C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA
Private companiesAgricultural Production - Crops • C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA

Contactgegevens C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Adolphe Maxlaan 55,1000, België

Telefoon (phone): 02 219 61 21 02 219 61 21

Fax (fax): 02 219 81 86 02 219 81 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA
Products information C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA

BTW identificatienummer (tax): BE04022338867
Ondernemingsnummer: 8870330810
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 869,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA
(Get full report from official database of BE for C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA
Addition kinds of activities for C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA

20990803. Aardappelen, gedroogd: verpakt met andere ingrediënten | Potatoes, dried: packaged with other ingredients
22310202. Kalendering: wol, haarhaar, of soortgelijke vezelweefsels | Calendering: wool, mohair, or similar fiber fabrics
24219907. Scheepvaartmolen, onafhankelijk: behalve millwork | Planing mill, independent: except millwork
28210301. Cellulose-acetaat (kunststoffen) | Cellulose acetate (plastics)
36340104. Koffiemakers, elektrisch: huishouden | Coffee makers, electric: household
47290102. Buskaartjes kantoren | Bus ticket offices
87489905. Milieuconsultant | Environmental consultant

Werken bij C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop Dreamland Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Installateur sanitair & centrale verwarming (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert op verschillende werven de installatie van radiatoren, aansluiting van ketsl en het plaatsen van vloerverwarming uit. Zowel bij particulieren als in appartementsgebouwen. Je werkt over de hele regio van Oost-Vlaanderen. Je hebt voldoende kennis en ervaring om zelfstandig te werken.

  • Dedicated consultant (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dedicated consultant beheer je een klantenportefeuille van A tot Z. Je fungeert als spilfiguur tussen kandidaten onze regionale kantoren en de klant(en). Vacatures bij jouw klant(en) beheren en invullen is jouw hoofdtaak. Dit door het bijwonen en inplannen van kandidaten op de infosessies bij de klant en dit voor de verschillende vestigingen. Instroom genereren voor de infosessie kan via de verschillende instroomkanalen; via onze regionale kantoren en/of zelf kandidaten zoeken op de jobboards voor een juiste match. Je bent verantwoordelijke voor een bijkomende telefonische screening en het afnemen van testen en referenties. Je staat zelf in voor de opmaak van contracten alsook het invullen van sociale documenten. Je zal ook HR-advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten. (kennis van sociale wetgeving)

  • Magazijnier / Monteur (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Actief Interim Heist

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een gestructureerde magazijnier, die ook af en toe montagewerk kan verrichten. - Je staat in voor het receptioneren van binnenkomende goederen en doet er de administratie rond. - Je vult voorraden aan en je structureert de magazijn rekken en het automatisch magazijn. - Je doet opvolging van de project gebonden aankopen. - Je staat in voor het verpakken van de installaties en de goederen - Je laadt en lost de vrachtwagens. - Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkvloer. - Je maakt demo installaties voor transport klaar en je stelt deze terug op bij terugkeer. - Af en toe help je bij het monteren op de werkvloer (mechanisch electrisch) - Je controleert en je werkt stuklijsten bij in het ERP systeem.

  • Afwerker buizen en putten (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Brugge is al meer dan 100 jaar de referentie voor prefab beton in België. Door een diversiteit in het productengamma worden er zowel elementen gemaakt voor opvang, transport en behandeling van (afval)water, alsook bestratingsproducten en afboordingen. Hiervoor zijn we op zoek naar een persoon die bij de kwaliteitscontrole van de 'vers' gemaakte rioleringsbuizen de basistaken zorgvuldig kan afwerken en over een gezonde teamspirit beschikt. We zoeken zowel een denker als een doener! Zin voor initiatief en zelfstandig kunnen werken zijn een must. Je controleert elke rioleringsbuis op default of onvoldoende afwerking en je behandelt de buis met mortel zodoende dat deze aan alle kwaliteitsnormen voldoet. Jouw motivatie is meehelpen een hoge kwaliteit te kunnen bieden aan onze klanten. Je bent zorgvuldig in uw werk en wil uw werk perfect gedaan hebben. Op het einde van de dag help je mee met het kuisen en klein onderhoud van machine en materieel.

  • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

  • Student bijrijder Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Studentenjob

    Interesse om een centje bij te verdienen op lesvrije dagen tijdens het schooljaar? Voor Renewi in Brugge zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v). Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het te verbranden of storten. Als student sta je in voor de ophaling van rolcontainers bij verschillende klanten. Je ledigt de containers samen met de chauffeur. Je wordt 1 of meerdere dagen tijdens de week ingeschakeld, afhankelijk van wanneer je beschikbaar bent. Plaats van tewerkstelling: Brugge

  • Studentenjob Keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Studentenjob

    Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Atos Graduate Program: BI Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ATOS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Pas afgestudeerd en gepassioneerd door innovatie en nieuwe technologie? Ben je (nog steeds) leergierig? En niet bang om in het diepe te springen? Maak dan eens kennis met Atos. Een grote internationale IT service provider, die oa de security verzorgt voor de Olympische Spelen. Voor onze afdeling in Brussel zijn we op zoek naar Junior BI Consultants. Afhankelijk van de doelstellingen en informatie behoefte van het bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en structureren van de BI omgeving. Door goed overleg met de managers en business analisten zul je de informatiebehoefte bepalen en hen ondersteunen bij de invoering van de solutions

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Architecte Conception expérimenté(e) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FAST FORWARD ARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ce que nous recherchons avant tout, un(e) chouette collègue vous faites partie de la cellule initiation et conception du projet. Cette cellule initialise les projets, travaille sur des concours, définit les budgets, élabore des plans jusqu’au et y compris le permis d’urbanisme quelqu'un qui souhaite donner forme aux écoles, hôpitaux et autres bâtiments publics mais aussi au projets haut de gamme vous travaillez à différentes échelles et envergures (allant de 1,5MIO à 40MIO EUR) vous élaborez des masterplans et des plans de maintenance pour les bâtiments et sites publics, tant en termes de timing, de budgétisation, de phasage, de mesure, de conception et de programme de construction en collaboration avec le maître d’ouvrage un concepteur avec une vision « Fast Forward » de l'architecture, à savoir, ayant une attention pour l'intégration du projet dans le contexte, la qualité spatiale des intérieurs, l’incidence lumineuse, le vieillissement des façades et la robustesse des intérieurs, et ayant une attention pour le dialogue avec le maître d’ouvrage vous rédigez les rapports des réunions avec le maître d’ouvrage vous aidez à la visualisation des concepts en 3D vous êtes responsable pour l’élaboration du matériel de présentation un concepteur qui peut également ajouter une dimension architecturale aux rénovations

Zoek naar antwoorden van C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA in sociale netwerken
Look for responds of C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA. Laat een reactie achter voor C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA. C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA. Leave a respond for C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA. C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA op de google maps. Adres en contacten C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA
Location of C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA on the google maps. Address and contacts of C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA: Janssens A NV | Marisan NV | ROLAIR COMPRESSOREN BVBA | Dissaco | Sam Peeters

Other related companies as C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA: Janssens A NV | Marisan NV | ROLAIR COMPRESSOREN BVBA | Dissaco | Sam Peeters

C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04022338867. Het bedrijf C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA bevindt zich op het adres: Adolphe Maxlaan 55,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 869,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA, openstaande posities, locatie van C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA is a company, that was registered 1985 in Brussel region, Belgium. Full name of company is C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA, company assigned to the tax number BE04022338867. The company C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA is located at the address: Adolphe Maxlaan 55,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 869,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA were not found.
The main activity of C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA is not available. You also can look at reviews of C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA, open positions, location of C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.I.I. sa-nv CENTRALE INFORMATIQUE IMMOBILIERE SA, employees, financial statistics.