AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21
Private companiesPaper and Allied Products • AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21

Contactgegevens AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Limburgstraat 4,8400, België

Telefoon (phone): 059 70 86 43 059 70 86 43

Fax (fax): 059 80 76 28 059 80 76 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21
Products information AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21

BTW identificatienummer (tax): BE08916473388
Ondernemingsnummer: 4310729980
Hoofdstad (capital): 795,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 895,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21
(Get full report from official database of BE for AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21
Addition kinds of activities for AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21

366999. Communicatieapparatuur, nec, nec | Communications equipment, nec, nec
24219900. Zaagmolens en schavingsfabrieken, algemeen, nec | Sawmills and planing mills, general, nec
32810302. Marmer, gebouw: gesneden en gevormd | Marble, building: cut and shaped
33160101. Strook, Staal, Koudgewalst, Nec: Uit aangekochte warmgewalste, | Strip, steel, cold-rolled, nec: from purchased hot-rolled,
35770100. Printers en plotters | Printers and plotters
51420200. Bevroren vis, vlees en pluimvee | Frozen fish, meat, and poultry
52510104. Gereedschap, kracht | Tools, power
59410601. Backpacking apparatuur | Backpacking equipment
63510102. Betrouwbaarheid of zekerheidsbinding | Fidelity or surety bonding
78220100. Filmuitwisseling | Film exchange services

Werken bij AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemewerker voeding 2-ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plukon Olen is een voedingsbedrijf dat verschillende kant-en-klare maaltijden en vleesproducten maakt. Heb je altijd al willen weten hoe kip cordon blue gemaakt wordt? Of misschien wil je graag een deel uitmaken van het proces om voeding in een supermarkt te krijgen? Plukon Olen heeft momenteel een vacature openstaan voor nieuwe productiemedewerkers. Er is een mogelijkheid om flexibel te werken. Je zal instaan voor het inpakken, verwerken en etikettering van rauwe en gebakken vleesproducten. Loon: 13,1572 euro/uur + ploegenpremie + maaltijdcheques

  • Junior Research Executive m/v) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot marktonderzoekbureau te Berchem, zoeken wij een Research Executive voor de dienst Customer Experience. In deze boeiende functie voer je onderzoek naar consumentengedrag, klantentevredenheid, bedrijfsreputatie en medewerkerstevredenheid. Een greep uit het takenpakket: - Je staat in voor specifieke aspecten van de projectuitvoering - Je zorgt voor de opstelling en uitwerking van de vragenlijsten - Je zorgt voor de uitvoering van het veldwerk (interviews, communities, chatsessies,..) - Je volgt het veldwerk en de bijhorende analyses op en rapporteert alles aan de research manager - Je ondersteunt de realisatie van elk project en wilt expert worden in kwantitatief marktonderzoek - Je zorgt dat de klanten inzicht krijgen in de conclusies van de analyses - Je maakt gebruik van bekende technieken, maar werkt ook met nieuwe technieken (mobile apps, virtual reality, Google Glass,..) - Je bent enthousiast over elk nieuw project, en denkt creatief mee na over de verschillende aspecten van het project

  • Werkplaatsverantwoordelijke (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke (m/v) Heb je ervaring met onderhoud en herstellingen van bestel- en vrachtwagens? Heb je ervaring met het aansturen van een team? Ben je op zoek naar een bedrijf dat graag blijft groeien? Dan zoeken wij jou! taken : - Je voert zelf ook onderhoud en herstellingen uit aan bestel- en vrachtwagens - Je bent bereid om samen met het bedrijf te streven naar groei zodat je het huidige team van 3 mechaniekers kan uitbreiden tot 8 personen - Je geeft leiding aan de werkplaats: werk verdelen, herstellingen opvolgen, controle na reparatie - Je werkt nauw samen met receptie en magazijn om klanten snelle en correcte service te geven - Je staat in contact met de technische dienst van de leverancier - Je begeleidt de medewerkers van je team die je tevens technisch bijstaat

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kermt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Moerbeke-Waas (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent toonzaalverkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature.

  • KELNER RESTAURANT HOTEL/BRASSERIE ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: HOTEL VOEREN BLANCKTHYS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van de klanten in het restaurant van dit hotel met bijhorende brasserie. Zorgen voor een goede sfeer voor de gasten.

  • Office manager (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Haal je energie uit het vooropstellen van doelstellingen en het coachen van mensen? Tevreden kandidaten en bedrijven geven ons energie! Elke dag zorgen we ervoor dat kandidaten met de betere regionale bedrijven in zee gaan. Wil je ook deze adrenaline voelen? En voor veel mensen het verschil maken? Kom dan werken bij vind! Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet “Ik laat medewerkers groeien en maak ambassadeurs binnen mijn netwerk.” Wat je echt doet Zelfstandig uitbouwen van een rendabel kantoor, waarbij je steeds te rade kan gaan bij collega’s. Alle medewerkers binnen jouw team engageren om de kantoordoelstellingen te bereiken. Een commercieel plan op maat van jouw kantoor uitwerken, uitrollen en bijsturen waar nodig. Het werkgeversmerk mee op de kaart zetten door actief klanten te benaderen op netwerkevenementen. Mee technische talenten vinden, screenings houden en stabiel matchen aan de betere bedrijven. Jouw kennis over sociale wetgeving (verder) uitbouwen om ook hier onze kwaliteit te blijven garanderen.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR CE met kraan (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: REAL VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Trekker (3-asser) met kraan en oplegger Nationaal met hogere verloning. Plaatsing & montage van bureel- en werfunits met kraan

  • IT Service Desk Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze +/- 1100 users met al hun vragen/issues over onze hardware en software in onze winkels, distributiecentra en op hoofdkantoor. Hiervoor werk je met een ticketsysteem gebaseerd op ServiceNow. Je communiceert jouw oplossingen op een correcte manier naar de eindgebruiker. Je (her)installeert hardware en dit voor een brede waaier aan apparaten, zoals desktops, laptops, smartphones, printers, pick by voice toestellen, pda’s,.. Je bemant in een beurtrol onze hotline, waar je binnenkomende calls beantwoordt en alle nieuwe tickets dispatcht. Je deelt je kennis met je collega’s door bestaande documtentatie te updaten of door nieuwe knowledgeartikels aan te maken.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar, voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, het begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, het toezicht houden op het maken van huistaken, het contact onderhouden met de ouders, enz.

Zoek naar antwoorden van AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21 in sociale netwerken
Look for responds of AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21 in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21. Laat een reactie achter voor AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21. AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21. Leave a respond for AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21. AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21 op de google maps. Adres en contacten AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21
Location of AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21 on the google maps. Address and contacts of AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21

Andere gerelateerde bedrijven als come AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21 AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21: Tiffany-Glasatelier | Jobo Specerijen | MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE | Ardenn'Carrelages SPRL | Abbeloos N.V.

Other related companies as AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21: Tiffany-Glasatelier | Jobo Specerijen | MODELBOUWCENTER WEST-VLAANDERE | Ardenn'Carrelages SPRL | Abbeloos N.V.

AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21 is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08916473388. Het bedrijf AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21 bevindt zich op het adres: Limburgstraat 4,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 795,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 895,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21 is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21, openstaande posities, locatie van AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21 op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21 is a company, that was registered 2012 in Oostende region, Belgium. Full name of company is AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21, company assigned to the tax number BE08916473388. The company AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21 is located at the address: Limburgstraat 4,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 795,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 895,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21 were not found.
The main activity of AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21 is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21 is not available. You also can look at reviews of AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21, open positions, location of AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21 on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGENCE SAINTPO/ CENTURY 21, employees, financial statistics.