Bureau Immobilier Marchal SPRL

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Bureau Immobilier Marchal SPRL
Private companiesAgricultural Production - Crops • Bureau Immobilier Marchal SPRL

Contactgegevens Bureau Immobilier Marchal SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bureau Immobilier Marchal SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bureau Immobilier Marchal SPRL

Regio (region): Ham-sur-Heure-Nalinnes (Marbaix), België

Adres (address): Rue Chalmagne 2,6120, België

Telefoon (phone): 071 22 04 01 071 22 04 01

Fax (fax): 071 22 19 15 071 22 19 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bureau Immobilier Marchal SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bureau Immobilier Marchal SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bureau Immobilier Marchal SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bureau Immobilier Marchal SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bureau Immobilier Marchal SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bureau Immobilier Marchal SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bureau Immobilier Marchal SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bureau Immobilier Marchal SPRL
Products information Bureau Immobilier Marchal SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09045837402
Ondernemingsnummer: 5915557861
Hoofdstad (capital): 628,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 547,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Bureau Immobilier Marchal SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bureau Immobilier Marchal SPRL
(Get full report from official database of BE for Bureau Immobilier Marchal SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bureau Immobilier Marchal SPRL
Addition kinds of activities for Bureau Immobilier Marchal SPRL

31440000. Damesschoenen, behalve atletisch | Women's footwear, except athletic
35790101. Adres etiketteringsmachines | Address labeling machines
36790503. Video triggers, met uitzondering van afstandsbediening tv apparaten | Video triggers, except remote control tv devices
39990813. Poppen en marionetten | Puppets and marionettes
72990103. Haar weven of vervangen | Hair weaving or replacement
86610121. Diverse kerkgenootschap | Miscellaneous denomination church

Werken bij Bureau Immobilier Marchal SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bureau Immobilier Marchal SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bureau Immobilier Marchal SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bureau Immobilier Marchal SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • GATEBEDIENDE (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gatebediende voer je alle administratieve taken uit met betrekking tot het laden en lossen van wagens op en af vrachtwagens en onthaal je de chauffeurs (loketbediende). Import (gate-in) -Ontvangen en controleren van documenten en inbrengen in het systeem. -Plaats geven aan de chauffeurs op de parking en hen aanmelden voor schadecontrole en scanning. Export (gate-out) -Vervolledigen, controleren en klasseren van documenten (CMRs, douanedocumenten, …). -Administratie in en uit het systeem (loten aanmaken, doorduwen en administratief afhandelen). -Informatie geven aan de chauffeurs omtrent plaats van op te halen loten. Verwerking nachtleveringen (gate-in & gate-out) -Administratieve verwerking van de nachtleveringen in het systeem. -Opvolging van de nachtleveringen door tijdig schadecontrole aan te vragen. Voorbereiding ploegsamenstelling -Verzamelen en doorgeven van alle informatie voor het bestellen van de ploegen.

  • Grondwerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar grondwerkers! Je taken: klinkers en boorstenen leggen rioleringen Je komt terecht in een groeiend, stabiel bedrijf die investeert in hun werknemers.

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker/ reachtruckchauffeur voor een bedrijf te Dendermonde. Je bestuurt een reachtruck en bent in het bezit van een geldig attest en eventueel ervaring. Je zet bestellingen klaar voor verzending. Je stockeert goederen in het magazijn. Je staat in voor het laden & lossen van vrachtwagens.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Gent De Sterre (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Studenten voor weekendwerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SPAR EXPRESS SCHIERVEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten Jobinhoud : kassawerk aanvulwerk maken van belegde broodjes afbakken van broodjes voorverpakken van kazen, charcuterie,...

  • STUDENT - MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student die ons kan helpen door op piekmomenten mee te gaan naar werven. De student helpt mee de camionette inladen, de machines aansluiten en de darmen uitrollen. Vervolgens staat de student in voor het vullen van onze blaasmachine. Achteraf helpen bij het stofzuigen en opruimen behoren ook tot het takenpakket. Het is fysiek werk, meestal lange dagen en geen weekendwerk. Ben jij student en zie je het zitten om bij ons op piekmomenten mee in te springen? Contacteer ons dan snel.

  • Vloerder - Betegelaar (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: GCV ROSSAERT ALAIN

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een nieuwe vloerder - betegelaar. Veruit het grootste deel van je takenpakket bestaat uit het plaatsen van tegels (vloeren en muren). Je plaatst vloeren en wandbekleding (tegels) hoofdzakelijk bij nieuwbouwprojecten.

  • Accountmanager | Z-W-Vl (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Je bent commercieel op zijn sterkst met de telefoon. Je werkt daarom ook hoofdzakelijk vanop kantoor. Maar uiteraard slaag je er even goed in je klant alsnog te overtuigen bij een bezoek. Je bent vlot, ondernemend en creatief, targets en deadlines stimuleren je. Je komt terecht in een toffe omgeving en een uiterst dynamische branche.

