ROUCKHOUT HUB BVBA

Contactgegevens ROUCKHOUT HUB BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROUCKHOUT HUB BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROUCKHOUT HUB BVBA

Regio (region): Melle, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 120,9090, België

Telefoon (phone): 09 230 70 92 09 230 70 92

Fax (fax): 09 230 15 34 09 230 15 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROUCKHOUT HUB BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROUCKHOUT HUB BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROUCKHOUT HUB BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROUCKHOUT HUB BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROUCKHOUT HUB BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROUCKHOUT HUB BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROUCKHOUT HUB BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROUCKHOUT HUB BVBA
Products information ROUCKHOUT HUB BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06344299316
Ondernemingsnummer: 9528961181
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 339,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ROUCKHOUT HUB BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROUCKHOUT HUB BVBA
(Get full report from official database of BE for ROUCKHOUT HUB BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROUCKHOUT HUB BVBA
Addition kinds of activities for ROUCKHOUT HUB BVBA

514201. Bevroren groenten en fruitproducten | Frozen vegetables and fruit products
874199. Beheer diensten, nec | Management services, nec
20350104. Mosterd, bereid (nat) | Mustard, prepared (wet)
23950400. Pleating en tucking: voor de handel | Pleating and tucking: for the trade
31610104. Reistassen | Traveling bags
34439911. Perforeren op zwaar metaal | Perforating on heavy metal
39650304. Bevestigingen, glij ritsen | Fasteners, slide zippers

Werken bij ROUCKHOUT HUB BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROUCKHOUT HUB BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROUCKHOUT HUB BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROUCKHOUT HUB BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je hoeft de vrachtwagen niet de laden, dit wordt voor jou gedaan. Het is wel de bedoeling dat je zelf aankoppelt en 's avonds dan weer afkoppeld. Je dag begint om 05u00 en je bent terug thuis tussen 15u00 en 18u00. Indien je over ADR beschikt, is dit een groot pluspunt. Zit je graag in de vrachtwagen en kom je graag in het hele land? Dan is dit misschien jouw ideale job! Solliciteer vandaag nog.

  • INDUSTRIEEL SCHILDER/STRALER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant regio Groot-Eeklo zoekt Forum verschillende industriële schilders/stralers. In een klein team ga je op verplaatsing naar werven regio Vlaanderen. Jouw takenpakket: - Voorbereidend werk: Ontroesten, ontvetten en reinigen van diverse bruggen, kranen en gebouwen - Afwerking: schilderen met rol, borstel, pistool van diverse bruggen, kranen en gebouwen

  • Operator (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Ranst die gespecialiseerd is in het verdelen van drank, zijn wij dringend op zoek naar een operator. Je zal in teamverband al de geautomatiseerde machines mee bedienen: Spoelmachine, vuller, etiketteermachine,... Hiervoor zal een interne opleiding worden voorzien. Technische kennis en inzicht is een must om de lijn mee in gang te houden.

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kleine-Spouwen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KLEINE-SPOUWEN)

    Regio: KLEINE-SPOUWEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Adegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Scherpenheuvel/Zichem/Averbode (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Diest indien vervoer geen probleem is.

  • Jobstudent weekendwerk (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Student - handlanger bouw (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent om appartementen te poetsen. Ideaal is een team van min. 2 studenten die gezamenlijk periodiek beschikbaar zijn. (Bv wekelijks 1 dag , maakt niet uit welke dag). Vervoer kan de firma eventueel voorzien. Takenpakket: ofwel appartementen , hier of daar , te gaan kuisen ofwel ander kuiswerk ( voertuigen , machines, .. )

  • Polyvalente arbeider (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: Degrovan

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde polyvalente arbeider. In teams van 2 (samen met een meer ervaren kraanman, die de leiding neemt) zult u allerlei grondwerken verrichten. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Interesse in de bouw en om snel bij te leren is dan wel noodzakelijk. Doordat onze werken zeer uiteenlopend zijn (rioleringswerken, funderingswerken, aanleggen van opritten, terrassen en parkings, afbraakwerken) is dit een job met veel variatie.

  • VERANTWOORDELIJKE CARROSSERIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LAGROU

    Type: Vaste Job

    expertises van schadegevallen bestek opmaken via Informix planning en begeleiding van de werkplaats bestellen van de wisselstukken

  • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

Zoek naar antwoorden van ROUCKHOUT HUB BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ROUCKHOUT HUB BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROUCKHOUT HUB BVBA. Laat een reactie achter voor ROUCKHOUT HUB BVBA. ROUCKHOUT HUB BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROUCKHOUT HUB BVBA. Leave a respond for ROUCKHOUT HUB BVBA. ROUCKHOUT HUB BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROUCKHOUT HUB BVBA op de google maps. Adres en contacten ROUCKHOUT HUB BVBA
Location of ROUCKHOUT HUB BVBA on the google maps. Address and contacts of ROUCKHOUT HUB BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ROUCKHOUT HUB BVBA ROUCKHOUT HUB BVBA: Tilman SA | Bati-Veati | A. Ainaut SPRL | ATELIER STORES SC | Decapole sa

Other related companies as ROUCKHOUT HUB BVBA: Tilman SA | Bati-Veati | A. Ainaut SPRL | ATELIER STORES SC | Decapole sa

ROUCKHOUT HUB BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Melle, België. De volledige naam van het bedrijf is ROUCKHOUT HUB BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06344299316. Het bedrijf ROUCKHOUT HUB BVBA bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 120,9090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 339,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ROUCKHOUT HUB BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROUCKHOUT HUB BVBA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROUCKHOUT HUB BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROUCKHOUT HUB BVBA, openstaande posities, locatie van ROUCKHOUT HUB BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ROUCKHOUT HUB BVBA is a company, that was registered 2013 in Melle region, Belgium. Full name of company is ROUCKHOUT HUB BVBA, company assigned to the tax number BE06344299316. The company ROUCKHOUT HUB BVBA is located at the address: Brusselsesteenweg 120,9090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 339,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ROUCKHOUT HUB BVBA were not found.
The main activity of ROUCKHOUT HUB BVBA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROUCKHOUT HUB BVBA is not available. You also can look at reviews of ROUCKHOUT HUB BVBA, open positions, location of ROUCKHOUT HUB BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROUCKHOUT HUB BVBA, Melle: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROUCKHOUT HUB BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROUCKHOUT HUB BVBA, Melle: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROUCKHOUT HUB BVBA, employees, financial statistics.