Sobelnord N.V.

Contactgegevens Sobelnord N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sobelnord N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sobelnord N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Suikerrui 5, B-2000 Antwerpen, België

Telefoon (phone): (03) 2131578 (03) 2131578

Fax (fax): (03) 2131588 (03) 2131588

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sobelnord N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sobelnord N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sobelnord N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sobelnord N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sobelnord N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sobelnord N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sobelnord N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sobelnord N.V.
Products information Sobelnord N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04872955322
Ondernemingsnummer: 3868530273
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 397,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Sobelnord N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sobelnord N.V.
(Get full report from official database of BE for Sobelnord N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sobelnord N.V.
Addition kinds of activities for Sobelnord N.V.

20749902. Katoenzaadolie, gededeoriseerd | Cottonseed oil, deodorized
32990300. Sier- en bouwkunstwerk | Ornamental and architectural plaster work
34710200. Reinigen, polijsten en afwerken | Cleaning, polishing, and finishing
38260302. Vloeistofchromatografische instrumenten | Liquid chromatographic instruments
39420101. Kleding, pop | Clothing, doll

Werken bij Sobelnord N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sobelnord N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sobelnord N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sobelnord N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren productiemedewerker voeding (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een productiemedewerker die interesse heeft om in de voeding te werken. Je staat in voor het maken van verschillende vleesbereidingen waaronder worsten, gerookte ham, spekjes,... Kwaliteitscontrole. Orde en netheid van je werkomgeving.

  • 2 Klimmer met basiskennis elektriciteit (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Halen zoekt Trixxo gemotiveerde klimmers. Je zal instaan voor monteren en aansluiten van kabels op hoogte (max 12 meter). Je beschikt over een goede conditie en hebt (basis)kennis van montage en elektriciteit. Ben je bijvoorbeeld een gepassioneerd muurklimmer? Dan is dit jouw droomjob!

  • Administratief en Logistiek Bediende 80% te Beerse m/v (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dagelijks beheer van Labkasten via kanbankaartjes systeem Aanmaken van bestellingen in het computersysteem Ontvangen, uitpakken, verdelen en stockeren van goederen Ophalen afval (glas, solventen, divers) en aanvullen van het leeggoed Verdelen persoonlijke pakketten voor eindgebruikers Proper en netjes laten van de afzetplaats Medium (uitpakken, registreren, opslaan) Certificatenbeheer Etiketteren van grondstoffen Inschrijven van data in logboeken RVS materiaal voorbereiden Diverse administratieve taken Diverse labo-ondersteunende taken Controleren van vervaldata van grondstoffen/mobiele fasen Bestellingen beheren op vraag van eindgebruikers

  • Assistent broedmeester (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor: * inkomende broedeieren: het ingaan van de broedeieren in de broedmachines en het opstarten van het broedproces * Medeverantwoordelijk voor het broedproces, dit betekent dat je het broedproces mee helpt opvolgen door middel van nauwkeurige opvolging van alle parameters tijdens het broeden * kleine technische storingen probeer je eigenhandig te herstellen en je probeert te anticiperen om storingen zoveel mogelijk te vermijden * Je staat in het voor de dagelijkse opstart en opvolging van onze schouw-overleglijn en je stuurt het team van medewerkers aan die deze machine bedienen.

  • Vrachtwagenbestuurder Rijbewijs C (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrachtwagenbestuurder met rijbewijs C. Je staat in voor het vervoer/leveren van bloemen en planten naar winkels en grootwarenhuizen.

  • Technisch- administratief bediende (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een groeiend bedrijf een technisch - administratief bediende. Het bedrijf volgt de evolutie van de hernieuwbare energie in de bouwsector op .Zij plaatsen momenteel installaties in zowel renovaties, particuliere nieuwbouw, appartementen en industriebouw. Uw rol binnen ons team U staat in voor de bestellingen en leveringen van warmtepompen en toebehoren U adviseert onze klanten in hun keuze voor het juiste type warmtepomp en afgifte systeem. U assisteert de projectleider in de werkvoorbereiding van de verschillende werven en verzorgt de werkbonnen, de plannen, de hydraulische schema¿s en de nodige materialen. U verzorgt de opleveringsdossiers en maakt de warmteverliesberekeningen van de gebouwen. U werkt samen met de techniekers voor het magazijnbeheer. U volgt de prijzen op bij de verschillende leveranciers. In drukke periodes assisteert u ook met de opmaak van offertes. U werkt in teamverband met de zaakvoerder, de projectleider en de boekhouding.

