A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL

Contactgegevens A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL

Regio (region): Andenne, België

Adres (address): Place du Perron 1B,5300, België

Telefoon (phone): 085 84 25 09 085 84 25 09

Fax (fax): 085 84 67 30 085 84 67 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL
Products information A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE08546234130
Ondernemingsnummer: 4322814941
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 761,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL
(Get full report from official database of BE for A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL
Addition kinds of activities for A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL

519300. Bloemen en bloemisten levert | Flowers and florists supplies
28340402. Koude middelen | Cold remedies
28429901. Bleekmiddelen, huishoudelijk: droog of vloeibaar | Bleaches, household: dry or liquid
28650104. Anthraquinon, kleurstoffen | Anthraquinone, dyes
36510202. Videocamera-audio-recorders, huishoudelijk gebruik | Video camera-audio recorders, household use
50919905. Dartboards en accessoires | Dartboards and accessories
51930101. Kunstbloemen | Artificial flowers
89990202. Wenskaart schilderij met de hand | Greeting card painting by hand
94410104. Workmens 'vergoedingskantoor, overheid | Workmens' compensation office, government

Werken bij A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste decorateurs - snelle opstart (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bloemen- en decoratiezaak gelegen in de regio Menen, zijn wij op zoek naar winkelmedewerkers met een creatieve geest. Samen met je teamgenoten sta je in voor de decoratie van de afdeling en het aanvullen van de artikelen. Je zorgt ervoor dat de afdeling er steeds piekfijn bij ligt en de presentatie van de artikelen een streling voor het oog is! Je verleent met veel plezier advies aan de klant. Taken: - Je zorgt ervoor dat alles ordelijk en net is - Je staat in voor het aanvullen van de goederen - Je hebt reeds enige ervaring in de verkoop en/of in het aanvullen - Indien het druk is zal je ook kassawerk doen

  • Mechanical Operator Janssen Pharmaceutica (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Mechanical Operator ben je verantwoordelijk voor het mechanisch omstellen, instellen en afregelen van primaire en secundaire verpakkingslijnen. Je bent ook inzetbaar voor het kwalitatief, tijdig en efficiënt uitvoeren van instructies aangaande primaire en secundaire verpakkingsactiviteiten van klinische studiemedicatie. Het mechanisch omstellen van primaire en secundaire verpakkingslijnen gebeurt volgens SOP en GMP richtlijnen. -Instellen en afregelen van primaire en secundaire verpakkingslijnen -Reinigen van de machines en onderdelen -Documenteren van activiteiten en controles -Primair verpakken van klinische studiemedicatie

  • SALES ADVISOR (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales advisor: Behartig je de commerciële belangen van het bedrijf. Hiervoor houdt je contact met bestaande klanten distributeurs en leveranciers maar ga je ook actief op zoek naar nieuwe eindklanten. Adviseer je klanten bij de juiste keuze en samenstelling van hun aan te kopen materiaal. Sta je in voor alles van A-Z : Opmaak offerte Deze bezorgen aan jouw klanten Volg je je klanten zeer nauw op Sluit je de verkoop af. Dit alles gebeurt volgens de afgesproken voorwaarden en procedures die binnen het bedrijf van toepassing zijn. Ben je actief aanwezig op beurzen en legt er contacten met mogelijke prospecten. Behandel je het administratieve gedeelte op een correcte manier. Bewerk je de regio Oost- en West -Vlaanderen.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (SINT-MARIA-HOREBEKE)

    Regio: SINT-MARIA-HOREBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator: ? Bedien en bevoorraad je één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. ? Bewaak je de productieparameters. ? Stuur je afwijkingen bij. ? Maak je de juiste mix van grondstoffen. ? Volg je het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. ? Controleer je in alle stadia de productkwaliteit. ? Onderhoud en reinig je de machines.

  • Aanvuller/verkoper (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw taak bestaat uit het bestellen en aanvullen van de producten. U helpt onze klanten op een snelle vriendelijke wijze en geeft hen correct advies.

