E.C.A.

Contactgegevens E.C.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.C.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.C.A.

Regio (region): Knokke-Heist (Heist-aan-Zee), België

Adres (address): Matrozenplein 25,8301, België

Telefoon (phone): 050 51 85 15 050 51 85 15

Fax (fax): 050 51 85 15 050 51 85 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.C.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.C.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.C.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.C.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.C.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.C.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.C.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.C.A.
Products information E.C.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05621398925
Ondernemingsnummer: 6828521728
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 497,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in E.C.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.C.A.
(Get full report from official database of BE for E.C.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.C.A.
Addition kinds of activities for E.C.A.

305300. pakkingen; | Gaskets; packing and sealing devices
20330203. Marmelade: verpakt in blikjes, potten, enz. | Marmalade: packaged in cans, jars, etc.
28130100. Kooldioxide | Carbon dioxide
50210000. Meubilair | Furniture
50230303. Venetiaanse jaloezieën | Venetian blinds

Werken bij E.C.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.C.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.C.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.C.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C combinatie (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Momenteel kijken we uit naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. Hierbij is belangrijk dat U kan opstarten om 5u 'smorgens en U in staat bent fysiek werk te verrichten.

  • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

  • Winkelbediende (30u/w) (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: JOBMATCH GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een lokale handelaar in Sint-Martens-Latem. Je verantwoordelijkheden zouden zijn: Verkopen van charcuterie en vleeswaren Bedienen van klanten Het hygiënisch houden van de werkplaats Kassawerk Je doet dit volgens dit uurrooster: week 1: ma - vr. : 8u - 12u30 + zaterdag: 8u - 18u30 week 2: ma - vr : 13u30 - 19u (geen zaterdagwerk)

  • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

  • WERFLEIDER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider ben je verantwoordelijk voor het project van opstart tot oplevering. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Je organiseert en coördineert op de werf volgt de planning op en houdt de vooropgestelde budgetten in het oog; Door ondersteuning en het motiveren van de medewerkers zorg je ervoor dat de werken perfect verlopen; Je werkt nauw samen met je projectleider. Afhankelijk van je persoonlijke interesse en ervaring kan je expertise opbouwen in de afdeling gebouwen waterbouw gevelrenovatie of betonbouw.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Herk-de-stad, 16 uur per week in 2 gastgezinnen (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Herk-de-stad. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak,strijken, koken of voorbereiden van de maaltijden en boodschappen doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving. 

  • TECHNIEKER PROTOTYPE MACHINES (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het assembleren van onze prototype machines volgens de samenstellingstekeningen, van afzonderlijke mechanische componenten tot de volledige machine. Hierbij stel je zelf ook de machine af en maak je ze productierijp. Tot het takenpakket behoren: Monteren van onderdelen volgens samenstelling tekening; Plaatsen van elektrische componenten; Plaatsen en aansluiten van pneumatische en hydraulische componenten; Afstelling van de machine; Machines productie klaar maken.

  • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

  • Administratieve duizendpoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WFM PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onthaal en receptie (ontvangen van inkomende oproepen, aanbieden van een drankje aan bezoekers) Administratieve uitvoerende taken (korte vertalingen NL/FR, documenten nakijken en verwerken, facturen behandelen, documenten klasseren en digitaliseren, instructies versturen, contracten en dimona opmaken, verslag van vergadering uitschrijven, mailboxen behandelen,…)

  • Taaltrainers Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CALL INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal worden ingezet als taaltrainer, voornamelijk voor het volwassen publiek. Dit kan zowel in private lessen of groepscursussen, in onze centra, in de bedrijven ter plaatse of op afstand.

  • Klusjesman West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van E.C.A. in sociale netwerken
Look for responds of E.C.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.C.A.. Laat een reactie achter voor E.C.A.. E.C.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.C.A.. Leave a respond for E.C.A.. E.C.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.C.A. op de google maps. Adres en contacten E.C.A.
Location of E.C.A. on the google maps. Address and contacts of E.C.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come E.C.A. E.C.A.: Bonhomme Ets SCRL | SLABINCK LASER PRODUCTS NV | Cremer-René Translogistic SA | LISP B.V.B.A | Mens En Paard

Other related companies as E.C.A.: Bonhomme Ets SCRL | SLABINCK LASER PRODUCTS NV | Cremer-René Translogistic SA | LISP B.V.B.A | Mens En Paard

E.C.A. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Knokke-Heist (Heist-aan-Zee), België. De volledige naam van het bedrijf is E.C.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05621398925. Het bedrijf E.C.A. bevindt zich op het adres: Matrozenplein 25,8301. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 497,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in E.C.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van E.C.A. is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.C.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.C.A., openstaande posities, locatie van E.C.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

E.C.A. is a company, that was registered 1989 in Knokke-Heist (Heist-aan-Zee) region, Belgium. Full name of company is E.C.A., company assigned to the tax number BE05621398925. The company E.C.A. is located at the address: Matrozenplein 25,8301. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 497,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in E.C.A. were not found.
The main activity of E.C.A. is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of E.C.A. is not available. You also can look at reviews of E.C.A., open positions, location of E.C.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.C.A., Knokke-Heist (Heist-aan-Zee): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.C.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.C.A., Knokke-Heist (Heist-aan-Zee): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.C.A., employees, financial statistics.