AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE

Contactgegevens AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE

Regio (region): Koksijde, België

Adres (address): Koninklijke Baan 164,8670, België

Telefoon (phone): 058 51 10 74 058 51 10 74

Fax (fax): 058 52 16 98 058 52 16 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE
Products information AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE

BTW identificatienummer (tax): BE08474273681
Ondernemingsnummer: 5914184570
Hoofdstad (capital): 235,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 690,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE
(Get full report from official database of BE for AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE
Addition kinds of activities for AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE

08310108. Teaberries verzamelen | Teaberries gathering
20139905. Gehakt vlees, van gekocht vlees | Cured meats, from purchased meat
59470101. Kunstwerk en gravures | Artcraft and carvings
59990000. Diversen winkels, nec | Miscellaneous retail stores, nec
76991803. China brandt en versiert naar individuele volgorde | China firing and decorating to individual order

Werken bij AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Call Center dienst na verkoop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier maken wij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van onze klanten. Wij zijn op zoek naar verschillende kandidaten voor onze Call Center dienst na verkoop. Ons dienst na verkoop zorgt voor zowel de Belgische klanten als de Nederlandse klanten. Wij zijn momenteel op zoek voor beide diensten (BE en NL). De kandidaten gaan de klanten moeten verder helpen zowel telefonisch als per e-mail. Een basisch opleiding van onze producten en tools is voorzien.

  • Junior Marketing Manager (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Kontich, gespecialiseerd in automatisatie, zijn we op zoek naar een junior marketing manager. Je komt terecht in een klein team waar je als marketing manager volgend takenpakket krijgt: Je bedenkt advertenties, brochures ea en coördineert de activiteit; je beslist over de samenwerking met externen en aldus aan wie je dit wenst uit te besteden. Je beheert de website en social media, Je zorgt ervoor dat beursdeelnames (1à2/jaar) optimaal verlopen, Je ondersteunt het team - je kan en wil de nodige flexibiliteit bieden en andere taken op jou nemen (offerteopmaak, actueel houden van de CRM database, dossiers vervolledigen,...).

  • Monteur aluminium schrijnwerk (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van alu schrijnwerk. Je regelt en monteert het nieuwe beslag correct af. Je installeert zonwering, ventilatie en andere hulpartikelen op nieuw schrijnwerk.

  • Studenten inpak (18+) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een toeleverancier van Volvo Trucks, zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde studenten (M/V) ! Jouw takenpakket : Manueel in- en uitpakken van goederen , Verpakken op maat van de klant , Zorgen voor de controle en kwaliteit.

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent tewerkgesteld als jobstudent voor administratief werk van 27/8-31/8. Je bent cijfermatig aangelegd en kan goed overweg met excel.

  • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en vrij in de periode van 20/11 tot en met 06/12? Wij zijn op zoek naar studenten die kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Bij interesse bel ons op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]!

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Roeselare M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving te Roeselare . Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Kassamedewerker (m/v) supermarkt Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Sint-Pauwels is Randstad dringend op zoek naar een part-time kassamedewerker (m/v). Je werkt 3 dagen in de week: maandag, dinsdag en zaterdag telkens van 8u30-12u30 en 13u30-18u

  • Jobstudent schoonmaak te Turnhout (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak tijdens de de zomervakantie.

  • Jobstudent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Aankoper (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een technisch Aankoper (M/V) voor een bedrijf gelegen in de regio. Als aankoper ben je verantwoordelijk voor het volledige A-Z aankoopproces met betrekking tot de aankoop van materialen en diensten, met focus op transport en logistiek. Concrete taken hierbij zijn: • het – tijdig en tegen optimale condities – aankopen volgens het opgestelde aankoopbeleid en volgens de wensen van de interne klanten • zoeken van leveranciers en plaatsen van bestellingen, inclusief het onderhandelen van prijs- en leveringsvoorwaarden en het verzekeren van het correcte wettelijke kader • kennis hebben van de marktprijzen • afsluiten van contracten met geselecteerde leveranciers in het kader van een project • advies geven aan de interne opdrachtgevers met betrekking tot de commerciële en wettelijke aspecten van de aankoop van goederen en diensten • correcte relaties met leveranciers en onderaannemers onderhouden • potentiële leveranciers selecteren en beoordelen op betrouwbaarheid en kwaliteit • rapportering verzorgen met betrekking tot behaalde resultaten, de verwerking en opvolging van de geregistreerde bestellingen en de toepassing van de werkwijzen binnen de afdeling

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - O. Vlaanderen - Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

Zoek naar antwoorden van AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE in sociale netwerken
Look for responds of AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE. Laat een reactie achter voor AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE. AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE. Leave a respond for AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE. AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE op de google maps. Adres en contacten AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE
Location of AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE on the google maps. Address and contacts of AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE

Andere gerelateerde bedrijven als come AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE: ROUCKHOUT HUB BVBA | Djotec | LANGE CHASSEUR A. | DE PREST distribution | Ilya Van Marcke

Other related companies as AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE: ROUCKHOUT HUB BVBA | Djotec | LANGE CHASSEUR A. | DE PREST distribution | Ilya Van Marcke

AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Koksijde, België. De volledige naam van het bedrijf is AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08474273681. Het bedrijf AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE bevindt zich op het adres: Koninklijke Baan 164,8670. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 235,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 690,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE, openstaande posities, locatie van AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE is a company, that was registered 2011 in Koksijde region, Belgium. Full name of company is AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE, company assigned to the tax number BE08474273681. The company AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE is located at the address: Koninklijke Baan 164,8670. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 235,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 690,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE were not found.
The main activity of AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE is not available. You also can look at reviews of AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE, open positions, location of AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE, Koksijde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE, Koksijde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGENCE DERAMOUDT KOKSIJDE, employees, financial statistics.