  • Technieker industriële elektriciteit / weekend (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gebeten door techniek en aangetrokken tot de voedingssector? Dan nemen we je graag mee naar onze klant, een specialist in de groente sector. Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn Is gespecialiseerd in het diepvriezen van verse groenten Jouw taken als technieker Samen met je collega's zorg je voor een goede technische werking van de productie Je staat in voor preventief en curatief onderhoud Je probeert bepaalde problemen te voorkomen door bepaalde acties aan te halen Je helpt bij het verbeteren van het productieproces Ook help je bij het uitvoeren van depannages. Hiervoor is enige kennis van onderhoudsmechanica nodig of bereidheid om dit te leren.

  • OPERATOR SCHILLIJN WORTELEN (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator voor de verpakkingsmachinelijn in een verse groentenbedrijf. Als operator start je de lijn op en hou je deze zo goed mogelijk draaiende. Je verpakt op vraag van de bestellijst die je 's morgens doorkrijgt steekt zelf de juiste verpakkingsrol op de machine en stelt de stempel in en controleert die ook regelmatig zodat je lijst op het einde van je werkdag juist klaar staat voor de klant.

  • Procesoperator (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: T-INTERIM MERKSEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Proces Operator zal jij volgende taken uitvoeren: Opstarten, opvolgen en draaiende houden van het productieproces Controles, testen en analyses uitvoeren op stalen Kleine technische storingen oplossen en bijkomende administratie afwerken (De)montages van machines voor reinigingsprocessen (deels manueel, deels geautomatiseerd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste maalderijen van Europa.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Limburg, Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • Verpleegkundige ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie. 

  • Computer Futures - Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een (freelance) product owner op zoek naar een nieuwe uitdaging?    Een toonaangevende klant zoekt een freelance Product owner. Je bent binnen het bedrijf de schakel tussen de business en het team en werkt op een innovatief project.     Profiel Ruime Product owner ervaring Patronen doorbreken Sterke persoonlijkheid Continu verbeteren   Project details Locatie: Zuid-Brussel Projectduur: min 6 maanden Marktconforme verloning   Interesse?   In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over de inhoud en achtergrond van de rol.  Reageer op de advertentie via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Sobelnord N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Sobelnord N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sobelnord N.V.. Laat een reactie achter voor Sobelnord N.V.. Sobelnord N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sobelnord N.V.. Leave a respond for Sobelnord N.V.. Sobelnord N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sobelnord N.V. op de google maps. Adres en contacten Sobelnord N.V.
Location of Sobelnord N.V. on the google maps. Address and contacts of Sobelnord N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Sobelnord N.V. Sobelnord N.V.: Orcgis bvba-De Witte M | Hydroflex-Hydraulics NV | Kon Jacht Club Oostende | MAISON P LIEGEOIS & FILS SA | Elsevier Business Information

Other related companies as Sobelnord N.V.: Orcgis bvba-De Witte M | Hydroflex-Hydraulics NV | Kon Jacht Club Oostende | MAISON P LIEGEOIS & FILS SA | Elsevier Business Information

Sobelnord N.V. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Sobelnord N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04872955322. Het bedrijf Sobelnord N.V. bevindt zich op het adres: Suikerrui 5, B-2000 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 397,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Sobelnord N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sobelnord N.V. is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sobelnord N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sobelnord N.V., openstaande posities, locatie van Sobelnord N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sobelnord N.V. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Sobelnord N.V., company assigned to the tax number BE04872955322. The company Sobelnord N.V. is located at the address: Suikerrui 5, B-2000 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 397,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Sobelnord N.V. were not found.
The main activity of Sobelnord N.V. is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sobelnord N.V. is not available. You also can look at reviews of Sobelnord N.V., open positions, location of Sobelnord N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sobelnord N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sobelnord N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sobelnord N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sobelnord N.V., employees, financial statistics.