  • MARKETING MANAGER (BE771638) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gelegen in regio Gent realiseert als voedingsproducent en –distributeur een omzet van meer dan 45 miljoen €. Om de verdere groei van de onderneming te kunnen garanderen, zijn wij op zoek naar een (M/V): MARKETING MANAGER Strategische coach Functie Je formuleert en ontwikkelt de strategieën en beleidslijnen inzake Marketing en dit in lijn met de organisatiedoelstellingen en stelt deze aan de leden van het directiecomité. Je ontwikkelt een performante organisatie inzake Marketing waardoor je op een kostenefficiënte en kwaliteitsvolle werkwijze optimale resultaten voor de afdeling weet te behalen. Je beheert het budget van de afdeling, monitort de verschillende activiteiten van de afdeling en je weet je te organiseren om de resultaten te garanderen binnen de beleidslijnen van het financieel plan. Je beoordeelt de marktontwikkelingen op korte en middellange termijn voor het volledige productengamma binnen alle markten, speelt zo in op commerciële opportuniteiten. Je evalueert de verschillende marketingacties op hun effectiviteit en impact op de verkoop en uitwerken je werkt aangepaste oplossingen uit, ter effectieve ondersteuning aan Sales. Je selecteert de externe partners zoals reclamebureaus en marktonderzoekinstellingen, legt met hen de basis voor een lange termijnsamenwerking. Je bouwt aan een hecht marketingteam van hooggekwalificeerde experten en specialisten moedigt de samenwerking tussen hen aan. Je zorgt voor een vlot functionerende afdeling waarbij je oog hebt voor de competentie-ontwikkeling van je team, uitwisseling van informatie om zo de continuïteit van je afdeling te garanderen.

  • DOCENTEN FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Frans aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Kok/chef kok bedrijfskeukens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor bedrijfs/ directie keukens zijn wij opzoek naar Chefs & koks. * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag van 7u tot 15u

  • Aangeboden: stageplek HR (professionele bachelor) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Leercontract

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gedreven stagiaire HR. Je krijgt de kans om mee te werken aan de volgende zaken: Rekruteringen en selecties: face to face interviews / telefonische screenings meevolgen vacature intakes met managers CV's screenen assessments meevolgen vacatures posten op jobsites de adminstratie verzorgen kandidaten feedback geven interne HR communicatie interne job transfers/promoties ... HR projecten: meedenken over zaken als employer branding, stageprogramma's soft HR projecten ...

Zoek naar antwoorden van Bureau Immobilier Marchal SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Bureau Immobilier Marchal SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bureau Immobilier Marchal SPRL. Laat een reactie achter voor Bureau Immobilier Marchal SPRL. Bureau Immobilier Marchal SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bureau Immobilier Marchal SPRL. Leave a respond for Bureau Immobilier Marchal SPRL. Bureau Immobilier Marchal SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bureau Immobilier Marchal SPRL op de google maps. Adres en contacten Bureau Immobilier Marchal SPRL
Location of Bureau Immobilier Marchal SPRL on the google maps. Address and contacts of Bureau Immobilier Marchal SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Bureau Immobilier Marchal SPRL Bureau Immobilier Marchal SPRL: Eddy Devos Constructions SA | Europe *** | Lumet NV | Vercammen Steven BVBA | Sobelnord N.V.

Other related companies as Bureau Immobilier Marchal SPRL: Eddy Devos Constructions SA | Europe *** | Lumet NV | Vercammen Steven BVBA | Sobelnord N.V.

Bureau Immobilier Marchal SPRL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Ham-sur-Heure-Nalinnes (Marbaix), België. De volledige naam van het bedrijf is Bureau Immobilier Marchal SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09045837402. Het bedrijf Bureau Immobilier Marchal SPRL bevindt zich op het adres: Rue Chalmagne 2,6120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 628,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 547,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Bureau Immobilier Marchal SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bureau Immobilier Marchal SPRL is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bureau Immobilier Marchal SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bureau Immobilier Marchal SPRL, openstaande posities, locatie van Bureau Immobilier Marchal SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bureau Immobilier Marchal SPRL is a company, that was registered 2007 in Ham-sur-Heure-Nalinnes (Marbaix) region, Belgium. Full name of company is Bureau Immobilier Marchal SPRL, company assigned to the tax number BE09045837402. The company Bureau Immobilier Marchal SPRL is located at the address: Rue Chalmagne 2,6120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 628,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 547,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Bureau Immobilier Marchal SPRL were not found.
The main activity of Bureau Immobilier Marchal SPRL is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bureau Immobilier Marchal SPRL is not available. You also can look at reviews of Bureau Immobilier Marchal SPRL, open positions, location of Bureau Immobilier Marchal SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bureau Immobilier Marchal SPRL, Ham-sur-Heure-Nalinnes (Marbaix): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bureau Immobilier Marchal SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bureau Immobilier Marchal SPRL, Ham-sur-Heure-Nalinnes (Marbaix): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bureau Immobilier Marchal SPRL, employees, financial statistics.