CLECERS IMMOBILIEN BVBA

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • CLECERS IMMOBILIEN BVBA
Private companiesApparel and Accessory Stores • CLECERS IMMOBILIEN BVBA

Contactgegevens CLECERS IMMOBILIEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLECERS IMMOBILIEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLECERS IMMOBILIEN BVBA

Regio (region): Brugge (Sint-Andries), België

Adres (address): Gistelse Steenweg 190,8200, België

Telefoon (phone): 050 39 44 44 050 39 44 44

Fax (fax): 050 39 44 45 050 39 44 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLECERS IMMOBILIEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLECERS IMMOBILIEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLECERS IMMOBILIEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLECERS IMMOBILIEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLECERS IMMOBILIEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLECERS IMMOBILIEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLECERS IMMOBILIEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLECERS IMMOBILIEN BVBA
Products information CLECERS IMMOBILIEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01533111572
Ondernemingsnummer: 8544311523
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 150,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in CLECERS IMMOBILIEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLECERS IMMOBILIEN BVBA
(Get full report from official database of BE for CLECERS IMMOBILIEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLECERS IMMOBILIEN BVBA
Addition kinds of activities for CLECERS IMMOBILIEN BVBA

0133. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
3272. Betonproducten, nec | Concrete products, nec
508499. Industriële machines en uitrusting, nec | Industrial machinery and equipment, nec
13899915. Pompen van olie- en gasputten | Pumping of oil and gas wells
28120105. Soda-as, natriumcarbonaat (watervrij) | Soda ash, sodium carbonate (anhydrous)
53119901. Warenhuizen, korting | Department stores, discount
55419903. Vrachtwagen stopt | Truck stops

Werken bij CLECERS IMMOBILIEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLECERS IMMOBILIEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLECERS IMMOBILIEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLECERS IMMOBILIEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Sausbereiders (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf hemelse sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege – late – nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • Bestuurder landbouwvoertuigen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Bree, zijn wij op zoek naar een bestuurder landbouwvoertuigen. Takenpakket: - Je werkt met verschillende machines (zaaien, oogsten, maaien, ...)

  • Onderhoudsmecanicien - 2 ploegen (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de onderhoudsmecanicien (m/ v) voor een metaalbedrijf in de regio Hooglede/ Gits die wij zoeken? Onze klant is de specialist in het maken van profielen op maat van de klant (maat/ vorm/ kleur). Deze profielen zijn klaar voor montage. Meer dan 500 medewerkers werken dagelijks mee aan de productie van deze koudvervormde stalen profielen. Hoe ziet jouw dag als onderhoudsmecanicien eruit? Als onderhoudsmecanicien ben je verantwoordelijk voor het herstellen van storingen aan de installaties en machines. En zorg je bovendien voor het preventief onderhoud om storingen te voorkomen.

  • Poetshulp Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

  • Studenten gezocht voor Q8 Delhaize/panos te Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: MBF Brasschaat

    Type: Studentenjob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Je wilt weekenden en woensdagen na school werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe studenten die elke weekend en woensdagen willen werken. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, smosjes maken,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige student!

  • studentenjob Kassa/keuken-medewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je staat in voor het bereiden van de burgers Je staat in voor het aanvullen je staat in voor het proper houden van de werkplek en de zaal

  • Onderhoudstechnieker (2 ploegen) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: LOTUS BAKERIES BELGIE

    Type: Vaste Job

    Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. Je werkt mee aan de ombouw van de installaties. Je zoekt naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en realiseert ze. Je helpt mee bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten.

  • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

  • Assistent Filiaalleider DIY-keten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als assistent filiaalleider zal je verschillende verantwoordelijkheden hebben zoals: Motiveren van je werknemers en zorgen dat de vooropgestelde doelen behaald worden. Zorgen voor de tevredenheid bij zowel de eigen werknemers als de klanten. De uitvoering van de commerciële strategie in alle facetten gaande van promotie en merchandising tot de assortimenten. Op deze manier waak je over de langetermijnvisie van het commerciële plan. Medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de werkvloer en zorgt voor controle op jouw verschillende afdelingen.

  • Voltijdse/deeltijdse job als verpleegkundige (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: HUIZE TER WALLE vzw CIGB

    Type: Vaste Job

    In WZC Huize Ter Walle, zijn we op zoek naar een fulltime verpleegkundige voor onbepaalde duur om ons team te versterken. De cliënten die bij ons verblijven, kunnen verschillende zorgnoden hebben bijv.: bewoners met dementie, psychische kwetsbaarheid, fysieke afhankelijkheid, … .

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van CLECERS IMMOBILIEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CLECERS IMMOBILIEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLECERS IMMOBILIEN BVBA. Laat een reactie achter voor CLECERS IMMOBILIEN BVBA. CLECERS IMMOBILIEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLECERS IMMOBILIEN BVBA. Leave a respond for CLECERS IMMOBILIEN BVBA. CLECERS IMMOBILIEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLECERS IMMOBILIEN BVBA op de google maps. Adres en contacten CLECERS IMMOBILIEN BVBA
Location of CLECERS IMMOBILIEN BVBA on the google maps. Address and contacts of CLECERS IMMOBILIEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CLECERS IMMOBILIEN BVBA CLECERS IMMOBILIEN BVBA: WERBROUCK ALU BVBA | Publi-Line SA | De Vriendt BVBA | Donck A. & Zoon N.V. | BGServices

Other related companies as CLECERS IMMOBILIEN BVBA: WERBROUCK ALU BVBA | Publi-Line SA | De Vriendt BVBA | Donck A. & Zoon N.V. | BGServices

CLECERS IMMOBILIEN BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Andries), België. De volledige naam van het bedrijf is CLECERS IMMOBILIEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01533111572. Het bedrijf CLECERS IMMOBILIEN BVBA bevindt zich op het adres: Gistelse Steenweg 190,8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 150,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CLECERS IMMOBILIEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLECERS IMMOBILIEN BVBA is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLECERS IMMOBILIEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLECERS IMMOBILIEN BVBA, openstaande posities, locatie van CLECERS IMMOBILIEN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CLECERS IMMOBILIEN BVBA is a company, that was registered 1988 in Brugge (Sint-Andries) region, Belgium. Full name of company is CLECERS IMMOBILIEN BVBA, company assigned to the tax number BE01533111572. The company CLECERS IMMOBILIEN BVBA is located at the address: Gistelse Steenweg 190,8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 150,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CLECERS IMMOBILIEN BVBA were not found.
The main activity of CLECERS IMMOBILIEN BVBA is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CLECERS IMMOBILIEN BVBA is not available. You also can look at reviews of CLECERS IMMOBILIEN BVBA, open positions, location of CLECERS IMMOBILIEN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLECERS IMMOBILIEN BVBA, Brugge (Sint-Andries): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLECERS IMMOBILIEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLECERS IMMOBILIEN BVBA, Brugge (Sint-Andries): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLECERS IMMOBILIEN BVBA, employees, financial statistics.