Bonhomme Ets SCRL

Contactgegevens Bonhomme Ets SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bonhomme Ets SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bonhomme Ets SCRL

Regio (region): Hannut, België

Adres (address): Rue de Huy 101,4280, België

Telefoon (phone): 019 51 10 53; 019 51 40 00 019 51 10 53; 019 51 40 00

Fax (fax): 019 51 12 11 019 51 12 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bonhomme Ets SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bonhomme Ets SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bonhomme Ets SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bonhomme Ets SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bonhomme Ets SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bonhomme Ets SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bonhomme Ets SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bonhomme Ets SCRL
Products information Bonhomme Ets SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE07826080322
Ondernemingsnummer: 5134155273
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 860,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Bonhomme Ets SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bonhomme Ets SCRL
(Get full report from official database of BE for Bonhomme Ets SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bonhomme Ets SCRL
Addition kinds of activities for Bonhomme Ets SCRL

239501. Quilt- en quiltbenodigdheden | Quilting and quilting supplies
12319901. Baggeren, antraciet | Dredging, anthracite
26310304. Vouwkast | Folding boxboard
36120317. Tripping transformatoren | Tripping transformers
50449903. Kluizen en kluisjes | Vaults and safes
82999911. Persoonlijke ontwikkelingsschool | Personal development school

Werken bij Bonhomme Ets SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bonhomme Ets SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bonhomme Ets SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bonhomme Ets SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulp-ploegchef verpakkingsafdeling 2-ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat samen met een collega in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijnen voor diepvriesgroenten. Je werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. Je zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf gemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. Je geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met je collega-ploegchefs die voor of na jou opstarten. Je stuurt een 25-tal personen aan, coacht en begeleidt hen. Je rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke. - Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke. * Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke.

  • Rigger/Monteur in wording (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van Techniek? Dan ben jij de geschikte kandidaat die we zoeken! A concept interim is namelijk opzoek naar kandidaten die we kunnen opleiden tot rigger/monteurs! Wat is een Rigger/monteur? En wat moet hij doen? - Je bent verantwoordelijk voor het monteren, demonteren, vervangen en verplaatsen van allerlei metalen constructies. Bijvoorbeeld bij het bouwen van fabriekshallen of het installeren/verwijderen van onderdelen zoals reservoirs, pompen, pijpleidingen, enz. in industriele installaties; - Je werkdomein bestaat ook uit het (de)monteren van kranen, voornamelijk snelopbouwkranen of torenkranen of assisteren bij het monteren of demonteren van verschillende kraanonderdelen; - Bij infrastructuurwerken werk je mee aan het monteren van brugconstructies, demonteer je te vervangen elementen (constructieprofielen, constructiepanelen, buisleidingen, enz.), het monteren van elementen (kolommen, liggers, windverbanden, dakconstructies, apparaten, ketels, enz.); - Je gebruikt technische plannen, je bepaalt de afmetingen van te vervangen elementen en je kan het monteren materiaal waterpas plaatsen.

  • HUISHOUDHULP REGIO EVERGEM (M/V) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particulieren. Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde dienstenchequesconsulenten zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking. Functieomschrijving Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Naaiwerkjes Bereiden van maaltijden

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Action Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    De mogelijke werkuren zijn: 6u15-12u00, 6u15-14u, 11u45-19u30 en 13u45-19u30. Jouw taken kunnen onder meer bestaan uit: verwerken van leveringen, kassawerk, aanvullen en spiegelen van de producten en netjes houden van de winkel. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Student logistiek (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een toffe studentenjob voor de komende zomermaanden? Voor een logistiek bedrijf in Gent Zeehaven zijn we op zoek naar gemotiveerde jongelingen die als orderpicker aan de slag willen. Als student magazijn sta je in voor het correct samenstellen van bestelingen.Te Desteldonk (vervoer vanuit Gent mogelijk met externe dienst). Mogelijkheden vanaf BEGIN JUNi tot EIND SEPTEMBER!!! Laat snel van je horen!

  • Student verkoop charcuterie Zwijnaarde (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Zwijnaarde? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Jobstudent zorgkundige Terlinden (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: RUSTHUIS TER LINDEN

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • Installateur Warmtepompen (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ECO HEATING

    Type: Vaste Job

    Ecoheating zoekt installateur warmtepompen. Ecoheating is een groeiend bedrijf met een structuur toegespitst op geothermie. De volledige calculatie, installatie en service na verkoop verlopen in eigen beheer. Het is onze missie om geothermie voor iedereen toegankelijk te maken en daar werken wij als team elke dag opnieuw aan op een dynamische en gepassioneerde manier. Om onze missie verder te verwezenlijken, breiden wij uit en zijn wij op zoek naar een installateur voor het plaatsten van onze warmtepompen !

  • Freelance projectverpleegkundige regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • kelner (m/v): flexi, extra, student(e) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    kelner (m/v): flexi, extra, student(e) voor vrijdagavond en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van Bonhomme Ets SCRL in sociale netwerken
Look for responds of Bonhomme Ets SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bonhomme Ets SCRL. Laat een reactie achter voor Bonhomme Ets SCRL. Bonhomme Ets SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bonhomme Ets SCRL. Leave a respond for Bonhomme Ets SCRL. Bonhomme Ets SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bonhomme Ets SCRL op de google maps. Adres en contacten Bonhomme Ets SCRL
Location of Bonhomme Ets SCRL on the google maps. Address and contacts of Bonhomme Ets SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Bonhomme Ets SCRL Bonhomme Ets SCRL: KRIS DEVROE & PARTNERS BVBA | SKYLOGIC BVBA | ZenTech SA | CONTAINERS DEMETS BVBA | ZEUS Software Engineering

Other related companies as Bonhomme Ets SCRL: KRIS DEVROE & PARTNERS BVBA | SKYLOGIC BVBA | ZenTech SA | CONTAINERS DEMETS BVBA | ZEUS Software Engineering

Bonhomme Ets SCRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Hannut, België. De volledige naam van het bedrijf is Bonhomme Ets SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07826080322. Het bedrijf Bonhomme Ets SCRL bevindt zich op het adres: Rue de Huy 101,4280. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 860,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Bonhomme Ets SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bonhomme Ets SCRL is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bonhomme Ets SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bonhomme Ets SCRL, openstaande posities, locatie van Bonhomme Ets SCRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bonhomme Ets SCRL is a company, that was registered 2003 in Hannut region, Belgium. Full name of company is Bonhomme Ets SCRL, company assigned to the tax number BE07826080322. The company Bonhomme Ets SCRL is located at the address: Rue de Huy 101,4280. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 860,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Bonhomme Ets SCRL were not found.
The main activity of Bonhomme Ets SCRL is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bonhomme Ets SCRL is not available. You also can look at reviews of Bonhomme Ets SCRL, open positions, location of Bonhomme Ets SCRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bonhomme Ets SCRL, Hannut: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bonhomme Ets SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bonhomme Ets SCRL, Hannut: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bonhomme Ets SCRL, employees, financial statistics.