraat 14. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 313,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Hudiko nv Petroleum zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hudiko nv Petroleum is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hudiko nv Petroleum is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hudiko nv Petroleum, openstaande posities, locatie van Hudiko nv Petroleum op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hudiko nv Petroleum is a company, that was registered 1993 in Schoten, BE 2900 - BE region, Belgium. Full name of company is Hudiko nv Petroleum, company assigned to the tax number BE01487792968. The company Hudiko nv Petroleum is located at the address: Metropoolstraat 14. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 313,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Hudiko nv Petroleum were not found.
The main activity of Hudiko nv Petroleum is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Hudiko nv Petroleum is not available. You also can look at reviews of Hudiko nv Petroleum, open positions, location of Hudiko nv Petroleum on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hudiko nv Petroleum, Schoten, BE 2900 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hudiko nv Petroleum, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hudiko nv Petroleum, Schoten, BE 2900 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hudiko nv Petroleum, employees, financial statistics.