CENTURY 21-ACTITRANS

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • CENTURY 21-ACTITRANS
Private companiesBusiness Services • CENTURY 21-ACTITRANS

Contactgegevens CENTURY 21-ACTITRANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTURY 21-ACTITRANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTURY 21-ACTITRANS

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): De Wandstraat 25,1020, België

Telefoon (phone): 02 269 32 22; 02 373 01 60 02 269 32 22; 02 373 01 60

Fax (fax): 02 372 17 06; 02 269 00 21 02 372 17 06; 02 269 00 21

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTURY 21-ACTITRANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTURY 21-ACTITRANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTURY 21-ACTITRANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTURY 21-ACTITRANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTURY 21-ACTITRANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTURY 21-ACTITRANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTURY 21-ACTITRANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTURY 21-ACTITRANS
Products information CENTURY 21-ACTITRANS

BTW identificatienummer (tax): BE03938568115
Ondernemingsnummer: 9761047363
Hoofdstad (capital): 355,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 248,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in CENTURY 21-ACTITRANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTURY 21-ACTITRANS
(Get full report from official database of BE for CENTURY 21-ACTITRANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTURY 21-ACTITRANS
Addition kinds of activities for CENTURY 21-ACTITRANS

361201. Power en distributie transformatoren | Power and distribution transformers
483200. Radiostations | Radio broadcasting stations
20759905. Sojaboonpoeder | Soybean powder
29990202. Wassen, aardolie: niet geproduceerd in petroleumraffinaderijen | Waxes, petroleum: not produced in petroleum refineries
39619902. Parels, kunstmatig | Pearls, artificial
55610102. Reiswagens: auto, nieuw en gebruikt | Travel trailers: automobile, new and used
65120100. Commerciële en industriële bouw operatie | Commercial and industrial building operation

Werken bij CENTURY 21-ACTITRANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTURY 21-ACTITRANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTURY 21-ACTITRANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTURY 21-ACTITRANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker slachthuis - dagwerk (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    o Je zal deel uitmaken van de technische dienst en samen met jouw collega's sta je in voor het optimaal functioneren van alle technische installaties. o Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, depannages en installatie van nieuwe machines en technieken. o Wij zijn op zoek naar een technieker die bereid is om vroeg op te staan en die graag de handen uit de mouwen steekt. o Kennis of ervaring in de voeding is een pluspunt, maar geen must. Ook schoolverlaters krijgen bij ons altijd een kans om zich te bewijzen, mits ze over een goede ingesteldheid en motivatie beschikken

  • BANDENMONTEUR REGIO IEPER OF KORTRIJK (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als Bandenmonteur zal deze werkzaamheden uitvoeren: monteren van banden uitvoeren van herstellingen depanneren van voertuigen op verplaatsing. technische ondersteuning bieden aan collega's

  • Machinesteller M/V (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Puurs, actief in de sector van bedrijfsingebonden documenten, zijn wij op zoek naar een machinesteller M/V. Functie: Je doet omstellingen van specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Dakwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Deinze, zijn we op zoek naar een dakwerker. Samen met je collega's sta je in voor: - hellende daken - platte daken - zinkwerken - isolatie

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Word jij onze nieuwe collega huishoudhulp? (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: PWA/DCO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij gemotiveerd? Hou jij van poetsen? Doe jij ook graag andere kleine huishoudelijke taken? Kan je zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Als medewerker-huishoudhulp (via het systeem van de dienstencheques) sta je in voor het verrichten van huishoudelijke taken (schoonmaken van de woning, poetsen van de ramen, strijken, eventueel bereiden van kleine maaltijden of boodschappen doen) bij één of meerdere particulieren. Wij zijn vooral en dringend op zoek naar nieuwe medewerkers, woonachtig in Landen of in één van de deelgemeenten van Landen, omdat ons klantenbestand (personen bij wie u werkt) zich bijna uitsluitend in Landen situeert.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Sint-Denijs/Moen) (SINT-DENIJS)

    Regio: SINT-DENIJS

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • Klinisch psycholoog (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Psychologisch Bureau

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologische begeleiding en psychotherapie (gedragstherapeutisch kader) in praktijk met meerdere collega's.

  • Fabrieksagent/exclusief verdeler van duitse thermossen zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve agentuur van ROTPUNKT thermoskannen made in Germany ( www.rotpunkt4u.de) meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel- winkels. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Superrettes Diy Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels Drankencenters Huishoud en geschenkwinkels Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39 [email protected]

Zoek naar antwoorden van CENTURY 21-ACTITRANS in sociale netwerken
Look for responds of CENTURY 21-ACTITRANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTURY 21-ACTITRANS. Laat een reactie achter voor CENTURY 21-ACTITRANS. CENTURY 21-ACTITRANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTURY 21-ACTITRANS. Leave a respond for CENTURY 21-ACTITRANS. CENTURY 21-ACTITRANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTURY 21-ACTITRANS op de google maps. Adres en contacten CENTURY 21-ACTITRANS
Location of CENTURY 21-ACTITRANS on the google maps. Address and contacts of CENTURY 21-ACTITRANS

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTURY 21-ACTITRANS CENTURY 21-ACTITRANS: De Nobele NV | Van Eycken | Art Wall Image | Hody S.A. | Calixte Tayoro

Other related companies as CENTURY 21-ACTITRANS: De Nobele NV | Van Eycken | Art Wall Image | Hody S.A. | Calixte Tayoro

CENTURY 21-ACTITRANS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTURY 21-ACTITRANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03938568115. Het bedrijf CENTURY 21-ACTITRANS bevindt zich op het adres: De Wandstraat 25,1020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 355,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 248,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in CENTURY 21-ACTITRANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTURY 21-ACTITRANS is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTURY 21-ACTITRANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTURY 21-ACTITRANS, openstaande posities, locatie van CENTURY 21-ACTITRANS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

CENTURY 21-ACTITRANS is a company, that was registered 2018 in Brussel region, Belgium. Full name of company is CENTURY 21-ACTITRANS, company assigned to the tax number BE03938568115. The company CENTURY 21-ACTITRANS is located at the address: De Wandstraat 25,1020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 355,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 248,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in CENTURY 21-ACTITRANS were not found.
The main activity of CENTURY 21-ACTITRANS is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTURY 21-ACTITRANS is not available. You also can look at reviews of CENTURY 21-ACTITRANS, open positions, location of CENTURY 21-ACTITRANS on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTURY 21-ACTITRANS, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTURY 21-ACTITRANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTURY 21-ACTITRANS, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTURY 21-ACTITRANS, employees, financial statistics.