  • HR Business Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de bedrijfsstrategie teneinde bij te dragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelstellingen. Je draagt volgende verantwoordelijkheden: In nauwe samenwerking met SSC HR ontwikkel en implementeer je het HR-beleid; Je speelt een actieve rol in het beheren en uitvoeren van diverse HR-activiteiten (bv. rekruterings- on-boarding opleidings- remuneratiebeleid etc..); Je geeft leiding begeleiding en coaching aan jouw medewerkers; Je vervult een dienstverlenende rol als klankbord ten aanzien van directie en medewerkers; Je superviseert en controleert de loon- en personeelsadministratie. Verder beheer en bewaak je de personeelskost; Je houdt je kennis continu op de hoogte van trends en evoluties binnen dit vakdomein en je onderhoudt contacten met diverse externe relaties; Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten; Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe leveranciers van HR-diensten op; Je bent lid van de directie en van het HR Forum van de groep.

  • Jobstudenten pralinekiosk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: THE CHOC FACTORY

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een tijdelijke kiosk in een shoppingcenter te Kuurne. Je zal voorverpakte doosjes pralines verkopen. Je geeft de doosjes mee en ontvangt het geld van de klanten.

  • Student verkoper ONLY Kortrijk (Ringlaan) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY KORTRIJK (Ringlaan) IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Verkoop bakkerij (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een jonge en ambitieuze bakkerij-keten, zoeken wij een enthousiaste verkoper/verkoopster voor de winkel. Ben je klantgericht? Heb je een positieve, vriendelijke uitstraling en ben je graag met mensen in contact? Ben je het gewoon om om te gaan met voedingsproducten en bij voorkeur in een bakkerij? Bel dan snel Konvert Izegem 051/315252 of solliciteer online of spring even binnen bij ons op kantoor!

  • Verkoopmedewerker Electro (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: DEMESMACRE

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor de verkoop van ons ruime assortiment. Je ontvangt de klanten, geeft uitleg bij de producten en services van onze winkel. Volgende taken behoren ook tot het pakket: Voorraad opvolgen; Producten en artikels voorbereiden en in de winkel plaatsen (etiketten, prijzen..); Goederen ontvangen en controleren; Klanten adviseren over juiste producten en diensten.

  • kelner M/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: OSTEND PARK

    Type: Vaste Job

    Als kelner verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en verzorgt een aangenaam brasseriebezoek Als kelner zet je samen met jouw collega’s dagelijks de dienst klaar om elke dag weer een unieke ervaring te bieden aan onze klanten.

  • Electricien/klusjesman flexijob weekend (m/v) (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een all round klusjesman op flexi-job basis voor in het weekend. Deze vacature is dus enkel geldig als u reeds in vast dienstverband werkt en extra wil bijverdienen. Je bent een handige Harry en wordt ingeschakeld voor verschillende herstellingen op vlak van sanitair, verwarming, vloer en tegelwerken, schrijnwerkerij en elektriciteit zoals plaatsen van verlichting en stopcontacten, klinken vervangen, kastdeurtjes herstellen, kleine schilderwerken, wc ontstoppen, verhuizen, tuin onderhouden, reinigen van gevels.... Uurrooster is vrijdag 14:00 - 22:00, zaterdag 14:00 - 22:00, zondag 10:00 - 18:00 ( vrijdag kan ook vanaf 18:00 hr)

Zoek naar antwoorden van A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL in sociale netwerken
Look for responds of A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL. Laat een reactie achter voor A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL. A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL. Leave a respond for A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL. A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL op de google maps. Adres en contacten A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL
Location of A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL on the google maps. Address and contacts of A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL: DJ CONSTRUCT SPRL | Elux NV | D'haese H | Antwerp Lion Oil Works N.V. | Masquelier-Tinsy S.A.

Other related companies as A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL: DJ CONSTRUCT SPRL | Elux NV | D'haese H | Antwerp Lion Oil Works N.V. | Masquelier-Tinsy S.A.

A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Andenne, België. De volledige naam van het bedrijf is A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08546234130. Het bedrijf A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL bevindt zich op het adres: Place du Perron 1B,5300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 761,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL, openstaande posities, locatie van A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL is a company, that was registered 1997 in Andenne region, Belgium. Full name of company is A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL, company assigned to the tax number BE08546234130. The company A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL is located at the address: Place du Perron 1B,5300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 761,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL were not found.
The main activity of A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL is not available. You also can look at reviews of A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL, open positions, location of A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL, Andenne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL, Andenne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.I.S. Gestion Logement Andenne-Ciney ASBL, employees, financial statistics.